[XPOSED] Gravitybox v3.0.0 - Android 4.1+ KitKat v3.0 (uygulama anlatım) 18.03.2014

Sponsorlu Bağlantılar

yakupbabacan

Üye
sagol kardo bunu arıyodum :yuru

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

muratena

muratena

Üye
teşekkürler deniyorum bende

• Beğen

Bahumat

Üye
Hersey tamam. Uygulama icin tesekkurler. Ancak saat simgesi kayboldu ve geri getiremiyorum bolen birisi varsa yardimci olabilirmi?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hersey tamam. Uygulama icin tesekkurler. Ancak saat simgesi kayboldu ve geri getiremiyorum bolen birisi varsa yardimci olabilirmi?
Güncel sürümü yukleyip birde öyle bak bakalim

musSsa

Üye
ELLERİNE SAĞLIK:thumbup:

zkeskinfurkan

zkeskinfurkan

Üye
Süper.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Halen eksiklik çok sisteme tamamen müdahale olmalı . Zaten custom rom larda bu detaylar mevcut

mavi_yeleli

Üye
Nasil yaptı isem pasta dilimi aktif oldu tablette ama tabletin kendi sanal tuşları kayboldu bunları nereden geri getirebilirim bu özellik hariç kullanmak istiyorum :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Nasil yaptı isem pasta dilimi aktif oldu tablette ama tabletin kendi sanal tuşları kayboldu bunları nereden geri getirebilirim bu özellik hariç kullanmak istiyorum :)
Uygulamanın verilerini silersen eski haline doner.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
Fiziksel menu tuşlarını bulamıyorum biri yardım edebilirmi

• Beğen

mavi_yeleli

Üye
Uygulamanın verilerini silersen eski haline doner.
Teşekkür ederim Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum ben pasta dilimini sevmiyorum o yüzden stock olanı kullanmayı tercih ediyorum

Tabletin dahili hafızası küçük büyük oyunların data ve obb lerini hafiza kartına taşıyıp dahili hafızadaki boş klasör le ilişkilendirip kullanabileceğim bir modül var mi bildiğin

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mavi_yeleli

penah0

Üye
kardes bu cihazimizi brick etmezmi?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
kardes bu cihazimizi brick etmezmi?
Cihazın rootlu riskleri göze almış bulunuyorsun zaten, root gerektiren bütün uygulamalar için geçerli bu risk.
Ben kullandım daha önce ve şu andada kitkat sürümünü kullanıyorum sorun olmadı, şikayet edende görmedim hiç

musakaragoz11

Üye
turkcel t50 kullanıyorum gravitybox kk yüklenmiyor neden ?