Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim yanlış anladın. uygulama renklerinde sıkıntı yok. launcer değiştirdiğimde ana ekran da durum çubuğu normal rengine dönüyor. tintedle alakalı değil
kardeşim yanlış anladın. uygulama renklerinde sıkıntı yok. launcer değiştirdiğimde ana ekran da durum çubuğu normal rengine dönüyor. tintedle alakalı değil
çok iyi okumuşsun belliki, belkide konuda olmayan bilgileri hayal gücümde varmış gibi sana aksettirdim bilemiyorum çok utandım şimdi; seni yanlış yönlendirdiğim için bir daha böyle bir şey yapmam umarım hayal gücüm yüzünden oluyor olmalı
berdes
Üye
Laf sokma çabana anlam veremiyorum. .okuyup anlayamamış olabilirim. herkes aynı ölçüde anlayamaz olayları. çok bilgim yok bu konularda..
neyse teşekkürler yine de.
Laf sokma çabana anlam veremiyorum. .okuyup anlayamamış olabilirim. herkes aynı ölçüde anlayamaz olayları. çok bilgim yok bu konularda..
neyse teşekkürler yine de.