Yardım edin arkadaşlar oyundan anlayan girsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin arkadaşlar oyundan anlayan girsin
Ya ben gta ıv gay tony araba yükledim ama her manevra yaptığımda araba takla atıyo handling ayarı die bişey varmış onu ne kadar araştırdıysam yapamadım metin editörü die bişey varmış onlan yapılıyomuş handling ayarı metin editörünü linkini verimisiniz

----------Eklendi @ 23:20:44 ---------- Yazıldı @ 23:14:45 ----------

kaç saat oldu cevap yok çok ayıp ama

fullwar

fullwar

Üye
Oyunun klasöründeki handling.cfg'yi not defteriyle açıp araçla birlikte gelen handling ayarlarını gireceksin bu kadar.

Ayıp olan nedir? Herkes bu sorunu biliyor olamaz herhalde. Belkide günlerce cevap alamayabilirsin. Ayrıca kaç saat oldu demişsinde tam olarak 29 dakika 40 saniye sonra yazdım bu mesajı. Birileri bir soru sorsada yazsam diye klavye başında yaşamıyor herkes. Sabırlı ol biraz ve sitenin keyfini çıkar. Üyelerin konu açıp cevabı beklerken sıkılmamaları için bir sürü bölümümüz var mesela.

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR
black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
aceleci davramdım pardon benim takıldığım nokta şu handling dosyasını not defteri ile açtığım zaman şu çıkıyor RESİM: yardım et moderatör kardeş

----------Eklendi @ 02:50:36 ---------- Yazıldı @ 02:10:46 ----------

yani anlatmak istediğim şu çıkıyo derken dosyayı açtığın zaman handlink ayarları araba ismleri çıkmıyo arapça gibi o yazılar çıkoyr

fullwar

fullwar

Üye
Resim çok küçük olduğundan pek birşey anlamadım ama normalde arabayı yüklerken "read me" dosyası olur onun içinde handling ile ilgili rakamlar olması lazım onları GTA IV klasöründeki handling dosyasına yazman lazım yada copy-paste. Handling.dat olacak. Oraya girince Ctrl+F ile aracın ismini arat.

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
dostum gta ıv klasöründeki handling dosyasına girince bu çıkıyo

----------Eklendi @ 03:51:33 ---------- Yazıldı @ 03:51:05 ----------

bu sefer resim büyük

----------Eklendi @ 03:53:19 ---------- Yazıldı @ 03:51:33 ----------

ben senin dediğini anladım readme deki handling ayarını alıp gta ıv dizininde ki handling klasörüne yapıştır diyosun ama klasöre girince araba isim leri yok sultan falan

fullwar

fullwar

Üye
Aşağıdaki gibi olacak.

fnldstntn

Üye
Buraya bir göz at istersen işine yarayabilir....

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş olmuyo gta ıv dizinindeki handling dosyasını notepad ile açtım araba isimleri handlink ayarları çıkmıyo benim handling dosyası bozuk heralde seninkinin kopyasını verebilirmisin

fullwar

fullwar

Üye
yok kardeş olmuyo gta ıv dizinindeki handling dosyasını notepad ile açtım araba isimleri handlink ayarları çıkmıyo benim handling dosyası bozuk heralde seninkinin kopyasını verebilirmisin

Yanlış dosyayı açıyorsun sanırım. Resimdeki yeri aç ve sol üstten düzenleye tıkla, klasör ve arama seçeneklerine bas. Açılan pencereden görünüm sekmesine gel ve Gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster'e tik at ve Tamam de. Sonra yukarıdaki klasörde "handling.dat"ı aç. Bozuk olduğunu sanmıyorum ama yinede ben dosyayı upload ettim. Yine olmazsa uzak masaüstü yapabilirim istersen.

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
yok abi dediklerini yaptım handling.dat dosyasını açınca bu çıkıyo resme bakarmısın

Uploaded with

----------Eklendi @ 16:15:08 ---------- Yazıldı @ 15:59:46 ----------

eyw sağol deniycem

----------Eklendi @ 16:16:33 ---------- Yazıldı @ 16:15:08 ----------

Oh sağol ya benim handlink dosyası bozuk seninkini atınca oldu sağol

fullwar

fullwar

Üye
Önemli değil. Güle güle oyna.

bilgetosba

bilgetosba

Üye
bilgisayarım açma tuşuna 10 dakika basılı tut sorunun çôzülür

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarım açma tuşuna 10 dakika basılı tut sorunun çôzülür
dalgamı geçiyorsun biz burda bir sorun çözmeye çalışıyoruz ve çözdükde senin gibi serserilerin bu siteye üye olmaması lazım

cengizx1

cengizx1

Üye
bı ara benımde basıma gelmıstı :) bu olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt