berkmeric18
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sony de şuanki durumunu haketmiyo değil, dusa giriliyo cart curt diye reklam yaptılar, e adam da sokacak suya tabi, para isteyecekler %98
Öncedende soktum kardeşim böyle bişey olmamıştı. Bilmiyorum neolacak pirinçte dursun eğer cihaz açılmazsa gidicem zaten.cok gecmıs olsun suya soktuktan sonra diyosun belliki sudan olmus su gecirmedigi gecirmicek anlamına gelmez. hakınızı arayın tamir flan olursa oo cihazlardan hayr gelmiyo abim de z2 var tamir oldu emanet gbi druo telefon degişim isteyin...
Bende alsam bende yıkarımFirmalar suya dayanıklı dedi diye cihazınızı yıkamayın. 2-3 milyar verip alıyor-sunuz/uz sonra suya dayanıklı bu diyip yıkıyorsunuz.
Okadar reklam yapılıyo kardeşim. Oraya dalın buraya dalın. Cihazın su alması kimsenin suçu olamaz ki zaten cihazın kapaklarının %100 kapalı olduğundan emindim en az 10 defa kontrol ettim. Sabah uyandığımda pirinçten çıkarıcam. Eğer açılamzsa götürücem servise.Firmalar suya dayanıklı dedi diye cihazınızı yıkamayın. 2-3 milyar verip alıyor-sunuz/uz sonra suya dayanıklı bu diyip yıkıyorsunuz.
geçmiş olsun inşallah telefonun değişir bende z3 compakt kullanıyorum ama kapak sanki orda emaneten duruyor gibikendi kendine açılsa normal karşılarım yani suya sokmaya cesaret edemedim belki üzerine meyva suyu felan dökülür se ozaman yada yağmurda artistlik olsun diye birilerini ararım haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?