[XPOSED] Gravitybox v3.0.0 - Android 4.1+ KitKat v3.0 (uygulama anlatım) 18.03.2014

Sponsorlu Bağlantılar

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
Eline saglik

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
NextWorld

NextWorld

Üye
Teşekkürler
:maxicep:

• Beğen
EBRU34

EBRU34

Üye
Teşekkürler

• Beğen

tugan3434

Üye
htc desire telofonum root lu clas 10 sd kart var
cm 11.0 rom yüklü. Xposed yükledim güncelldim resetledim. Ardından modul indiridim gravitiybox kitkat olanı işaretledim ve yeniden restledim. ancak her defasnda GravityBox system framwork cevap vermiyor hatası alıyorum neden olur sizce

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
htc desire telofonum root lu clas 10 sd kart var
cm 11.0 rom yüklü. Xposed yükledim güncelldim resetledim. Ardından modul indiridim gravitiybox kitkat olanı işaretledim ve yeniden restledim. ancak her defasnda GravityBox system framwork cevap vermiyor hatası alıyorum neden olur sizce

Samsunglarda daha uyumlu bu moduller cihazinla uyumsuz olabilir.
Wanam xposed deneyin özellikleri ayni sayilir

tugan3434

Üye
Samsunglarda daha uyumlu bu moduller cihazinla uyumsuz olabilir.
Wanam xposed deneyin özellikleri ayni sayilir
wanam yükledikten sonra gravitybox dan cevap alabilecez mi, yoksa gravitiynin yaptıklarını wanam mı yapıcak. wanam hakkında herhangi bir bilgim yok oyüzden soruyorum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
wanam yükledikten sonra gravitybox dan cevap alabilecez mi, yoksa gravitiynin yaptıklarını wanam mı yapıcak. wanam hakkında herhangi bir bilgim yok oyüzden soruyorum
uygulama turkce ve farklı bir modül digeriyle alakası yoj
gravitybox yeni sürümü var onu denedinmi? xposed menusunden son surumu yuklliyebilirsin

tugan3434

Üye
uygulama turkce ve farklı bir modül digeriyle alakası yoj
gravitybox yeni sürümü var onu denedinmi? xposed menusunden son surumu yuklliyebilirsin
evet son surumu yükledim kitkat olanı ancak cevap alamıyor hatası veriyor. yabancı sitelerede göz gezdirdim ancak herhangi bir şey bulamadım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Müthiş bir anlatım teşekkür

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

tugan3434

Üye
çalıştı ancak yeniden yüklemeden sonra telefonun çalışmasında sıkıntı oldu ve tekrar başlattıgımda telefon açılmadı.

caps6

caps6

Üye
iyi anlatım deneyeceğim

dulger1

dulger1

Üye
sinyal simgelerini otomatik gizleyebiliyormuyuz? bulamadım bir türlü

Son düzenleme: