0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba arkadaşlar şu anki telefonumu ilk çıktığında almıştım ve biraz batırdım dahada beni götürmeyecek gibi şu an o yüzden yeni telefon almak zorundayım. Bütçe en fazla 1600 gibi oluyor. Öncelikle şunu söyleyeyim windows phone veya iOS önermeyin. Android telefon almak istiyorum. Beklentilerim ise oyun olarak çok fazla oynamam çünkü iPad'im sağ olsun onda tüm ihtiyaçlarımı gideriyorum alacağım telefona sadece Vice City,Fruit Ninja, Angry Birds gibi oyunlar yüklerim o kadar. Müzik ve fotoğraflar benim için önemli özellikle fotoğraflar. Oldukça fazla fotoğraf çekiyorum ve kamerasının kaliteli olması lazım. Telefonun hızlı da olması lazım bu kullandığım telefondan sonra iyi bir telefon istiyorum artık ve güncelleme alabilecek cihaz. Öneri yaparken sadece bunu al deyip geçmeyin lütfen sebebini de yazarsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Kamera önemli ise g2 daha iyi olur.müzikte de nexus tatmin etmezG2 ve Nexus5 arasında kaldım gibi. Samsung almam zaten.
Firmaya güvenemem açıkçası, fiyatı ucuz olacak dediler ama pahalı bence sonuçta Elife E7 ne kadar biliyoruz.Kardeşim GM Elite yi tavsiye ederim ekran kalitesine bakıp alabilirsin.. Çünkü üst düzey donanıma sahip.. Malzeme kalitesi tartışılır fakat 1300 tl ye o özellikler çok fazla bence bir bak..
Nexus 5 4'e göre çok daha iyi çekim yapabiliyor ondan bilemiyorum.Kamera önemli ise g2 daha iyi olur
One x çok eskidi ya.LG Nexus 5.
HTC One X.
Kamera müzik için g2 daha iyi olur?Nexus 5.
One x çok eskidi ya.
Kamera müzik için g2 daha iyi olur?
eski bir cihaz ise niye fiyatı hiç düşmüyor.Kamera da iyi müzik de iyi Nexus 5de. Eminim, son kararım.
2012 cihazı.
eski bir cihaz ise niye fiyatı hiç düşmüyor.
One X hala tasarım olarak çok sevdiğim telefon ama eskidi.LG Nexus 5.
HTC One X.
Hala Aosp mu var cihazında?Kamera da iyi müzik de iyi Nexus 5de. Eminim, son kararım.
2012 cihazı.
Huawei'de Güzel Cihazlar Yapıyor Tavsiye ederim.One X hala tasarım olarak çok sevdiğim telefon ama eskidi.
Hala Aosp mu var cihazında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?