benim telefon hiç açılmıyor açma tuşuna bastığımda da ekrana görüntü yada renk herhangi bir ibare gelmediği halde bilgisayar usb aygıtı tanınmadı uyarısı veriyor bu yüzden hiçbir programla içerisine giremiyorum ne yapmam lazım
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
bu arada cihazım n73- navifirm ile yazılımını da indirdim ... Fakat phoenix programına girip scan product dediğimde no product uyarısını almaya devam ediyorum ...
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
nokia shop'a gitmemiz mi lazım . Fbus diye bir aygıt sayesinde yapılabiliyormuş zannediyorum bu işlemler ...
hangı proramı calıstırcaz yaw benım telde aynı sekılde gttı yazılım yuklerken yarıda kesıldı hatayla sımdı hıc acılmyo napcam..Arkadaşlar programda boot hatası alanlara diyorum ki programı çalıştırın telefonun hiçbir parçası olmadan refurbish yapın daha sonra sırasıyla usbyi ardından da bataryayı takın sonra şarj aletini takın.. Flaş başlayacaktır. Forumlarda bilgiçlik taslayan insanlar yüzünden gece 2den 8e kadar uğraştım eşek kafam sadece yazılımdaki yazıyı okusam herşey çözülecekti.. Şu an 6300ın 7.30 sürümünü kullanıyorum saygılarımla..
ya nasıl yapcam daha detaylı anlatabılırmısın kardes benım telde yazılım yuklerken hatayla yarıda kaldı sımdı hıc acılmıyo2 saatlik bir uğraşın sonunda eskisi sürümüne döndermek için cabaladım ve çökerttim acılmıyordu bende son sürümünü indirdim phoenix programı ile düzeltiyim diye fakat olmadı bu seferde araştırmalar sonucu şarj aleti taktım ve yeniden denedim güncelleme başarılı oldu telefonum kurtuldu
arkadaşlar mrb ben telefonuma nokia n73 4.839.42.1 sürümünü yükledim ingilizce oldu ardından türkçe yapmak için nemesis programını kullandım tüm işlemlerimi yaptıktan sonra bir daha türkçe olması için yazılımı yükledim ama bilgisayar ile telefonun bağlantısı koptu ne yapmalyım phoenix programını kullanıyorum dediğiniz her adımı uyguluyorum (yani manage connection filan bunları hepsini yapırum) bana şu hatayı veriyor ama :The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.
lütfen yardım edin bu benin msn adresim [email protected] lütfen yardımcı olun ne olur kablodan dolayı mıdır lütfen bilen arkadaşlar yardım edin
Programming complete
WARNING: Asic CMT: NAND status reported bad blocks
Asic CMT: programming succeeded
Asic CMT: Verifying communication to device...
Waiting for communication response: 25
Waiting for communication response: 24
boyle bir uyariyla karsi karsiyayim, ne yapmaliyim?
--------------- Ekleme ---------------
hocam ayni sorun bende de var, bir bilgi bulabildin mi bununla alakali, benim telefonum hic acilmiyor, sadece acma kapama dugmesine basinca titriyor.