Konum neden taşındı gereksiz yere !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
haha :ehe

başa belasın ama olsun yaa sana değer :D senın yerın konudısı arkadasım :ehe

keşke açmasaydın,gereksizlere taşınması için benim nickim yeterli gre falan diye kısaltsaydın kalırdı orada emin ol ve ben yine anlardım:ehe

greenmile

greenmile

Üye
bu konuyu da açmasaydın keşke

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
bıkere de olsa lütfen yapılan hata düzeltılsın

çünkü konum konudısında olması gerek
her sıkayet dıkkate alınmadan önce degerlendırılmelı dogru mu yada yanlısmı dıye
ona göre hareket edılmelı

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
o konuyu da açmasaydın keşke:D

şikayet eden konunun neresinden rahatsız olmuş bir de söylese,belki dolaylı yoldan ben rahatsızlık vermişimdir bilemiyorum:)

minoo

minoo

Üye
1.si hiç kimseye torpil yapılmıyor. Murat benim nickimin olması yeterli taşınması için falan yazmış, kimseye garezimiz de yok.
2.si Tuba şikayet gelmediği halde sana şikayet geldi de ondan taşıdım diye savunma yapacak kadar da çaresiz değilim. Taşıdıysam taşımışımdır. Çıkar söylerim şu an olduğu gibi. Kimseden de korktuğum yok yalan neden söyleyeyim sana? Ayrıca nasıl konuyu kimin taşıdığını anlamadın? Ya ben taşımışımdır, ya Mehmet abi ya da Ata. Sanki konu dışında 1500 mod var.
Taşıma sisteminde bilgilendirme amaçlı pm gelip gelmediğini bilmiyorum. Önceden geliyordu kimin hangi bölüme taşıdığı bilgisi. Ama hergün fake hesap açıp kendi konumu taşımıyorum değil mi pm geliyor mu gelmiyor mu diye..
3.sü konu dışında gereksiz bir çok konunun olduğunu, onların değil de sadece senin konunun taşındığını söylemişsin. Ben özellikle konu dışına girip baktığımda bütün gereksiz konuları uygun bölümlere taşırım zaten. Ama konu dışındaki konulara bakmadım, şikayeti gördüğüm için sadece senin konunla ilgilendim.
4.sü de Murat arkadaşımız kendi şikayetinin hala açık olduğunu, ama ne hikmetse Tuba'nın konusuna gelen şikayeti hemen değerlendirdiğimi söylemiş açıkça. Senin şikayetindeki durumu ben anlayamadığım için Mehmet abiye ya da Ata'ya bıraktım şikayeti bilerek. Çünkü onun nasıl olduğunu anlamadım ben. Ayrıca şikayetin kimden geldiğini biliyorum falan gibi bir şeyler demişsin. İnsanları suçlamayı bırakmalısın bence zira şikayet eden kişinin sana garezi olduğunu düşünmüyorum, forum içinde çok iyi anlaştığınıza bakılırsa :oke:

Keyifli forumlar arkadaşlar.

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
2) Konu Dışı bölümü serbest ve özgür bir platformdur.
Camınıza konan kuşun rengi canınızı sıktı ise konu açabilirsiniz, sevgiliniz çıkma teklinizi kabul ettiyse ilk buluşmada ne yapacağınızı sorabilir, uçmak istediğinizi bizimle paylaşabilirsiniz

bu maddeyi ben yazmadım Pınar.Ata yazmış yanlış mı bu yani?

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
2.si Tuba şikayet gelmediği halde sana şikayet geldi de ondan taşıdım diye savunma yapacak kadar da çaresiz değilim. Taşıdıysam taşımışımdır. Çıkar söylerim şu an olduğu gibi. Kimseden de korktuğum yok yalan neden söyleyeyim sana?

pınar burası kusura bakmada dingonun ahırı değil ki
üyelere saygın varsa sebebını belırtmelısın :)

yoksa korktun yada ayy nıye gec söyledın dıyen yok sana
sımdıye kadar bıldırılıyorsa senınde bıldırmen gerektıgı kanaatindeyım
ayrıca

2)Konu Dışı bölümü serbest ve özgür bir platformdur.
Camınıza konan kuşun rengi canınızı sıktı ise konu açabilirsiniz, sevgiliniz çıkma teklinizi kabul ettiyse ilk buluşmada ne yapacağınızı sorabilir, uçmak istediğinizi bizimle paylaşabilirsiniz

bu konu veee

Gereksizler kategorisinin açıklaması: Konu dışında da yeri olmayan, sadece deneme mesajlarınız burada !
Yeni üyeler, forum özelliklerini deneyebilir .

