Desire eye unroot icin yardim

Sponsorlu Bağlantılar

murattik

Üye
    Konu Sahibi
Desire eye unroot icin yardim
Arakdaslar konuyu umarım doğru yere acmisimdir. Desire eye telefonum var Root yapmıştım ve custom rom yuklemistim fakat fabrika haline dönmek istedim. Bilinen yabancı site ve türk forumlari aramama rağmen bulamadım buldugumla yapamadım. En son dün bu konularla ilgili bilinen yabancı forum sitesinde buldum. Rom indirdim. Bootloade r kilidini unlocked ken relocked yaptım. S-off u ş-on yaptım. Stock recovery yaptım (sıralamasını tM hatırlamıyorum ama orda yaz ana göre yaptım.) Sonra verdiği ruu yu dediği şekilde kurmya çalıştım fakat ilk başlarda olmadı bi kaç denemeden sonra oldu. Telefon açıldı fakat menüde supersu var. Root kontrol eden program indirdim rootlu gorunuyir. Sorun tam olarak ne anlamadım.

Htc sitesinden rom indirilebiliyor onu indirdim. Fakat bendeki yazılım 2.19.401.1 lakin htcde rom 4.09. Onu denedim yükleme yerine geldiğinde hata veriyor yükleniyor. Eski sürü. Olduğundan midir bilmiyorum.

Şimdi ben bu telefonu ilk aldığım hale getirmek istiyorum nasil yapabilirim. Lollipop veya kitkat sürüm fark etmez guncelleyebileyim yeter.

Nasıl yapabilir beynim yandı artık :)
yardım edecek yok mu :S bu aksam halledeyim artık :(
 


Üst Alt