yardıııım e-250 oyun yükleme lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

ozi478

ozi478

Üye
    Konu Sahibi
yardıııım e-250 oyun yükleme lütfen
Konuya bakan arkadaşlardan birinden rica ediyorum yardım edin

Ben tüm forumu en ince ayrıntılarına kadar inceledim yinede yapamadım.
Yha ben e-250 ye program yüklemek için tüm konulara girdim ve tüm dediklerinizi uyguladım son uploader a girdim oyunu yükledim son telefon #*5737425# kodunuda girdim o yükleme menüsü geldi ordan yüklerken telefon kapanıyor.:agla:agla:agla

Ne yapmalıyım yardım edin:vur

• Beğen
Tepkiler: SERTREIS

oflu250

oflu250

Üye
arkadaş telin özelliklerine bak e 250 128x160 boyutundaki proları destekler bu 1.2 ncisi yükleme sırası ise şöyle*#52828378# ota type settings den ****** bear otayı,sonra ****** test-ppp up usb ilemi blutooth lamı neyle yüklüyosan onu seç sonra seri yükleme de eğer restart yaparsa yeniden aynı işlemi yap 2. sefer olacaktır. bi dene sonucu yaz

ozi478

ozi478

Üye
    Konu Sahibi
hayır oyunlar tamam tüm dediklerinizi yaptım bilgisayarla eşledim ama olmuo 20 kez denedim yinee olmadı

oflu250

oflu250

Üye
bak dostum,önce teli pcye bağla sonra softick ppp yi aç device connekt diyecek eğer demezse bunu nerden anlarsın,sağ alttaki saat'in orda bi palmiye ağacı var mausu onun üzerine getir, device1connekt yazıyorsa tamam, eğer yazmıyosa no device connekt yazar sende anlarsınki no bağlanmamıştır yani program senin telini görmemiş demek.tekrar o palmiye ağacı simgesine gel sağ tıkla,exıt de yani telin pcye bağlıyken hiç ayırmadan programı kapat,(softickppp)yi sonra yine başlat çubuğuna git programları aç ordan softick ppp'yi bul aç tekrar mausu saatin yanındaki palmiye ağacına götür,sağ tıkla active ppp de hata raporu çıkar chancel de raporu kapat mausu tekrar üstüna getir active connekt 1 device demesi gerekiyo

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yhaw Pcden hiç bişey Atamazsın Bedava Wap Siteleri Var Araştır Googledan Gir WAp Sitelerıne Ordan indir;)

oflu250

oflu250

Üye
bide telin com dan bağlanıyo kaçıncı olduğuna bak yani com1,com2,com3 gibibunu nerden anlarsın denetim masası-telefon ve modem seçenekleri-modemler-telefonun ismini orda gör bi önce tamamsa samsung mobile usb modem diycek bunun için samsung usb driver'ı yüklü olması lazım.eğer yüklüyse 2. adım softick ppp nin ayarlarını ona göre yapman lazım telin pc ye takılıyken ve samsung mobile usb modem yazıyorsa üzerine gel mause sol tıkla 1 kez seçim yap sonra özellikler de veya gelişmiş orda telin com? unu öğren onu bi yaz buraya adımları tek tek gidelim çünki eğer biyerde atlama yaparsak bende çok uğraştım bilirim ne olduğunu kafayı yersin gene olmaz biraz sabır nerde takıldını tam olarak söyle ki daha kolay yardım ederim

--------------- Ekleme ---------------

söylenenlere bakma sen ben bisürü pro attım tele umudunu yitirme ben pc den yüklüyom şahane bişey hemen dene buraya yaz LÜTFEN ADIMLARI TEK TEK YAP SIRA ŞÖYLE.1 usb driver yüklü olacak,2pc nin teli görüp görmediği denetim masasından -telefon ve modem seçeneklerinden bakılarak öğrenilecek,3 yine modem olarak görüldüğü yerden COM1,COM2,COM3 GİBİ telin com kaçtan bağlı onu öğren 4 telin bağlıken softick ppp yi kapat tekrar aç saatin ordaki palmiye ağacı simgesinden exıt de başlat çubuğu-programlar-softick ppp tekrar aç saatin ordan sağ tıkla active ppp de.hata raporunu chancel de kapat mausu simgeye getir 1 device connekt demesi lazım.

http://www.maxicep.com/samsunglara-...-videolu-anlatim-icin-iceri-buyrun-83284.html

http://www.maxicep.com/samsung/sams...-videolu-anlatim-icin-iceri-buyrun-83284.html

ozi478

ozi478

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler

oflu250

oflu250

Üye
nasıl yaptınmı

muharrem758

muharrem758

Üye
Arkadaşlar Bilgisayardan Sgh E250ye oyun program yükenmiyo 7 yazıp 2260 Göderceksin 25 kontere paket satın alcaksın sonrada cepten internete girip program oyun indirceksin

oflu250

oflu250

Üye
evet doğru ama 7 değilde 1 yazıp bir günlük wap bağlantısı alsanızda yeter yalnız satın aldığınız paket günlükse gece 00:00 da biter o gece alacağınız paketi gece 12 den sonra alın ertesi gün için uzuun bi vaktiniz olacak yoksa günlükte 10,haftalıkta 25 kontr hemen hattınızdan düşülüyor günlük 30 mb,haftlk 50 mb paketi süresi dolana kadar bitiremeyebilirsiniz tabiiki bu zarar demek oluyo kullanmadığınız internetin parasını ödemiş olursunuz

eritmez63

Üye
E250 için oyun

kingBLodd

Üye
oflu250 tşkrler oldu saol

oflu250

oflu250

Üye
arkadaş o zaman ya oyun tel'ine uygun değikldir yada pc de koruma vardır windows işletim sistemi güvenlik duvarı ayarları açıksa'da bişey yükleyemezsin,1 de pc de samsung pc studio varsa başlat çubuğundan kaldır veya kapat oda engel olur.bide öyle dene

Üst Alt