bu konu hakkın da da acıklama yaparsan cok iyi olacak cunku yeterınce acıklayıcı bır cevap alamadım ben

greenmile

greenmile

Üye
ama bildiğim kadarıyla her şikayette konuyu taşımıyorsun.Demek ki seninde bu konuyla ilgili görüşlerin belli ve şahsen rahatsızlık verdiği kısımları merak ediyorum.Açıklama yaparsınız umarım

xinanux

Üye
karakolluk olacaksınız bu gidişle xd=)

• Beğen
fullwar

fullwar

Üye
Arkadaşlar bence fazla tepki gösteriyorsunuz. Konu taşınmış ve sebebi otomatik sistemden kaynaklı ulaşmamış olabilir. Pınar bu şekilde ulaşmadığını bilmeyebilir. Belkide orada açıklamasını yapmıştır. Sz forumun eski üyelerisiniz ve birbirinizi daha iyi tanırsınız. Kimsenin size bir kastı olacağını sanmam. Bence daha sakin konuşmakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: greenmile, minoo ve Tuba.Erva
minoo

minoo

Üye
konumda demekki bayagı bır tahrik varmıs ki şikayet almısım :D
gercı ben ınanmıyorum şikayet varsa gösterılsın
kurallar geregı gızlıyms
kım sıkayet etcek ya anlamıyorum

bırıne hakaretmı etmısım ben konuda
ettıysem gösterılsın
her sıkayet dıkkate alınıyormu degerlendırmeye
konu dısına uygun deıl dıye sıkayet edıldıyse
bana acıklansın konu dısına gayette uygundu :)

2.si Tuba şikayet gelmediği halde sana şikayet geldi de ondan taşıdım diye savunma yapacak kadar da çaresiz değilim. Taşıdıysam taşımışımdır. Çıkar söylerim şu an olduğu gibi. Kimseden de korktuğum yok yalan neden söyleyeyim sana?

pınar burası kusura bakmada dingonun ahırı değil ki
üyelere saygın varsa sebebını belırtmelısın :)

yoksa korktun yada ayy nıye gec söyledın dıyen yok sana
sımdıye kadar bıldırılıyorsa senınde bıldırmen gerektıgı kanaatindeyım
ayrıca

Biraz tutarlı konuşursan da sevinirim. Açıkça şikayet gelmediği halde şikayet geldi deyip savunma yaptığımı ima ettin.

Benim eylemimi şikayet ettiğiniz için açıklamamı yaptım ben. Gerisi admini ilgilendirir.
:bye2:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bence fazla tepki gösteriyorsunuz. Konu taşınmış ve sebebi otomatik sistemden kaynaklı ulaşmamış olabilir. Pınar bu şekilde ulaşmadığını bilmeyebilir. Belkide orada açıklamasını yapmıştır. Szi forumun eski üyelerisiniz ve birbirinizi daha iyi tanırsınız. Kimsenin size bir kastı olacağınıda sanmam. bence daha sakin konuşmakta fayda var.

ben bısey demıyorum kı sadece konudısında olan kurallara bakıyorum konum uygun evet
uygunsa neden tasındı
benım derdim bu yoksa kımseye tabıkı bı kastım yok

----------Eklendi @ 21:46:05 ---------- Yazıldı @ 21:43:16 ----------

anlamadıgımda bu ya admıne neden atılıyor konu

konuyu tasıyan sensın
konu dısı kuralları da bellı admin olayın ıcınde deıl ne dıycek madem öyle admınde baksın ozaman ..

konu acık kalırsa sevınırım

Biraz tutarlı konuşursan da sevinirim. Açıkça şikayet gelmediği halde şikayet geldi deyip savunma yaptığımı ima ettin.

Benim eylemimi şikayet ettiğiniz için açıklamamı yaptım ben. Gerisi admini ilgilendirir.
:bye2:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar tekrar yazıyorum

her gelen sıkayet msjı haksız yada haklı bakılmadan mı degerlendırılıyor

benım derdim bu

2)Konu Dışı bölümü serbest ve özgür bir platformdur.

bu konu veee

Gereksizler kategorisinin açıklaması: Konu dışında da yeri olmayan, sadece deneme mesajlarınız burada !
Yeni üyeler, forum özelliklerini deneyebilir .

kurallar belli

eger hala haksızsam bende önume gelenı sıkayet etcem .bundan sonra

greenmile

greenmile

Üye
yeter tuba yazma artık kilitlesinler isterlerse çok önemli mi?:D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
kolay kolay söylenen sıkayette bulunan bırı deılm ben oyuzden bu konuda haklıyım dıyosam önemli
:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt