XXJA4 Taskmanager FW' de Başarısız olanlar için =?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
XXJA4 Taskmanager FW' de Başarısız olanlar için =?
Arkadaşlar XXJA4 kamera başarısız hatası alanlar için şunu denedim ben.

XXJA4'ün FFS ve Boot dosyalarını kullanarak XAIL4'ün diğer dosyaları ile bir karışım yaptım ve bende yine sorunsuz çalıştı ve iconlar ufalıp menüye arka plan geldi. Bir de bunu deneyin belki işinize yarar birşeyler olur...

XAIL4

XXJA4

tekrar söylüyorum

XXJA4'ün FFS ve Boot dosyalarını

XAIL4'ün diğer hepsini alıyorsunuz. Zaten XAIL4'te boot ve FFS dosyaları yok...

--------------- Ekleme ---------------

menü de ki arkaplan değil değişik iki tema imiş arkaplan resim gibi duruyor...

Facebook da Tüm site olarak dolaşabildiğim tek FW oldu bu diğerleri sayfa çok büyük hatası ve Telefon belleği dolu hatası veriyor idi . Bu da arada veriyor vermesine ama yine de hiç bir sorun olmadan sayfayı büyütüyor ve sörf yapmanıza imkan sağlıyor :)

• Beğen
Tepkiler: verengul ve akdenizx

ekremozo

ekremozo

Üye
Kamera sorunu varmı ?Biliyomusun?
task manager de var demi...

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
kamera sorunu var mı bilmiyorum. Evet taskmanager var.

xhelalim

xhelalim

Üye
ben bu task manager fw de sadece menüdeki acık renkli arkaplan resmini seviyorum senin denemiş oldugun yöntemde o sarımsı kareli arkaplan varmı yine? ben sadece Java yüklerken sorun gördüm java yüklerken restart cekiyor onun haricinde sıkıntım yok kamerada internette Sörf te sorunsuz

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
:sopa:
ben bu task manager fw de sadece menüdeki acık renkli arkaplan resmini seviyorum senin denemiş oldugun yöntemde o sarımsı kareli arkaplan varmı yine? ben sadece Java yüklerken sorun gördüm java yüklerken restart cekiyor onun haricinde sıkıntım yok kamerada internette Sörf te sorunsuz

evet ben de de kamera ve internet sörf sorunsuz lakin java yükleme yapılmıyor yükleme sadece TKFE ile yapılabiliyor. Daha önce kamera hatası alanlardan deneyen olursa daha da bilgili oluruz.

xhelalim

xhelalim

Üye
evet sorunsuz bir firmware zaten fakat tek sıkıntım Java TKFE derken detaylı bilgi verirmisin bi kaç java uygulamam var onları yüklesem bana yetecek cünkü

TkFileExplorer ile nasıl yapacagız bu konuda destek bekliyorum Teşekkürler

ekremozo

ekremozo

Üye
denıycem de kies bağlanmıyor monteye.... yedekliyim diyorum. bağlanmıyor...

kamera çalışmıor bunda da :(:(:(

xhelalim

xhelalim

Üye
bir sorun olsa belki halledecegiz Fakat bu FW de hem kamerası caılşmayan hem (kendim Java yükleme ) sorunu olan ve Batarya eksildikce restart cekmesi

bü sürümde iconlar kücültülmüş 2 tema eklenmiş ve süper görünümlü bir task manager fw olmus Fakat bu esksileri tamamlamaya yetmiyor sanırım ben Task manager den vazgecicem..

ekremozo

ekremozo

Üye
ben task managerden vaz geçemiyorum ya...

xhelalim

xhelalim

Üye
düzgün task manager fw cıkana kadar Orange deyim onunda acılış ve kapanış sesleri yok bi FW yide düzgün yapsalar ya:)

ekremozo

ekremozo

Üye
Bu kamera hala çalışmiyiiiii...

yeni fikirler yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt