yaren_dede
Üye
Peki
Peki flash bildirim sadece arama gelincemi yanıp sönüyor yolsa geldikten sonra bekleyen bildirim olsugundada yanıp sönmeye devam ediyomu
dikkat etmedim dostum
Peki
Peki flash bildirim sadece arama gelincemi yanıp sönüyor yolsa geldikten sonra bekleyen bildirim olsugundada yanıp sönmeye devam ediyomu
Teşekkürler

htc desire telofonum root lu clas 10 sd kart var
cm 11.0 rom yüklü. Xposed yükledim güncelldim resetledim. Ardından modul indiridim gravitiybox kitkat olanı işaretledim ve yeniden restledim. ancak her defasnda GravityBox system framwork cevap vermiyor hatası alıyorum neden olur sizce
wanam yükledikten sonra gravitybox dan cevap alabilecez mi, yoksa gravitiynin yaptıklarını wanam mı yapıcak. wanam hakkında herhangi bir bilgim yok oyüzden soruyorumSamsunglarda daha uyumlu bu moduller cihazinla uyumsuz olabilir.
Wanam xposed deneyin özellikleri ayni sayilir
uygulama turkce ve farklı bir modül digeriyle alakası yojwanam yükledikten sonra gravitybox dan cevap alabilecez mi, yoksa gravitiynin yaptıklarını wanam mı yapıcak. wanam hakkında herhangi bir bilgim yok oyüzden soruyorum
evet son surumu yükledim kitkat olanı ancak cevap alamıyor hatası veriyor. yabancı sitelerede göz gezdirdim ancak herhangi bir şey bulamadımuygulama turkce ve farklı bir modül digeriyle alakası yoj
gravitybox yeni sürümü var onu denedinmi? xposed menusunden son surumu yuklliyebilirsin
xblast tools var birde ona bak bakalimevet son surumu yükledim kitkat olanı ancak cevap alamıyor hatası veriyor. yabancı sitelerede göz gezdirdim ancak herhangi bir şey bulamadım
xblast toolsun gravity box dan farkı veya artısı nedir peki?xblast tools var birde ona bak bakalim
xblast toolsun gravity box dan farkı veya artısı nedir peki?
ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Uzun süredir kullanmıyorum unuttum ama wanam xposedde gizleniyordu galibasinyal simgelerini otomatik gizleyebiliyormuyuz? bulamadım bir türlü