Yanlıs Kişiye atılan Haksız Ban..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Yanlıs Kişiye atılan Haksız Ban..
merhaba konuyu acmamda kı sebep
haksız yere ban yedıgını düşündüğüm bır arkadasımı savunmak
http://www.maxicep.com/uyeler/uye-522765/greenmile/

Sana mı kaldı savunmak
Evet bana kaldı ..

Çünkü konuyu msjları bende gördüm her nekadar konuya yazmasamda ızlemeyı tercıh ettım gerek yazılanları gerek yazanları

konu dün kaldırılan fenerbahcelı erkek sanılan esarplı bayanın polemiği

http://www.maxicep.com/fenerbahce/erkek-sanilan-kadin-taraftar-isyan-etti-547838.html

k
onu lınkı ama yazısmalar silindi

ben kısaca durumu özet gececek olursam

murat en guzel kızlar fblı kızlar yazdı bunun üzerıne

o resmı görunce halıtte ozaman bu tez ne gbısınden bsey yazdı

o zaman fenerbahçeli kızlar güzeldir tezi nolucak :hmmm bi bu değil ki 10 tane adam çıktı piyasaya maçta :ehe bunun yanında birde fatoşumuz var:D

ona karsılık anan yasındakı kadının guzellıgle mı ölcuyosun dedı murat

bende atlasam derdım neden derdım bende ceza aldım ceza alma sebebım malum burda yazmayım bısey dedım herkes üzerıne cektı
ozaman bende fenerbahcelı olsaydım bende halıtı sıkayet ederdım bu tez durumundan malum
kadın yaslı baslı kadın guzel olsa ne olur olmasa ne olur
herkes bır makarada
annenız yasında
murat savundu dıye mı ceza sebebı oldu?

saygı duydu dıye mı ?

bunun neresnde halıte saygısızlık var bırı bunu bana acıklasın ozaman susayım bende

onun dısında halıtın sana sabaha kadar Türkce ögretırım demesı de ozaman cezaya karsılık deılmı
üstelık muratın yanlıs anladıysan özür dılerım dıye attıgı pmlerde artısı
bunlarıda kımse bılmıyor

ben olsaydım özür bıle dılemezdım ınat deılmı sonucta bısey demedım yapmadım
dılemezdım .)

erdemlık yaptı ban yedı :)

modlar daha yetkılıler her neyse ceza alırmı bunu ögrenmek ıstıyorum ? (suankı durumdan deıl zaten o sıze kalmıs.normalde de bır hata oldugunda yoksa es mı gecılır )

bızım böyle bır konuda kendımızı savunma durumumuz ne kadar

bu bırıncısı varsa bır yanlıs bırı cıksın burda murat haksız desın üyelerden de
bunun nesı yanlıs söylesın sızınde yorumlarınıza acık konu
anası yasında kadını savunmak saygısızlıksa yaptı bı hata :)

Şaşkınım =)

konu ıkı

ceza olarak gösterılen ıkıncı durum

'İbrahim' http://www.maxicep.com/fenerbahce/erkek-sanilan-kadin-taraftar-isyan-etti-547838.html#post3882099
senin o tiple sokağa çıkman zaten hata :ehe

senin tipine bi bakalım neymişsin ona göre millete gerekirse b.k atarız

burda da yorum ıbrahıme kalmıs bısey demıycem

yapılan haksızlıgı kınıyorum yorumları sıze bırakıyorum

kımse bana diş cıkarmasın yorum yapıp gecsın baska da bısey demıyorum

benım ne yönetıcılerle nede baskalarıyla bır problemım oldu bu zamana kadar
bundan sonrada olmaz saygı cevcevesınde
ama konuyu acmam gerekırdı susup kalamazdım

banını acın muratın dıye konu acılmadı bu arada sadece yapılan yanlısı göstermek ıstedım arkadasımın yanında durarak
o da aynısını yapardı yaptı da malum :)

konu ozan yada dger yetkılıler görunceye kadar sabıt kalırsa sevınırım

tesekkür ederım

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR, Burak, delrico ve 1 kişi daha

