XPERIA Z GALAXY S4 den teknik özellikte daha üstün bir telefon:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sayfada görebilirsiniz...
şaka yaptın galiba . Teknik olarak neyi üstün xperia z nin ? su geçirmez özelliğinden başka ne üstünlüğü var. ram leri iki telefonunda 2gb. xperia z snapdragon 400 (gecen senenin teknolojisi) ve grafik birimi olarak adreno320 kullanmış ki ; adreno320 nin 1080 p. hd de zorlandığını bilmeyen kalmadı sanırsam. Gelelim s4 un teknik ozelleklerine exonus A15 1.6 ghz. 4 çekirdek performans için 4 çekirdek cortex A7 1.2ghz. batarya tasarrufu için ; grafik arabiriminede bir bakalım powervr sgx 544 mp3 (bildiğim kadarıyla ipad4 de kullanılan aynı grafik işlemcisi ki ipad4 un ekranı hd 1900*1080 p. den daha yukarıda olması lazım) kameraları desen iki telefonunda 13mp. ekrana gelicek olursam youtube da bir çok sefer xperia z videosu izledim ve gördüğüm (yada göremediğim diyim

) kadarıyla ekranın yan tarafından cihaza bakmak tam bir işkence. E ben gsmarena sitesine de baktım xperia z nin gene bir üstünlüğü göremedim s4 den ; nasıl bir ustunlukten bahsettiniz açıklayabilirseniz sevinirim....
Düzenleme: buyrun gsmarenadan xperia z ve galaxy s4 kamera karşılaştırması ; kazanan s4 olmuş. Yani s4 kamera performansından da xperia z den daha iyi olduğunu kanıtlamıs.....
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_sony_xperia_z-review-915p9.php