Yanlış yazılım yükleyip telefonu açılmayanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

tarxhn

tarxhn

Üye
saolasın arkadasım

uran22

Üye
5130 xm flash atamıyorum jaf microsoft vista çalışmıyor phoneix denedim olmuyor telefon iyice kapandı açılmıyor . ? teamviewer ile yardım edebilecek olan var mı ?

mercan84

Üye
teşekkürler

Lugia

Lugia

Üye
ya ben navifirmden 25.07yi indirdim ama bende sadece waiting for usb device diyor :(

05443191851

Üye
nokia c5.03 için uyumlumu bu purogram

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
teşekkürler :naughty:

mali200000

Üye
kardeşim ben phoenixle yükleme yapıcam ama product e dosyayı attıktan sonra çıkmıo firmware update ddim mi hata verio yardım ltfen :((

azrailiso

Üye
cokkkkkkk teşekkür ederim telefonum çöpe gidecekti kurtardım :)))))))))))))):yuru:tşk:

gumbur

Üye
yapamadım malesef yine aynı telefon local mode geçti yüklendi ama yine açılmıyor
programda en son "Product flashing succeeded" bu yazı çıktı hala yok telefon

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Elimde nokia 7610 var hocam ona yazılım atmam için..yukarda yazılanları uygulaman yeterli olacak mi acaba?lütfen yardım?

onur383838

Üye
ya ben c6-01 in fw sini c5-03 e yüklemeye çalıştım ortasında hata verdi ölü flash atıyorum işlem oluyor ama yine açılmıyor telefon nokia yazısı çıkıyor geri kapanıyor bazende telefon başlatılamadı satıcıyla görüşün diye ing bişi çıkıyor servise götürmedekten başka çare yokmu lütfen cevap yazın :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

mu46rat

Üye
Selamün Aleyküm Konuyu Açan Arkadaştan Allah Razı olsun Bu şekilde kapanan telefonumu açtım lakin telefonun son sürümünü Türkçe Dil desteği olmadığı Halde İngilizce Versiyonunu Yükledim şimdi Türkçe ye geçemiyorum flas lama yaparken hata veriyor sadece İngilizce Versiyonunu Bu verdiğin başlık altında açabiliyorum yardım edecek birileri varmı ?

Telefon Modeli C5 03 RM-719

68ERCAN68

Üye
arkadaşlar bende bugun c3-01 e dil yüklemek için türkiyedeki 6.00 versiyonunu yükledim tel yurtdılından gelmişti ordaki yazılımı 7.15 sürümdü. şimdi phoenix ile anlatıldıgı şekilde yapmaya çalıştım son aşamaya kadar herşey normaldi sadece tamamlandı yazısı gelmedi 2 saat dokunmadım telefona şimdi cıkattım açmaya çalııyorum beyaz ekran geliyor gidiyor 4 5 defa sonra kapalı gibi duruyor. usb ye bagladıgımda pc den baglantı sesi geliyor ama hicbir aktivite cıkmıyor müdahele edemiyorum yardım eder misin zor durumdayım. dead flashing de de su hata geliyor The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f143 (-2080247485)

Flash: Failed to create and initialize connection pointers. Check application's installation.

eskbxl

eskbxl

Üye
ALLAH razi olsun senden cfw attim telefon hic acilmiyordu bir gundur ugrasiyordum bu yazi denk geldi ve uyguladim telefon simdi tekrar calisiyor :)

unsignedint

Üye
bilgiler için teşekkürler.

hakan_52

Üye
Bu İşlem Başarılı Oluyormu Arkadaşlar.Bende Yazılımı Yükledim Sorunsuz Ama Telefon Açılmıyor Sadece Titriyor...Yardım Edin Lütfen...

hakan_0001

hakan_0001

Üye
kardeş çok güzel anlatmışsın ama birşey soracaktım cvp yazrsan çok sevinirim
ben cep net kullanıyorum bununla yapabilirmiyim.yani tel kapanırsa internetle bir işim olacakmı
şimdiden teşekkürler

runman123

runman123

Üye
Eline sağlık :)

hakan_0001

hakan_0001

Üye
EVET ARKADAŞLAR SERVİSE GÖTÜRMENİZE GEREK YOK TELEFONUNUZU KENDİNİZ TAMİR EDİN..

PHOENIX V2010.08.004.41526 PROĞRAMI

öncelikle
Navifirm ile indirdiğin yazılım dosyalarını(Orijinal Olan) c:\program files\nokia\phoenix\product\RM-XXX(N97 için XXX yerine 505) içine at.
Phenix programını açıyorsun şu işlemleri takip ediyorsun
yukarıda solda;
File(Dosya) yazan yere tıkla
Manage Connections..(Bağlantıları Yönet) a tıkla
orada USB yazan yere tıkla ve Delete(Sil) tıkla sonra Apply(Kabul et) e tıkla sonra Close(Kapat)
sonra yine File(Dosya) e tıkla Open Product a tıkla listeden telefonu'nun uygun olduğu kodu(RM-XXX) seç OK e tıkla
yukarıda Flashing e tıkla Firmware Update e tıkla açılan pencerede Product Code yazan yerin karşısında
Üç nokta buton(...) a bas orada çıkan yazılımını seç OK e tıkla
şimdi önemli olan kısım orada Dead phone USB flashing yazanyerin başında boş kutu var onu işaretle.
aşağıda Refurbish butonuna tıkla
UYARI:telefonun bağlı olsun işlemleri yaparken ama kapalı olsun açmaya çalışma.
şimdi bi kaç saniye sonra
---Press phone's power button --- yazısı çıkacak aşağıda sadece bir kere on/off(açma/kapama) düğmesine bas(Basılı tutma sakın) (EĞER USB GELİP GİDİYORSA OLMUYORSA USB ÇIKAR TAK)
işlem tamamdır.
artık telefonunu ilk günkü gibi kullanabilirsin..

GÜLE GÜLE KULLANIN. SAYGILAR..
kardeş güzel anlatmışsında 505 nedir bizde öyle bir klasör yok.benim telefonda çalışmıyor yardım edrsen çok sevinirim yazılım atarken sustu cihaz
hem tel kapalıyken usb pc görmüyor orası nasıl oluyor biraz daha aydınlatırsan sevinirim benim tel n73

selcukylmz

Üye
benim telefonum 5130c-2 bende bu şekilde yazılım atmak istiyorum --- Press phone's power button! --- bu yazı çıktıktan sonra bir kere açma düğmesine basıyorum ve sonra bu yazı (ERROR: Failed to set phone to flashmode) çıkıyor ve işlemi bitiriyor ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler