Yanlıs Kişiye atılan Haksız Ban..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Consul9

Consul9

Üye
modlar daha yetkılıler her neyse ceza alırmı bunu ögrenmek ıstıyorum ? (suankı durumdan deıl zaten o sıze kalmıs.normalde de bır hata oldugunda yoksa es mı gecılır )

abla bunu da sormuşsun söyliyim, yine (zamanında :ehe ) Salihyet(Salih) diye bir üyemiz vardı sanırım o bütün rütbeleri gördü şöyle mod oldu admin oldu co admin oldu gayette iyi bir üyeydi.Ama ben 1 yıl lys için maxicepe ara vermiştim.Döndüğümde banlıydı (hep)
sebep:forumun huzurunu bozmak sebebiyle yönetimin ortak kararı yani ben düşündüm bu adamın foruma yaptığı katkıdan banlanmaz demiştim yani düşünsenize Cestlavie(doğuş-haber editörü((deadsilence))in banlandığını salih onun kadar katkı yapmasa da epey katkısı vardır.Yani anlayacağın banlarlar affetmezler
:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
salihyet editörmüydü

Consul9

Consul9

Üye
o zaman editör diye bir şey yoktu ama ben onu kesin olarak moderatör-co admin-admin rütbesyle gördüm. Şimdi de co admin yok :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

abla bunu da sormuşsun söyliyim, yine (zamanında :ehe ) Salihyet(Salih) diye bir üyemiz vardı sanırım o bütün rütbeleri gördü şöyle mod oldu admin oldu co admin oldu gayette iyi bir üyeydi.Ama ben 1 yıl lys için maxicepe ara vermiştim.Döndüğümde banlıydı (hep)
sebep:forumun huzurunu bozmak sebebiyle yönetimin ortak kararı yani ben düşündüm bu adamın foruma yaptığı katkıdan banlanmaz demiştim yani düşünsenize Cestlavie(doğuş-haber editörü((deadsilence))in banlandığını salih onun kadar katkı yapmasa da epey katkısı vardır.Yani anlayacağın banlarlar affetmezler
:naughty:

öyle bısey varsa eger üyeye saygı dıye bısey kalmaz
foruma saygıda kalmaz
cunku karsındakı modda olsa yetkılıde bı hatası varsa görulmezden gelınmez kanımca
eger gelınırse bu sevıyeye gelmez forum diye dusunuyorum

Consul9

Consul9

Üye
haklsın

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
son gönderılerını kaldırırsan sevınırım makara olsun dıye acmadım konuyu

Consul9

Consul9

Üye
:good:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
konuyu güncel tutarsanız sevınırım arkadaslar :ehe
ben bı hafta ban atıyorum kendıme
yetkılıler dısında cıvıtan cevaplar gelmezse sevınırım konuya
pai :)

minoo

minoo

Üye
Sorun sadece zıtlaşmak. Ortam gerilmiş, herkes birbirine cevap vermiş. Gereksiz bir şeydi. Tuba, senin kendine ban atman bence en gereksiziydi. Neyse, adminlerin görmesi gereken bir konu.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Mareşal

Üye
Tuba abla ve murat abi
ikiside bitanedir ve en sevdiğim insanlardır ikiside
onlar yoksa bende gidiyorum
ve bende bir haftalık ban atıyorum kendime
şimdiden söyleyeyim kim olursda olsun sakın yaptığıma yorum yapmayın yorum yapın diye atmıyorum

• Beğen
Tepkiler: brook_218
'Patron

'Patron

Üye
Destek!

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Yönetici olmasaydım güzel bir yorum yapardım ama malesef.. Kimsenin eylemine karışamayız. Gitmek isteyen buyursun.

haltie

haltie

Üye
Konuyu yeni gördüm yoksa cevap yazardım.En başta şunu söyleyeyim forumda ki tüm modlar kural dışı hareketlerde bulunurlarsa ceza alırlar.

Bence arkadaşlıklarınızla forum kurallarını bir birine karıştırmayın.Benim moderatör olmam bana saygısızlık yapılmayacak anlamına gelmiyor.''kim kime saygısızlık ederse cezasını alır''Herkes haddini bilecek, önce toplumsal ETİK kurallara uyacak sonra da forum kurallarına uyacak.Yoksa ne forum da ne de toplumda huzur kalır.

Ben yıllardır bu forumdayım, moderatör olmadan öncede çok aktiftim ne bir ceza ne de bir uyarı aldım.''çünkü kullandığım kelimelerin nereye gideceğini biliyordum''

Bir kişinin iyi olması forumda aktif olması onun her şeyi söyleyebileceği anlamına gelmiyor.öyle olsaydı istatistiklerime ya da forum geçmişime bakarsanız at koşturmam lazımdı bu mantıkla.

Ama yine her zaman ki gibi son sözü adminler söyler.Sonuç olarak ben vermiyorum cezayı.Olayıda böyle allandırıp pullandırıp demogojik hale getirmeye gerek yok.Kişisel tartışmalar karşılıklı atışmalar yasak.Bahsi geçen üyede o yüzden ceza aldı.Sıkıntısı olan özelden adminlerle iletişime geçip sıkıntılarını dile getirebilir.

Benim ceza almam gerekmiş arkadaşın mantığına göre.Bir fenerbahçeli orta yaşlarda kadın taraftarın çirkin olduğunu söylemek forum kurallarına aykırı değil;)

İnşallah konuyu bilmeden yorum yapan arkadaşların ailesinden biri hakkında sokak ağzıyla bir benzetme yapılmaz ne gerçek yaşamda ne de forumda.özür dilemeside geçerli olmuyor ok yaydan çıkmıştır bir kere.imzamda da dediğim gibi kalabalıkta artistlik yapanın tenhada özrü kabul olmaz...

• Beğen
Tepkiler: y n s c n, pelın_ ve 'Şeref'
Elektr0

Elektr0

Üye
konu yu okudum ve konuya yapılan yorumlarıda ,konuyla ilgili bir yorum yapmak bana düşmez ama minoo nun söylediği gibi tuba abla senin kendine ban atman bence en gereksiziydi... demek istiyorum sadece ...

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Murat abimin banı kaldırılmassa bende atacam.

• Beğen
Necmati

Necmati

Üye
:hmmm yorumsuz

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Murat konuda yazdıklarından ötürü banlanmadı, 'futbol bölümü kural ihlali' yaptığından dolayı 5 uyarı puanı aldı ki aldığı bu uyarı puanı, futbol bölümü kurallarını ihlalden dolayı yaklaşık üç hafta kadar önce de aldığı puanla birleşince sistem otomatik olarak banladı. Murat ( greenmile ) futbol bölümü kurallarını çok iyi bilir, çok kez uyarı aldı o bölümdeki tartışmalarından ötürü. En son üç hafta önce verdiğim uyarıdan sonra kendisiyle özelden konuştuk bunu, daha dikkatli olmasını; tartışma çıkartmaya meyilli mesajlara cevap vermek yerine bunları bize bildirmesini söyledim, bunları söylememe rağmen hâlâ söylediklerimi kulak ardı edip yanlış davranıyorsa benim yapabileceğim bir şey yok ne yazık ki.

Aktif üye olduğu için belki olması gerekenden daha düşük uyarı puanı verebilirdim. Mesela İbrahim kullanıcı isimli arkadaşa yazdığı 'senin tipine bakalım ona göre millete b*k atarız' mesajına uygunsuz konuşmadan 3 uyarı puanı verip geçebilirdim ama Halit'e yazdığı mesaj da aynı kapsamda olduğundan, yüksek uyarı puanı alması kaçınılmazdı.

İbrahim arkadaş benim şikayetim yok, banı kaldırılsın demiş. Bir üyenin uyarı puanı alması için sizin şikayetinizin olması şart değil. Ortada kural dışı bir davranış varsa ve bu davranış uyarı puanı vermeyi gerektiriyorsa, verilir. Üyenin şikayeti olup olmasına bakılmaz. Sokakta kavga edersiniz, tekme tokat birini döversiniz misal, karşı taraf şikayetçi olmasa bile hakkınızda kamu davası açılır; gerekli görürse hakim ceza verir. Bu da aynı şey, farkı yok.

Halit'in uyarı puanı alması gerektiğine gelirsek, ben Halit'in Murat'a "edepli ol, anayı bacıyı karıştırma" tarzında bir mesaj yazdığını gördüm ki üyelerin birbirini güzel bir dille uyarması anormal bir durum değil, kural dışı da değil; bunun yönetici olmakla bir alâkası kesinlikle yok. O yüzden uyarı almasına gerek görmedim. Hoş, uyarı alacak bir şeyi olsa, Halit'i uyarmaya yetkili olan ben değilim. Moderatörleri uyarma yetkisi sadece Ozan arkadaşımızda vardır. Kendisi bu konuyu görüp inceledikten sonra, ilgili konuda Halit'in uygunsuz bir davranışını gördükten sonra uyarı yapacaktır elbet, ama ben uyarı almasına sebep görmediğimden Halit'in mesajlarını Ozan'a bildirmedim incelemesi için.

Murat'ın cezaya karşı bir itirazı varsa iletişim panelinden bunu Ozan'a iletmesi gerekirdi, bunu Tuba'ya da söylemiştim. Ortada bir haksızlık varsa, elbette giderilmeli. Haksız yere kimseyi banlamam, banlamak istemem, bu olayda Murat'a haksız yere uyarı puanı verdiğimi de düşünmüyorum kanımca. Ben Tuba'ya ÖM'den cezanın açıklamasını yaptığım halde bu konu açıldıysa şayet benim göremediğim bir açı var demek ki o açıdan da Ozan bakıversin, ben haksız yere banlandığını düşünmüyorum. Ozan cezanın haksız olduğunu düşünürse Murat'ın banını açacaktır, beni uyaracaktır; gerekli görürse Halit'i de uyaracaktır.

Konu benim eylemime karşı şikayet niteliği taşıdığı için ben kapatmıyorum, Ozan arkadaşımız ilgilenecektir.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: haltie
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...