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Spor bölümünü komple kapatsakmı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Tuba.Erva
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
murata atılan banın yanlış hernekadar benim yazdğm bi yoruma attığı cevaptan olsa bile çünkü bende haksız oluyorum bu durumda kimsenin ban yemesine sebep olarak gösterılmekte istemem ben yaptım bi hata murat arkadaşımızda bana biraz sert çıkmış olabilir o an belki başka bi sebepten kaynaklanmıstır tekrar söyliyim benim herhangi bı şikayetim yok

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
konu spor deılkı muratı fener konusunda ılkkez bukadar sakin gördüm
ustelık konu spor deıl ordakı kadına yazılanlar fenerlı besıktaslı ne fark eder :)
Spor bölümünü komple kapatsakmı :hmmm

----------Eklendi @ 15:00:26 ---------- Yazıldı @ 14:59:46 ----------

murata atılan banın yanlış hernekadar benim yazdğm bi yoruma attığı cevaptan olsa bile çünkü bende haksız oluyorum bu durumda kimsenin ban yemesine sebep olarak gösterılmekte istemem ben yaptım bi hata murat arkadaşımızda bana biraz sert çıkmış olabilir o an belki başka bi sebepten kaynaklanmıstır tekrar söyliyim benim herhangi bı şikayetim yok

tesekkürler ibrahım :)

OğuzcanAbi

Üye
destek :oke:

• Beğen
erdew

erdew

Üye
bir yanlıslık yapıldıysa düzeltilmeli

• Beğen
delrico

delrico

Emekli Yönetici
Doğrusunu söylemek gerekirse hepimiz burada aileyiz tartışmamız da olucak eleştirilerimiz de ama spor konusunda ki tartışmalarımız espri niyetinde şimdi bi konu yüzünden arkadaşımızın ban yemesi iyi birşey değil:ah

• Beğen
Tepkiler: brk38 ve Tuba.Erva
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
greenmile arkadaşımızın bu yorumlarında banlık bir durum yok gibi uyarı pekala ama ban! :hmmm

• Beğen
Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
murat abi yi çok seviyorum ben o yanlış bişey yapmaz gerçekten haksızlık söz konusu lütfen banını kaldırın :(

• Beğen

Burak

Üye
murat abi yanlış bişey yapmaz ya, banını kaldırın lütfen :(

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederm herkese yapılan yorumlarla destek cıktğnz için:) olumlu yada olumsuz konuyu okuyan zaten bir sebep varmı yokmu kendince yorumlasın:)

----------Eklendi @ 17:56:29 ---------- Yazıldı @ 17:54:54 ----------

bu arada konuda yazdgm gbi.banının kaldrılması hc önemli dgl zaten 7guncuk.ama ortada bi hakszlık var.onu dile getrdm ben

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
açık konuşmam gerekirse muratla pek samimiyetim yok fakat şunu kesinlikle söyleyebilirim bu adam maxinin olmazsa olmazlarındandır nerde kime nasıl davranacağını iyi bilen bi arkadaşım burda gördüğüm kadarı ile yanlış anlaşılma var sadece uyarı verilebilirdi

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
baktım benim mesajlarda silinmiş muratin yazdığı mesajları okumadım ama ban yiyecek şekilde mesaj yazacağımı pek sanmıyorum

• Beğen

Burak

Üye
murat abi nerde ne yapacagını bilir ya :hmmm

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
fenerbahce konusunda cok fanatk olsada ben tanıdgmdan berı futbol bölumunde brbrmze laf yetstrme cabasna cok grdk.ama bi gun saygszlık snrnı aştgnı görmedm.hatta pm atp kendsyle fener konusunda çok ugrastgmı da söyldm ama saygszlık yapmadn dye tesekkur ettim.bana asla saygszlık yapmam sınırı bilırm dedi.gercektende öyleydı.burda ble kadnla dalga gecenleri savunurken ban yemesı tuhaf.savunmayı gectm insan karşısndakının samımıyetne guvenp knsyo ama olmuyo.bende ceza aldgmda bana höyt yapanı ble şakasna yapsa şikayet etcem dmstm o sinirle öyle bşey:)

