çalıştı tamamdır![]()

ben şeffaf yapıyorum durum çubuğunu fakat herahngibir uygulama açınca şefaflık yok oluyor :S
s3 mini orjinal durum çubuğu rengini bileniniz var mı acaba kodunu mesela
| (#000000) |
yok o değil gri renk olanı diyorum statusbarsiyah değilmi renk paletinden ff000000 yaparsan siyah olur
[TBODY] [/TBODY]
(#000000)
yok o değil gri renk olanı diyorum statusbar
sanırsam değil bizimkinin orjinali gri bir renktetelefon bu değilmi ben siyah göruyorum?
sanırsam değil bizimkinin orjinali gri bir renkte

| #808080 |
teşekkür ederim ilgilendiğin için çok da önemli değil göz alışkanlığı var biraz sadecegörseller hep siyah dostum lacivertide beyazıda üstbar siyah
gri istiyorsan renk kodunu bu şekilde yap
[TBODY] [/TBODY]
yeni sürümde bazı ikonlara uzun basma görevi mi atanmış? Örneğin uçak modu ikonuna uzun basma.

verdiğiniz capslarda kilit ekranı seçenekleri var. Sanırım bu menü kitkat surumunde mevcut jb 4.1.2 sürümünde o menü yok
Hocam s2 kullanıyorum kitkat 3.0.0 yükledim çünkü cm11 rom yüklü ancak alttaki ger ve menü tuslarinin bildirim geldiğinde yanıp sonmesini bir türlü yapamadim ne olur yardım edin kafayı yicem
Hocam s2 kullanıyorum kitkat 3.0.0 yükledim çünkü cm11 rom yüklü ancak alttaki ger ve menü tuslarinin bildirim geldiğinde yanıp sonmesini bir türlü yapamadim ne olur yardım edin kafayı yicem
Peki flash bildirim sadece arama gelincemi yanıp sönüyor yolsa geldikten sonra bekleyen bildirim olsugundada yanıp sönmeye devam ediyomuonun nasil yapildigini bilmiyorum dostum flash bildirimi kullandigim icin hic bakmadim