Xperia zr inanilmaz batarya süresi

Sponsorlu Bağlantılar

sedtere

Üye
    Konu Sahibi
Xperia zr inanilmaz batarya süresi
Web browsing: 11.20
Talk time: 17.48
Video playback: 7.30

not:KAYNAK gsmarena blog:)

caglar b

caglar b

Üye
11 saat internet :oha: telefona akümü takmışlar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kaç mah?

-efşan

-efşan

Üye
Nedir batarya spesifikasyonları?

ahmetsclk

Üye
Hadi canım :/

sedtere

Üye
    Konu Sahibi
2300 mah :)özellikle web süresi harikulade...

tülin toker

tülin toker

Üye
arkadaşlar bu telefonu almam lazım aşkım oldu hayyellerimi süslüyor.yardımcı olurmusunuz

Ccihat67

Ccihat67

Üye

İlk defa gördüm bu telefonu piyasada varmı ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Xperia sp'de 2350

-efşan

-efşan

Üye
Doğruluğu muallaktır bence.

Buğra

Buğra

Admin
Htc butterfly s 3600mah bataryasi var bildigim kadariyla onu ve bunu kapistirmak lazim

sedtere

Üye
    Konu Sahibi
Doğruluğu muallaktır bence.
"gsmarena"herkesce kabul gören referans bir sitedir...

- - - Eklendi - - -

Xperia sp'de 2350
İşte meselenin sadece batarya değerinde saklı olmadığına; çipset ,ekran ,sistem gibi faktörlerinde batarya süresinde ne kadar etkili olduğuna bir delil.Xperia sp çift çekirdekli olmasına rağmen batarya süresinde 4 çekirdekli xperia zr'nin gerisinde kalıyor...

Invoke

Invoke

Üye
11saat internette internette ne yapıyor? wifi'ı açıp bırakmış mı? bir film izleyin netten, bakalım kaç saat gidecek? Ki film izlerken de parlaklığı en kısığa alamazsınız. Batarya süresine inanmıyorum açıkcası, ki hatta yalan olduğunu da iddiaa ediyorum :D
Onun haricinde ZR güzel bir telefon yalnız Türkiye'ye gelmeyecek diye biliyorum ama alan, almayı düşünen varsa, Xperia Z'dense ZR'yi tavsiye ederim. :) Çünkü aynı donanım 1080p değil 720p ekran, performansı daha çok artıracaktır. Ayrıca biraz daha küçük ele daha rahat oturur ve IP57 değil 58 sertifikasına sahip diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca

Üst Alt