Praetor
Emekli Yönetici
Bence de geçmiş olsun, ben de aynı şeyi diliyorum GEÇMİŞ olsun... Ama bir türlü geçmiş olmuyorAyşegül abla geçmiş olsun![]()

Bence de geçmiş olsun, ben de aynı şeyi diliyorum GEÇMİŞ olsun... Ama bir türlü geçmiş olmuyorAyşegül abla geçmiş olsun![]()

Konuşma diliyle yazdık yavrı kuş...
Oynamak sana yakışır biz seyreyleriz gülüm...

Rüyalar için burayı kullan canım -->senin kadar iyi kıvıramam atacım sen oryantalde harikasın![]()

Rüyalar için burayı kullan canım -->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sen yine çocuk gibi başlarsın yoo rüya değil diye... O zaman da şizofreni tedavisi için yukarıda verdiğim adrese başvur lütfen![]()
Senin lafları kıvırdığını değil maxicep tüm internet alemi biliyor neredeyse
Ben seni yabancı ellere bırakmam az sabret bir dönem sonra piskolojiden yandal yapacağım o zaman senin çocukluğuna inerim arkadaşım benim 

Ben de tek çocuğum
Izdırap be!..
Bakkala ben, pazara ben, perdeye ben, bir şey kırılır üstüne atacak kimse yok sorumlu ben, çöpe ben, ekmeğe ben, komşuya ben, faturalara ben akrabayı karşılamaya ben...
çok uzun zaman alır iyileşmesi
Bence sen o verdiğin adresleri not et kendin için kullan canım![]()

Ciddi şizofreni belirtileri bunlarSenin lafları kıvırdığını değil maxicep tüm internet alemi biliyor neredeyse![]()
Sen kendine sağlıklı diyorsan aman ben hasta kalayımYazık yazıkçok uzun zaman alır iyileşmesi
![]()

-Sen bunu kullan.
-Yooo hayır, onu sen kullan.
Metod hala aynı
Aş kendini biraz, yaratıcı bir şeyler bul. Madem benimle uğraşıp kendini ele güne rezil etmeye karar verdin bari yaratıcı ol da millet okusunCiddi şizofreni belirtileri bunlar
Sen kendine sağlıklı diyorsan aman ben hasta kalayım
![]()

Canım benim o benim doğal halimBen kendim olurum Atacım. Millet okuyacakmış okumayacakmış hiç beni enterese etmez. Sen millet yazdığımı okuyacak ve yaratıcı olacam diye kendini kasa kasa hemoraid oldun artık canım benim yazık sana![]()
Senin gibi kendini sürekli yineleyip duranlar için oldukça zor ve ulaşılmaz bir şey belli ki uğraştığımı falan düşünüyorsun
Yazık ya 

İşte lafları kıvırdığını böyle kabul ettirirler adamaCanım benim o benim doğal halimSenin gibi kendini sürekli yineleyip duranlar için oldukça zor ve ulaşılmaz bir şey belli ki uğraştığımı falan düşünüyorsun
Yazık ya
![]()
Oryantalim benim para yapıştıracam sana 
Senin lafları kıvırdığını değil maxicep tüm internet alemi biliyor neredeyse
Yazık yazık çok uzun zaman alır iyileşmesi
Sen kendine sağlıklı diyorsan aman ben hasta kalayım