[XPOSED] Gravitybox v3.0.0 - Android 4.1+ KitKat v3.0 (uygulama anlatım) 18.03.2014

berdes

Üye
stock rom da xposed çalışıyor mu telefonu brick olanlar varmış tırsıyorum brick olacak diye..
galaxy s3 minim var rootlu, orjinal rom lu cihazıma kursam brick olur muyum? bilen varsa cevaplasın lütfen.

stock rom da xposed çalışıyor mu telefonu brick olanlar varmış tırsıyorum brick olacak diye..
galaxy s3 minim var rootlu, orjinal rom lu cihazıma kursam brick olur muyum? bilen varsa cevaplasın lütfen.

Kurabilirsin, root gerektiren islemler icin her zaman risk vardir

Tepkiler: berdes

berdes

Üye
teşekkür ederim allah razı olsun kardeşim. telefonu yeniden başlatmadan önce brick olabilirsiniz uyarısı verdi xposed programı tırstım açıkcası. brick olduktan sonra kurtaramam çünkü bilgim yok. sen tavsiye eder misin yap dersen yapacam

Tepkiler: Bahadir_fb

Yapabilirsin birsey olmaz sadece riski göze alman gerektiğini belirtiyor.
Sorun olsada cihazi acmak icin format atman yeterli olacaktır

Uygulamaların son sürümleri icin alttaki linke bakabilirsin

Xposed Installer v2.7 experimental1 + Xposed modüller - MaxiCep

Tepkiler: berdes

berdes

Üye
Kardeşim sağol dediğin gibi yaptım sorun olmadı çok teşekkür ederim yardımseverliğin için

Son düzenleme:
Cihazın root işlemi açık olduna emin olun dşyo

Dostum cihazı 4.4.4 rootsuz nası yaptım ben

ersinby

Üye
Dostum benim telefonum htc one x alttaki üç tuş çalışmıyor bunların yerine bu uygulama ile nasıl sanal tuş koyabilirim.

Dostum benim telefonum htc one x alttaki üç tuş çalışmıyor bunların yerine bu uygulama ile nasıl sanal tuş koyabilirim.

Linkteki uygulamayı kullanabilirsiniz

Tepkiler: Nextman

berdes

Üye
Benim de bir sorum olacak.. gravitybox ile bildirim çubuğunu şeffaf yaptım fakat marketten farklı bir launcher yükledigimde durum çubuğu şeffaflıgını kaybediyor. bunu nasıl çözebilirim.