----------Eklendi @ 18:05:56 ---------- Yazıldı @ 18:03:30 ----------

baktım benim mesajlarda silinmiş muratin yazdığı mesajları okumadım ama ban yiyecek şekilde merak yazacağımı pek sanmıyorum
Konuda yazdm zaten.anan yaşında kadının guzellğne göre mi kyaslyosun.guzel olsa ne olmasa ne? Burdaki küfür hakaret ne.onuda benim aklım almıyo

Consul9

Consul9

Üye
bence haksız değil neden diye soracak olursanız bende zamanında emre belözoğluna hiçbir küfür etmeden hafifçe sert bişe demiştim 1 hafta ban yedim...
greenmile sadece tek bir şey yapsa ceza yerdi banlanmazdı ama örneğin galatasaray bölümüne hıncal uluçun "galatasaylıların fenerbahçe kompleksi bitmezz" sözünün konusunu açmış ama başta kendi yorumunu katmamış sonra kışkırtıcı yorumlar yazmış.Eminim önceden uyarı puanı vardır ya da yöneticilerden biri uyarmıştır yoksa direk ban verilemez.Bende zaten başta uyarı almıştım.Ama acemiliğe geldik bilmiyorduk devam ettik yazmaya :ehe

En iyisi o bölüme fazla girmemek ya da sadece yazılanları okumak çok sanırım şimdiye kadar en çok ban futbol bölümündendir...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
fenerbahce konusunda cok fanatk olsada ben tanıdgmdan berı futbol bölumunde brbrmze laf yetstrme cabasna cok grdk.ama bi gun saygszlık snrnı aştgnı görmedm.hatta pm atp kendsyle fener konusunda çok ugrastgmı da söyldm ama saygszlık yapmadn dye tesekkur ettim.bana asla saygszlık yapmam sınırı bilırm dedi.gercektende öyleydı.burda ble kadnla dalga gecenleri savunurken ban yemesı tuhaf.savunmayı gectm insan karşısndakının samımıyetne guvenp knsyo ama olmuyo.bende ceza aldgmda bana höyt yapanı ble şakasna yapsa şikayet etcem dmstm o sinirle öyle bşey:)----------Eklendi @ 18:05:56 ---------- Yazıldı @ 18:03:30 ---------- Konuda yazdm zaten.anan yaşında kadının guzellğne göre mi kyaslyosun.guzel olsa ne olmasa ne? Burdaki küfür hakaret ne.onuda benim aklım almıyo
üstü kapalı küfür olarak nitelendiriliyor düşük derecede

NewSoldier

NewSoldier

Üye
e ne oldu ban kaltımı:islik

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
e ne oldu ban kaltımı:islik
Ban kalksn dye acılmadı.önce konuyu okursan anlarsn:)

----------Eklendi @ 19:15:59 ---------- Yazıldı @ 19:14:52 ----------

üstü kapalı küfür olarak nitelendiriliyor düşük derecede
Ôyle dusunulmus ki anlasılan ceza almıs

----------Eklendi @ 19:17:21 ---------- Yazıldı @ 19:15:59 ----------

bence haksız değil neden diye soracak olursanız bende zamanında emre belözoğluna hiçbir küfür etmeden hafifçe sert bişe demiştim 1 hafta ban yedim...greenmile sadece tek bir şey yapsa ceza yerdi banlanmazdı ama örneğin galatasaray bölümüne hıncal uluçun "galatasaylıların fenerbahçe kompleksi bitmezz" sözünün konusunu açmış ama başta kendi yorumunu katmamış sonra kışkırtıcı yorumlar yazmış.Eminim önceden uyarı puanı vardır ya da yöneticilerden biri uyarmıştır yoksa direk ban verilemez.Bende zaten başta uyarı almıştım.Ama acemiliğe geldik bilmiyorduk devam ettik yazmaya :eheEn iyisi o bölüme fazla girmemek ya da sadece yazılanları okumak çok sanırım şimdiye kadar en çok ban futbol bölümündendir...
Tecrübe konuşuyo dyosun:ehe anladm:D

NewSoldier

NewSoldier

Üye
Ban kalksn dye acılmadı.önce konuyu okursan anlarsn:)

-ee yapacak bişey yok cezasını çeksin sporla ilgim olmadığı için spor yazıları ve tartışmaları beni sıkıyor :D yinede teşekkürler

--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...