Ya çok Salak Bir Hata Lütfen Yardım Edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
Ya çok Salak Bir Hata Lütfen Yardım Edin...
ya n70 imde mp3 dinlerken msj filan geldiğinde özellikdesteklenmiyor diye bi hata oluyor be böle ard arda 10-20 kere yapıyor bunu durduramıyorum ancak prog u kapatmam gerekiyor ama bazende yapmıyor bunu nedir bu neyin nesi....ve oto kilitlemeye aldığımda media tuşu çalışmıyor neden olabilir(müziği atadım)

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
yardım yok mu yaa

ocu77

ocu77

Üye
Şu n70 ide zamanında çok methetmişlerdi ama genel anlamda bir kullanıcı memnuniyetsizliği var..Yazılımı tam oturmamış gibi geliyor bana biraz sorunlu çıktı bu model..Sorunun cevabını bilemiyorum yalnız sana tavsiyem telin firmware ine bir bak eğer telefoncularda daha yeni versiyonu varsa flash attır...

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu sx1 değil yani zırt pırt attıramam ve lütfen telf i karalamak için yorum yapmayın...ben bilenlere sordum

BOSCH

BOSCH

Üye
versiyon kaç
5.0.609 değilse 5.0609 u yükletmen lazım
ben bugün yükletecektim
hava aşırı sıcak olduğu için çarşıya inmedim
1 kere bahsettiğin bende de oldu
ama sadece 1 uyarı aldım ve bir daha hiç olmadı

ayrıca 5.0.609 kesinlikle yüklenmeli

erdemefe

erdemefe

Üye
kardeş bu sx1 değil yani zırt pırt attıramam ve lütfen telf i karalamak için yorum yapmayın...ben bilenlere sordum

sx1 olup olmamasıyla ne alakası var

odin

Üye
sx1 de N70 de symbian kullanıo. artı sx1 zırt pırt format atılan bi telefon değil ki :) fakat gerekince flash veya format atılmalıdır her symbian telefona.

ocu77

ocu77

Üye
senin sx1 dediğin telin şuan ki fw si n70 in yazılımından daha stabil arkadaşım..n70 le ilgili şöyle çeşitli forumlarda bir bak bakiim ne gibi şikayetler var..sadece teli kullanmakla olmuyor..n70 i karalamak değil amacım hatta sana bir fikir bile önerdim ama sen böyle düşündükten sonra önermeyede değmezmiş doğrusu...

LionHeart

LionHeart

Üye
kısa vadeli çözüm tele format atmak veya problem çıkardığında tele restart çekmek.
uzun vadeli çözümse tele yeni yazılım yükletmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt