Merhabalar,LINK:
http://www.maxicep.com/symbian-dest...i-olmadan-istedigin-dili-secyukle-225547.html
burada ve diğer konularımda tüm ayrıntıları var ...

Emmi kardeş sadece nokia zaten proğram nokianın..
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşım hackli bi versiyon yükleyeyim dedim telefon ne açılıyor ne kapanıyo. ne de şarj oluyorrr.
Vay anasını gitti telefon derken bu yazıyla karşılaştım hakikaten süper bi destek. Arkadaşım çok teşekkür ederim. Tüm Nokia kullnan arkadaşlar adına. Emeğine sağlık.
yav merak ediyorum düzgün çalışan bi hack li firmware bulamayacakmıyız.
yükleyip kullanan arkadaşlar varsa bi link versin bi zahmet
n97 505 şimdiden teşekkürler
Yardım edin lütfen
Tel çöpe gitmesinvolky34 arkadaşım ben verdiğim bu konu başında bi proğram var kur onu anlatımıda altında yazıyor n97 ise telefonun press start button yazan yazı geldiğinde usb kablosunu telefona tak işlem tamamdır. Sana yardımcı olmak isterim kardeşim. Yeterki telefonun kurtulsun zor değil yapmak çok kolay inan bana.. Saygılar..
phonenıxle arkın dedıgını denedım yuzde98 de kaldı v31 versıyonunda telefon ekran yandı sondu yandı sondu olmadı sonrav32 yı ındırdırm tr versıyonu yoktu ckmıs onunda neyse bı kurdum oldu allah razi olsun usta jaf ınada baslıcam en guzel phonexmıs bı cocukda vıdeo paylasmıss forumda onun knı denemeyın telefon elde patlıyo 400 mb lık arsıvını paylasmıs sakın sakın denemen acılmıyo tel