Xperia Z'yi Suya Test Ettim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Dikkatli Kullan Kulaklık Jackını Fazla Kullanıcaksan Zamanla Koruma Plağı Gevşeyebilir Suya Koydumuydu Bozulur Haberin Olsun

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda sigorta var arkadaşlar güvencemiz odur :))

kadikoy

kadikoy

Üye
XPERIA Z GALAXY S4 den teknik özellikte daha üstün bir telefon:

bu sayfada görebilirsiniz...

fk555897

fk555897

Üye
Bence Xperia Z'nin donanımı ne olursa olsun mükemmel bir telefon.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
XPERIA Z GALAXY S4 den teknik özellikte daha üstün bir telefon:

bu sayfada görebilirsiniz...

şaka yaptın galiba . Teknik olarak neyi üstün xperia z nin ? su geçirmez özelliğinden başka ne üstünlüğü var. ram leri iki telefonunda 2gb. xperia z snapdragon 400 (gecen senenin teknolojisi) ve grafik birimi olarak adreno320 kullanmış ki ; adreno320 nin 1080 p. hd de zorlandığını bilmeyen kalmadı sanırsam. Gelelim s4 un teknik ozelleklerine exonus A15 1.6 ghz. 4 çekirdek performans için 4 çekirdek cortex A7 1.2ghz. batarya tasarrufu için ; grafik arabiriminede bir bakalım powervr sgx 544 mp3 (bildiğim kadarıyla ipad4 de kullanılan aynı grafik işlemcisi ki ipad4 un ekranı hd 1900*1080 p. den daha yukarıda olması lazım) kameraları desen iki telefonunda 13mp. ekrana gelicek olursam youtube da bir çok sefer xperia z videosu izledim ve gördüğüm (yada göremediğim diyim :ehe) kadarıyla ekranın yan tarafından cihaza bakmak tam bir işkence. E ben gsmarena sitesine de baktım xperia z nin gene bir üstünlüğü göremedim s4 den ; nasıl bir ustunlukten bahsettiniz açıklayabilirseniz sevinirim....

Düzenleme: buyrun gsmarenadan xperia z ve galaxy s4 kamera karşılaştırması ; kazanan s4 olmuş. Yani s4 kamera performansından da xperia z den daha iyi olduğunu kanıtlamıs.....

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_sony_xperia_z-review-915p9.php

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt