Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia zr inanilmaz batarya süresi
Sponsorlu Bağlantılar
sedtere
Üye
Konu Sahibi
Xperia zr inanilmaz batarya süresi
Web browsing: 11.20
Talk time: 17.48
Video playback: 7.30
not:KAYNAK gsmarena blog
caglar b
Üye
11 saat internet telefona akümü takmışlar
Mad EagLe
Üye
Kaç mah?
-efşan
Üye
Nedir batarya spesifikasyonları?
ahmetsclk
Üye
Hadi canım :/
sedtere
Üye
Konu Sahibi
2300 mah özellikle web süresi harikulade...
tülin toker
Üye
arkadaşlar bu telefonu almam lazım aşkım oldu hayyellerimi süslüyor.yardımcı olurmusunuz
İşte meselenin sadece batarya değerinde saklı olmadığına; çipset ,ekran ,sistem gibi faktörlerinde batarya süresinde ne kadar etkili olduğuna bir delil.Xperia sp çift çekirdekli olmasına rağmen batarya süresinde 4 çekirdekli xperia zr'nin gerisinde kalıyor...
Invoke
Üye
11saat internette internette ne yapıyor? wifi'ı açıp bırakmış mı? bir film izleyin netten, bakalım kaç saat gidecek? Ki film izlerken de parlaklığı en kısığa alamazsınız. Batarya süresine inanmıyorum açıkcası, ki hatta yalan olduğunu da iddiaa ediyorum
Onun haricinde ZR güzel bir telefon yalnız Türkiye'ye gelmeyecek diye biliyorum ama alan, almayı düşünen varsa, Xperia Z'dense ZR'yi tavsiye ederim. Çünkü aynı donanım 1080p değil 720p ekran, performansı daha çok artıracaktır. Ayrıca biraz daha küçük ele daha rahat oturur ve IP57 değil 58 sertifikasına sahip diye hatırlıyorum.