xpress musıc 5800 almalımıyım arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin...

Sponsorlu Bağlantılar

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
Al tabi arkadaşım, bu fiyata daha iyi telefon bulamazsın;)

Progressivity

Progressivity

Üye
gel senide 5800'lı yapalım kardeş :D

ocak.1907

Üye
Arkadaşlar yorumların çoğu çok olumlu ve telefon gerçekten güzel.Bende bugün gidiyorum
hemen 5800 xp alacağım.Zaten uzun süredir ne alsam diye düşünüyordum.Yardımlarınız için teşekkürler...
Benim merak ettğim dokunmatik ekranı nasıl? Yani kaliteli mi?

dncndnz

Üye
ya beyler bu telefonu kullanıpta sorun yaşamayan warmı ben çok sorunlu olduğunu duydum tedirginim ama bu telefonu alıcam napmalıyım 2 3 fikir verseniz :S tşkrleer

Progressivity

Progressivity

Üye
5800xp de güzelmiş :D

--------------- Ekleme ---------------

yeni yazılım güncelleştirmesiyle hiç bir sorun kalmadı arkadaşım rahatlıkla alabilirsin aldıktan sonra forumu araştırmaya devam et çok yararlı bilgiler bulacağından emin olabilirsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
genelde şikayetler telefonu kullanmayı bilmemekten geliyor..o türlü şikayetler doğaldır..ama telefon genel olarak çok hoş bir telefon memnun kalacağından emin olabilirsin..

ocak.1907

Üye
Bence de telefon hem hız açısından hemde çok özellik ucuz fiyatılya çekici geliyor.Ben şu ana
kadar telefondan memnunum.

Utku

Utku

Üye
almalısın:pro:

saraeren

Üye
irençç bi telefon sakın alma aldım 1 ay sonra sattım daha doğrusu bugun sattım led i patladı tuşarlın yarısı basmamaya başladı tavsiye etmıyorum

Progressivity

Progressivity

Üye
sanki tuşmu varda 5800 da basmasın dokunmatik ekran bu başka telefonla karıştırıyo olmayasın sen

sleanger

Üye
bende çok merak ediyorum bu telefonu,bi tanıdıktan kredi kartı bulursam alıcam inşallah :D

cenqizz_0133

Üye
arkadaşlar bnde alacağım ama kararsız kaldım bazıları çok kötülüyor bazlıarı cok övüyor napcaz sasırdık

ramakm86

ramakm86

Üye
Telefon canavar canavar her turk gencine yeter masallah.
alın ve hic kullanmadan nokia shoptan v50 yi yukletin sorunsuz kullanın.
güncellemeden cakmayanlar telefonu hep kötülüyor .bu tel online film bile oynatıyor yani tam kota canavarı.ama siz düsük paketlerle kullanırsanız opera..v.. 4..2 ile tam bir kota dostu oluyor ama film izleyemiyorsunuz...tavsiyemdir bütce ayırabilene 5 sene rahat gider...

Ama en sevdigim özellgi henüz kullanmasamda virüs mü girdi acılmıyomu hic üzülme bas hard formatı devam et aynı diger s60 lardaki gibi .
zaten teli begenmeyenler ya hekleyenler yada her biseyi icine dolduranlar.cok nadir sorunlu cıkanlar var onlarında cogu v50 ile giderildi...

5800 delisi

Üye
5800 harika bir telefon onu almanı tavsiye ederim. v50 güncelleme sayesinde kapanış ve mesaj sorunları bitti ben alalı 2 gün oldu hep kurcaladım 1 saat boyunca 4 kişiyle görüşme yaptım hep mesajlaştım ama hala bataryası bitmedi şuan hala mesajlaşıyorum hatta:artist:.
almanı tavsiye ederim :oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:.

burocka

burocka

Üye
beğenmediğim bir tel olsa da senin beklentilerini karşılıo

bybilal

bybilal

Üye
480 500 arası alınabilcek en iyi telefon. Düşünmeden al. O kötülüyenler kullanamayanlardır kesinlikle. Bu telefonu herşeyiyile kullanabilen adam kesinlikle kötü diyemez bu telefona. Ben aldım verdiğim para kuruşuna kadar helal olsun..

gsmelih

gsmelih

Üye
wi-fi sorununda çzöüm var ayarlar bağlantı yönetim ayarları veri araması çevrimiçi süre çıkcak onu sınırsız yapın sorun çözülür

bu arada telefon çok güzel herşeyi var radyo wi-fi tv izleme ama tv izlemek için operatöre başvuruyorsunuz skype programıyla youtube ve başka yerlerde facebook ta falan video izleyebiliriniz telefonu heklemeyin heklerseniz telefon tabi kötüleşir telefon son derece güzel ben alalı 6 ay oldu ve hiçbir sorun göremedim

ugur__17

Üye
aşırı kötü bi telefon 200 ytl ye sattım. hiç bi program yükleyemioyudum çalıştıramıyodum kamerası çok kötüydü ve şarjı hiç dayanmıyodu seside N73 kadar çıkmıyodu..bence 5800 nokianın en rezil telfnlarından biri....kim ne derse desin

gsmelih

gsmelih

Üye
sen yükleyememişsindir uygulama ve oyunlar temalar herşey kolayca yükleniyor ama senin telefon hatalı sürümü olabilir onun içinde güncelleme yapman lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güzel bir telefon be kardeşim.her ne kadar artık kullanmasamda kullandığım süre boyunca çok memnun kaldığım bir telefondur.