Yardıımm Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
senin kadar iyi kıvıramam atacım sen oryantalde harikasın :ehe
Rüyalar için burayı kullan canım -->

Sen yine çocuk gibi başlarsın yoo rüya değil diye... O zaman da şizofreni tedavisi için yukarıda verdiğim adrese başvur lütfen :d:

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Rüyalar için burayı kullan canım -->

Sen yine çocuk gibi başlarsın yoo rüya değil diye... O zaman da şizofreni tedavisi için yukarıda verdiğim adrese başvur lütfen :d:

Bence sen o verdiğin adresleri not et kendin için kullan canım :ehe Senin lafları kıvırdığını değil maxicep tüm internet alemi biliyor neredeyse :d: Ben seni yabancı ellere bırakmam az sabret bir dönem sonra piskolojiden yandal yapacağım o zaman senin çocukluğuna inerim arkadaşım benim :op:

Gerçi bu yazıdan biraz ip ucu aldım:ehe

Ben de tek çocuğum :s
Izdırap be!..
Bakkala ben, pazara ben, perdeye ben, bir şey kırılır üstüne atacak kimse yok sorumlu ben, çöpe ben, ekmeğe ben, komşuya ben, faturalara ben akrabayı karşılamaya ben...

Yazık yazık :lac: çok uzun zaman alır iyileşmesi:islik

Revengeful

Emekli Yönetici
bende nasıl yazı yazılacağını unuttum yha...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bence sen o verdiğin adresleri not et kendin için kullan canım :ehe

-Sen bunu kullan.
-Yooo hayır, onu sen kullan.

Metod hala aynı :d:
Aş kendini biraz, yaratıcı bir şeyler bul. Madem benimle uğraşıp kendini ele güne rezil etmeye karar verdin bari yaratıcı ol da millet okusun :d:
Senin lafları kıvırdığını değil maxicep tüm internet alemi biliyor neredeyse :d:
Ciddi şizofreni belirtileri bunlar :hmmm
Yazık yazık :lac: çok uzun zaman alır iyileşmesi:islik
Sen kendine sağlıklı diyorsan aman ben hasta kalayım :d:

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi

-Sen bunu kullan.
-Yooo hayır, onu sen kullan.

Metod hala aynı :d:
Aş kendini biraz, yaratıcı bir şeyler bul. Madem benimle uğraşıp kendini ele güne rezil etmeye karar verdin bari yaratıcı ol da millet okusun :d:
Ciddi şizofreni belirtileri bunlar :hmmmSen kendine sağlıklı diyorsan aman ben hasta kalayım :d:

Ben kendim olurum Atacım. Millet okuyacakmış okumayacakmış hiç beni enterese etmez. Sen millet yazdığımı okuyacak ve yaratıcı olacam diye kendini kasa kasa hemoraid oldun artık canım benim yazık sana :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben kendim olurum Atacım. Millet okuyacakmış okumayacakmış hiç beni enterese etmez. Sen millet yazdığımı okuyacak ve yaratıcı olacam diye kendini kasa kasa hemoraid oldun artık canım benim yazık sana :ehe
Canım benim o benim doğal halim :d: Senin gibi kendini sürekli yineleyip duranlar için oldukça zor ve ulaşılmaz bir şey belli ki uğraştığımı falan düşünüyorsun :d: Yazık ya :d:

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Bu an senin hakkında öne sürdüğüm tüm iddalarımı kabul ettiğin andır :ehe

Canım benim o benim doğal halim :d: Senin gibi kendini sürekli yineleyip duranlar için oldukça zor ve ulaşılmaz bir şey belli ki uğraştığımı falan düşünüyorsun :d: Yazık ya :d:
İşte lafları kıvırdığını böyle kabul ettirirler adama :ehe Oryantalim benim para yapıştıracam sana :ehe
Senin lafları kıvırdığını değil maxicep tüm internet alemi biliyor neredeyse

Yazık yazık çok uzun zaman alır iyileşmesi

Sen kendine sağlıklı diyorsan aman ben hasta kalayım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu Burcu Ablanın konu açamamasıydı oysa ki burda alakasız muhabbetler dönüyor taşıyın bakayım şunları :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Geyik desen var, sapıtma desen var ooo :bann: :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
oh be rahat rahat kaynatabileceğimiz bir konu daha :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...