xpress musıc 5800 almalımıyım arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin...

Sponsorlu Bağlantılar

allworld_1234

allworld_1234

Üye
    Konu Sahibi
xpress musıc 5800 almalımıyım arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin...
arkadaşlar ben maksimum 600 ytl civarı bi telefon almak istiyorum. kamerası iyi, müzik dinleyebileceğim, wi-fisi olan, s60 serisi ile çalışan, şarjı 2-3 gidecek ve de en önemlisi mesaj çekimi rahat bi telefon arıyorum. sizce 5800 xpress music bu kıstaslara uyuyor mu? almalı mıyım? yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tabii ki uyuyor hiç düşünme al..

cenkers96

Üye
arkadaşım tam bu telefon işte hemde 530 düştü al 70 liran cebinde kalsın

istan0z61

Üye
kamera ve şarj olarak beklenilenleri vermese de.. güzel bir telefon

kademxx

kademxx

Üye
kamera ve şarj olarak beklenilenleri vermese de.. güzel bir telefon

kardeş bu telefonun bataryası nokia nın en dayanıklı ve en uzun dayanabilen bataryalarından. tam 1350 mAH.
ve sen bu bataryayı beğenmiyorsun.
birşey demiyorum.
bu arada ben 5800 ı da sevmem yani övgü olarak anlaşılmasın.
bence dokunmatik açıdan ekranı iyi değil.

kartal45200

Üye
hiç düşünmeden 5800 XP al derim daha 2 gün önce aldım hem müzik yönünden hem mesaj yazma yönünden video izleme kamerası çok çok fazla iyi olmasada yeteri kadar güzel fiyatı da harika ben tavsiye ederim

Progressivity

Progressivity

Üye
kesinlikle tavsiye ederim en güçlü nokia bataryasını kullanılıyor demiş 1 arkadaşımız ama benim 1gün dayanıyor ya çok kullandıgımdan kaynaklanıyor sanırım günde 50sms + wlan bağlantısı (30dk) + çeşitli programları yükleyip kaldırmaya 1gün normalse sorun yok o zaman :D

pavilion

pavilion

Üye
Dur sakın! aman dostum mesaj demişsin sakın ha, bu telefonda mesaj yazmak zulüm, kamerası vasatın üstünde değil (n95 8gb ve n93i kullanmış birisi olarak yazıyorum) ama müzik olayı süper ayrıca geniş ekranında film seyretmek de çok zevkli.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Dur sakın! aman dostum mesaj demişsin sakın ha, bu telefonda mesaj yazmak zulüm, kamerası vasatın üstünde değil (n95 8gb ve n93i kullanmış birisi olarak yazıyorum) ama müzik olayı süper ayrıca geniş ekranında film seyretmek de çok zevkli.
kardeşim son versiyonla mesaj problemi kalmadı..

astraufuk

Üye
arkadasım alacagın telefon nokia olmasın 1125 lira ödedim her telefonu elime aldıgımda sinir krizleri geciriyorumki alipta bosbosuna uzme kendını.wifi baglantısını otomatık kapatıyo ekran ustu acık mesaj yazmak zor ayar demeyın telekominikasyon manyagı biriyim.pişman olursun bu telefonu alacagına git fakire yardım et nokiayı sevindirme sevap kazanırsın.tek ii yönü tel caldıgında guclu bi ses cıkısı.oda sanırım yanlıslıkla koyulmus yoksa onuda bulamazdık...e 51 vardı satıp bunu aldım elim kırılsaydıda almasaydım bi anlık hevesine yenik dusme sakın.cin malı cıft hatlı iphone çakmaları al kuzenıme aldık ne baglantı kopuyo ne de sorun cıkarıyo gitti desen 250 liran gider en kabası....

kademxx

kademxx

Üye
kardeş çin malı telefon alıp. sağlığını tehlikeye sokma. Dünya sağlık örgütünün bildirdiğine göre telefonlarda sar değeri 2 nin altında olmalıymış. bu değer çin malı telefonlarda 2 nin üstünde. ama 5800 da 0,97
sağlığı da düşünmek gerek.

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende S5230W (samsung star wi-fi) mı yoksa 5800 xpressmusic mi diye düşünüp duruyorum...:)

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
5800 XM tüm teknoloji dergilerinde,sitelerinde her ay top 3 te yer alan telefonlardan biri.fiyatıda ucuzlamışken bu telefonu şiddetle tavsiye ederim dostum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

typerremzi

Üye
ben aldım memnunum düşünmeden al bence

pavilion

pavilion

Üye

Yorumumu düzeltiyorum, güncelleme yaptıktan sonra mesaj yazma problemi ortadan kalktı.

istan0z61

Üye
kardeş bu telefonun bataryası nokia nın en dayanıklı ve en uzun dayanabilen bataryalarından. tam 1350 mAH.
ve sen bu bataryayı beğenmiyorsun.
birşey demiyorum.
bu arada ben 5800 ı da sevmem yani övgü olarak anlaşılmasın.
bence dokunmatik açıdan ekranı iyi değil.

valla kardeşim kullanıyor, her gün şarjda.. açıkcası kendim kullanmadığım için senin kadar bilemem de her gün şarjda görünce öyle bir intibah uynadı bende:)

pavilion

pavilion

Üye
valla kardeşim kullanıyor, her gün şarjda.. açıkcası kendim kullanmadığım için senin kadar bilemem de her gün şarjda görünce öyle bir intibah uynadı bende:)

Ben hergün mesaj atarım wireless kullanırım elimden düşürmem 2-3 gün gidiyor, normal kullanımda 3gün kesin gidiyor ama versiyon güncelleme yapmadan kullanılan telefonların (ilk seriler) şarjlarının az gittiğini duymuştum belki kardeşinde güncelleme yaparsa şarjı daha uzun gider.:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ben hergün mesaj atarım wireless kullanırım elimden düşürmem 2-3 gün gidiyor, normal kullanımda 3gün kesin gidiyor ama versiyon güncelleme yapmadan kullanılan telefonların (ilk seriler) şarjlarının az gittiğini duymuştum belki kardeşinde güncelleme yaparsa şarjı daha uzun gider.:oke:
çok doğru çünkü nokia her yeni versiyonda çok düzeltmeler yapar..

Neverex

Üye
5800 al derim :oke: