[XPOSED] Gravitybox v3.0.0 - Android 4.1+ KitKat v3.0 (uygulama anlatım) 18.03.2014

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
çalıştı tamamdır :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

krt23

krt23

Üye
ben şeffaf yapıyorum durum çubuğunu fakat herahngibir uygulama açınca şefaflık yok oluyor :S

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
ben şeffaf yapıyorum durum çubuğunu fakat herahngibir uygulama açınca şefaflık yok oluyor :S

Zaten olmasi gerekende bu degilmi?
Istersen tinted statusbar modulunu kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: krt23
cemal1905

cemal1905

Üye
s3 mini orjinal durum çubuğu rengini bileniniz var mı acaba kodunu mesela

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
cemal1905

cemal1905

Üye
görseller hep siyah dostum lacivertide beyazıda üstbar siyah :)
gri istiyorsan renk kodunu bu şekilde yap
[TBODY] [/TBODY]
teşekkür ederim ilgilendiğin için çok da önemli değil göz alışkanlığı var biraz sadece

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
uygulama son surume guncellendi

• Beğen
Tepkiler: seyits
avantis

avantis

Üye
yeni sürümde bazı ikonlara uzun basma görevi mi atanmış? Örneğin uçak modu ikonuna uzun basma.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürümde bazı ikonlara uzun basma görevi mi atanmış? Örneğin uçak modu ikonuna uzun basma.

kullanmadığım için bilmiyorum ama 1 sayfaya yakın guncelleme bilgisi vardı o yuzden kafa karıştırmasın diye konuya eklemedim :)

avantis

avantis

Üye
verdiğiniz capslarda kilit ekranı seçenekleri var. Sanırım bu menü kitkat surumunde mevcut jb 4.1.2 sürümünde o menü yok

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz capslarda kilit ekranı seçenekleri var. Sanırım bu menü kitkat surumunde mevcut jb 4.1.2 sürümünde o menü yok

ben 4.2 kullanıyorum benim telden resimleruygulama KK surumu için guncellendiuygulama jb için guncellendi

yavuz14

yavuz14

Üye
this module requires a newer xposed version (30) and thus cannot be activated gibi bi sorun veriyor. tikle işaret koyma yerine basıyorum tik aktif olmuyor s3 mini 4.1.2 virginty mod kullanıyorum amam tweakbox çalışıyor birtek bu gravatiybox çalışmıyor ne yapılabilir acaba virginty mod v10 konusunu ben açtımda cevap bekliyorlar benden.sorun düzeldi konudaki xposed yükledim düzeldi.

• Beğen
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Hocam s2 kullanıyorum kitkat 3.0.0 yükledim çünkü cm11 rom yüklü ancak alttaki ger ve menü tuslarinin bildirim geldiğinde yanıp sonmesini bir türlü yapamadim ne olur yardım edin kafayı yicem

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Hocam s2 kullanıyorum kitkat 3.0.0 yükledim çünkü cm11 rom yüklü ancak alttaki ger ve menü tuslarinin bildirim geldiğinde yanıp sonmesini bir türlü yapamadim ne olur yardım edin kafayı yicem

onun nasil yapildigini bilmiyorum dostum flash bildirimi kullandigim icin hic bakmadim

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Peki
onun nasil yapildigini bilmiyorum dostum flash bildirimi kullandigim icin hic bakmadim
Peki flash bildirim sadece arama gelincemi yanıp sönüyor yolsa geldikten sonra bekleyen bildirim olsugundada yanıp sönmeye devam ediyomu