Yandex'i Kullanan Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Şuan kullandığım opera mini nin yandex sürümü herşey yandex.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

:hmmm benim bildiğim:

firefox > google
ie > bing
chrome > google
opera > yandex

Hayır Firefox ve Opera kar amacı gütmeyen firmalar.Mozilla bir kuruluş ve Google ile alakası yok.Google Chrome zaten Google'ın tarayıcısı Internet Explorer'da Microsoft'un aynı şekilde Bing'te Microsoft'un olduğundan o doğru.Aynı şekilde Opera ve Yandex'in bir bağlantısıda yok.

Emip

Emip

Üye
Google'den vazgeçmem ! :D:D

Uruloki

Uruloki

Üye
Valla su an hangi harita istanbul izmir ve ankaranin sokak goruntusunu veriyor bir tek yandex yakinda daha fazla ilde eklenecek eee zaten arama motoru benim icin gayet iyi mail hizmetide süper bulut hesap da veriyor daha ne fıstık gibi site valla

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Valla su an hangi harita istanbul izmir ve ankaranin sokak goruntusunu veriyor bir tek yandex yakinda daha fazla ilde eklenecek eee zaten arama motoru benim icin gayet iyi mail hizmetide süper bulut hesap da veriyor daha ne fıstık gibi site valla
Harita cidden harika ama motoru sevmedim bir türlü.

AHMED...

AHMED...

Üye
ben mobilden sürekli kullanıyorum mobil sayfası hoşuma gidiyor

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Türkiye de o kadar reklamı yapıldı, türkçesi var tabi ki.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

Hayır Firefox ve Opera kar amacı gütmeyen firmalar.Mozilla bir kuruluş ve Google ile alakası yok.Google Chrome zaten Google'ın tarayıcısı Internet Explorer'da Microsoft'un aynı şekilde Bing'te Microsoft'un olduğundan o doğru.Aynı şekilde Opera ve Yandex'in bir bağlantısıda yok.

öyle dediğin gibi kar amacı gütmeyen tarayıcılar fakat firefoxda adres çubuğuna bişi yazdığın zaman yandwezte veya bing de değil direk google da arıyor.. bunun için demiştim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt