YaşaMa AmaCım OlmaS Dı Ki? ÇeKilMez Di AnneM TaTiL de Diye BulaŞıkLarı Ben YıkıYoruM BıkTım Vallahi![]()
Sen gene iyisintek çocuk olduğum için ev işlerinin yemek haricindeki herşey bana ait
![]()
oyyyy oyyyy kiyamam..... $unlara bakin yahuuu ne dertliler neyse uzulmeyin ben size kiz bulurumBen de tek çocuğum
Izdırap be!..
Bakkala ben, pazara ben, perdeye ben, bir şey kırılır üstüne atacak kimse yok sorumlu ben, çöpe ben, ekmeğe ben, komşuya ben, faturalara ben akrabayı karşılamaya ben...

ne deysun ben bu forumda kaç ki$iyi evlendirdim haberin yoook![]()
Ben de tek çocuğum
Izdırap be!..
Bakkala ben, pazara ben, perdeye ben, bir şey kırılır üstüne atacak kimse yok sorumlu ben, çöpe ben, ekmeğe ben, komşuya ben, faturalara ben akrabayı karşılamaya ben...
He Bide Olmasalardı Düz Duvara Tırmanıp spider-man kardeşimize eşlik ederdik ne olur du ki?
Ölürdüm yaF o zamanaLσηє;2459139' Alıntı:iyi olurdu canımızı yakmazlardı aşık edip bırakmazlardı. .
Tabi önemli Bişey eksikse Allah Kurtarsın xDaynen gardaşDiaBLoS™;1330519' Alıntı:Hiçbirşey olmazdı. Çalışmaya yaşamaya devam ne olacak.![]()
aLσηє;2459961' Alıntı:yok herşey sağlamda kızlar sağlam değil
UmDUğunu deĞil BuLduĞunu Yicen 
Çıplak gezebilirdik.
Ooooh...
ZateN geceLeri Boxer'ımla yatıyorum nDeğişen Biyey olmazdı ki :dÇok ortak noktamız varmış abiBen de tek çocuğum
Izdırap be!..

Çok ortak noktamız varmış abi![]()