Yanlış yazılım yükleyip telefonu açılmayanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

uygun4594

Üye
%98 de gidiyor benimki nedenn??

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye

ben böle bi hata alıorm :S:S yardımm

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler gerçekten işe yarıyor(Denendi).

haykocpkn06

Üye
BABA ALLAH RAZI OLSUN TEK KELİMEYLE YA.KARA KARA DÜŞÜNÜYODUM NE YAPCAM DİYE TAM ZAMANINDA YETİŞTİN SAĞOLASIN :heyo::d:

isahin44

isahin44

Üye
%98 e gelince hata veriyor ve yükleyemiyorum (telefonla bilgisayar bağlantısı kayboluyor sanki)

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!
''GELEN HATA MESAJI BU''

Acil Yardım Edin Noolur

buketcik

buketcik

Üye
bu konu arkadaşımın telini kurtarmış tekrar teşekkür edelim istedim:heyo::evet:

salman58

Üye
arkadaşlar benim tel güncelleştirme esnasında pc hata verdi açılmıyo telefon dün oldu bilen varsa bi mesaj atsın lütfen...

erhan82

Üye
hocammmm 2000 milyar yüzbin kattrilyon kereee tsşkkk beni zor zamanımda masraftann kurtardınn Allah razı olsunn

ugur7

ugur7

Üye
ewt arkadaşlar yaptım 2 gündür bununla uğraştım Sorun attığınız flash dosyaları bozuk olduğu için flashı atmadan önceki fwnizi yeniden kurun oluo :oke::oke::oke:

By@dmin

By@dmin

Üye
Hata veren arkadaşların dikkatine;

Product coduna dikkate ederek Naviden indirin arkadaşlar, sabahtan beridir 5800a yüklemeye çalışıyorum hata veriyor ancak en son product koduna bakayım dedim bir baktım benim indirdiğim dosyalar yanlışmış, telefonun arkasındaki koda göre indirdikten sonra sorunsuz bir şekilde yüklendi.

5800 RM-356 Red ancak Navide Product kod olarak 559083 te var 579269 de. Buna dikkat ederek özelliklede Telefonun Arkasındaki kodu dikkate alarak Naviden dosyaları indirin.

aykutates

aykutates

Üye
Acil Yardım C7 ye flash atarken program sonlandırıldı yazdı ve kapantı telefon açılmıyor? yardım lütfen

ea55trwof

ea55trwof

Üye
Bende 5800xm kullanıcısıyım.navifirmden orjinal v52.0.007 indirdim.c/program files/nokia/phoenix/products/rm-356 attım.burda yazılanların aynısını denedim ve telefon %98 de iken (jaf olayında pooling phone) kısmındayken ard arda reset atıyor ve açılmıyor.en son telefona trancy v52.0.101 cfw yüklemiştim v52.0.101 versiyonu v52.0.007 den daha üst görünüyor fakat navifirmde sadece italyanca seçeneği görünüyor.Ne yapacağımı bilmiyorum telefon açılmıyor.Teamwiever la benim pc bağlanıp yapabilecek varsa hazırım
:vur

karizmatik123

Üye
ya ben ne yaptiysam usta telefon yeniden baslamadi ? hep ekran beyaz kaliyor, ama flash basariyla tamamlaniyor ? nerde yanlis oliyor acaba ?

alpcingil

Üye
Emmi kardeş sadece nokia zaten proğram nokianın..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım hackli bi versiyon yükleyeyim dedim telefon ne açılıyor ne kapanıyo. ne de şarj oluyorrr.
Vay anasını gitti telefon derken bu yazıyla karşılaştım hakikaten süper bi destek. Arkadaşım çok teşekkür ederim. Tüm Nokia kullnan arkadaşlar adına. Emeğine sağlık.
yav merak ediyorum düzgün çalışan bi hack li firmware bulamayacakmıyız.
yükleyip kullanan arkadaşlar varsa bi link versin bi zahmet
n97 505 şimdiden teşekkürler

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
Arkadaşlar bende hatalı bir yazılım sonrası teli bozum.Telefonun açma tuşuna bastığımda sadece beyeaz ekran geliyor, sonra ekran kararıyor.Hiç açılmıyor.NaviFirm'den flash mıdır nedir onu indirdim benim telefona göre.Denedim denedim olmuyor.Daha sonra farkettim ki benim telefonun kodu indirdiğimle aynı değil.Tekrar arardım ama benim telefonla aynı olan bir code bulamadım :vur Yardım edin lütfen :ağlarım: Tel çöpe gitmesin

Telefon Nokia X6 RM-559 Code: 0597339

AWAZEN_CIYA

Üye
volky34 arkadaşım ben verdiğim bu konu başında bi proğram var kur onu anlatımıda altında yazıyor n97 ise telefonun press start button yazan yazı geldiğinde usb kablosunu telefona tak işlem tamamdır. Sana yardımcı olmak isterim kardeşim. Yeterki telefonun kurtulsun zor değil yapmak çok kolay inan bana.. Saygılar..

yaw kardeşim tamam emek görmüşsün ama telefon zaten acılmıyor usb baglantısı ile nasıl gorsunki pc

valadeut

Üye
adamsın valla işime yaradı saol....

----------Eklendi @ 13:43:16 ---------- Yazıldı @ 13:31:51 ----------

arkadaşlar yapamayanlara ek olarak bi bilgi veriyim

telefonu komple kapalıyken pc ye takın
arkadaşın dediklerini yapın refurbish kadar tıklayın
açma tuşuna bas deyince basın
bunları yaparken şarj aleti takılı olmasın
power buton işlemini geçtikten sonra şarja takın

yer666666

Üye
Ohhhh beeee yaptımm beyler telefon 5530 lanet c6 fw lerden kurmustum tabı telın verısoynu ılk kurmadan v31 den dusuktu baya c6 fw kullandım sonra orjınale donım dedım telefon gumledı :s phonenıxle arkın dedıgını denedım yuzde98 de kaldı v31 versıyonunda telefon ekran yandı sondu yandı sondu olmadı sonrav32 yı ındırdırm tr versıyonu yoktu ckmıs onunda neyse bı kurdum oldu allah razi olsun usta jaf ınada baslıcam en guzel phonexmıs bı cocukda vıdeo paylasmıss forumda onun knı denemeyın telefon elde patlıyo 400 mb lık arsıvını paylasmıs sakın sakın denemen acılmıyo tel

ali447

Üye
PROGRAMI AÇARKEN :

Error loading component

HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

uyarısını alıyorum liutfen yardım edin ne yapmöam lazım?