Yeni Telefon Alacağım yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
S2 al :)

- - - Eklendi - - -

al bak buradan İstanbul'da oturuyorsun adamlarla anlaşıp alabilirsin sıfır cihazlarda var :)

Yorumun için teşekkür ederim abi telefoncu bir aile dostumuz var o 2. el inin temizini bulur o da olmazsa yeni çıkan telefonlara bakarız artık

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Dediğin özellikler sadece Note 2-Nexus4-S3-Ve buraya daha gelmeyen xperia z de var.Bunlarda dan en ucuzu 1399 tlye Nexus 4 alabilrsinsen ama en fazla 1000 tl veririm diyorsan Galaxy Nexus

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 700-800 tl ye bir oyun telefonu yokmu yani bu imkansız bir şey mi :bilmm sony nin arc,neo gibi güzel telefonları var bu fiyata yani yeni çıkan oyunlara güncel kalmasa bile güzel bir telefon olsun bir farklı yanı olsun xperia u gibi mesela asphalt 7 gibi oyunlarıda kaldırsın bu kadar basit çok şey mi istiyorum

- - - Eklendi - - -

Yardım edebilecek bir kardeşim veya abim yokmu :bye2: :hmmm |-) :aman2:

Mufche

Mufche

Üye
S2 diyorum başka bişi demiyorum. Hem şık hem performansıda süper .

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler de s2 nin sıfırı yok ve 2. el dede temizini bulamam diye düşünüyorum şu anda s3 mini yada 2.el s2 almayı düşünüyorum

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Nexuss

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy w nasıl hem ucuz hemde iyi bir telefon ? tek sorunu ise güncelleme gelmemesi

- - - Eklendi - - -

samsung galaxy ace 2 nasıl bir telefon istediğim özellikleri fazlasıyla karşılıyor ve çok ucuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt