Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yandex'i Kullanan Varmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kezban yenge
Üye
Şuan kullandığım opera mini nin yandex sürümü herşey yandex.
Hayır Firefox ve Opera kar amacı gütmeyen firmalar.Mozilla bir kuruluş ve Google ile alakası yok.Google Chrome zaten Google'ın tarayıcısı Internet Explorer'da Microsoft'un aynı şekilde Bing'te Microsoft'un olduğundan o doğru.Aynı şekilde Opera ve Yandex'in bir bağlantısıda yok.
Emip
Üye
Google'den vazgeçmem !
Uruloki
Üye
Valla su an hangi harita istanbul izmir ve ankaranin sokak goruntusunu veriyor bir tek yandex yakinda daha fazla ilde eklenecek eee zaten arama motoru benim icin gayet iyi mail hizmetide süper bulut hesap da veriyor daha ne fıstık gibi site valla
Valla su an hangi harita istanbul izmir ve ankaranin sokak goruntusunu veriyor bir tek yandex yakinda daha fazla ilde eklenecek eee zaten arama motoru benim icin gayet iyi mail hizmetide süper bulut hesap da veriyor daha ne fıstık gibi site valla
Hayır Firefox ve Opera kar amacı gütmeyen firmalar.Mozilla bir kuruluş ve Google ile alakası yok.Google Chrome zaten Google'ın tarayıcısı Internet Explorer'da Microsoft'un aynı şekilde Bing'te Microsoft'un olduğundan o doğru.Aynı şekilde Opera ve Yandex'in bir bağlantısıda yok.
öyle dediğin gibi kar amacı gütmeyen tarayıcılar fakat firefoxda adres çubuğuna bişi yazdığın zaman yandwezte veya bing de değil direk google da arıyor.. bunun için demiştim