sagol kardo bunu arıyodum![]()

Güncel sürümü yukleyip birde öyle bak bakalimHersey tamam. Uygulama icin tesekkurler. Ancak saat simgesi kayboldu ve geri getiremiyorum bolen birisi varsa yardimci olabilirmi?
Uygulamanın verilerini silersen eski haline doner.Nasil yaptı isem pasta dilimi aktif oldu tablette ama tabletin kendi sanal tuşları kayboldu bunları nereden geri getirebilirim bu özellik hariç kullanmak istiyorum![]()
Noldu bulabildinmi?Fiziksel menu tuşlarını bulamıyorum biri yardım edebilirmi
Teşekkür ederim Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum ben pasta dilimini sevmiyorum o yüzden stock olanı kullanmayı tercih ediyorumUygulamanın verilerini silersen eski haline doner.
FolderMount Premium [ROOT] v2.6.12 (oyun/uygulama datasını hafıza kartına taşıyın) - MaxiCepTeşekkür ederim Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum ben pasta dilimini sevmiyorum o yüzden stock olanı kullanmayı tercih ediyorum
Tabletin dahili hafızası küçük büyük oyunların data ve obb lerini hafiza kartına taşıyıp dahili hafızadaki boş klasör le ilişkilendirip kullanabileceğim bir modül var mi bildiğin
Cihazın rootlu riskleri göze almış bulunuyorsun zaten, root gerektiren bütün uygulamalar için geçerli bu risk.kardes bu cihazimizi brick etmezmi?
turkcel t50 kullanıyorum gravitybox kk yüklenmiyor neden ?
evet android 4.4.2 kitkat kullanıyorum ama yüklenmiyorCihazda kitkat sürümü mevcut mu?