xperia z1 tuş sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
    Konu Sahibi
xperia z1 tuş sorunu
Dün telefonumla Aqua Marine de fotograf çekilmiştim sonra telefonu bırakıp 1 saat sonra aldığımda ekranın sağ alt köşede siyah doygunluğu gitmişti ve bugun de kamera tuşu basmıyor ve kilit tuşu ve ses kısma tuşu arada çalışıyor arada çalışmıyor napabilirim yardımlarınızı bekliyorum

NOT:Aqua Marine gitmeyin havuzu deniz suyundan daha çok tuzlu :D

sakaryam54500

Üye
Büyük ihtimal oksitlenme yaptı anakartı yavaş yavaş bitirir bence bir anca gönder garantiye

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
    Konu Sahibi
Tuşlar bi çalışıyor bi çalışmıyor

sakaryam54500

Üye
Sony ile böyle bir konu hakkında aradım konuştum dedigim gibi gönderin diyolar oksitlenme ilerler ise anakart biter buda 1500 1600 lira denk artı adamlar tuzlu suya sokmayın diye hep uyarıyorlar gec olmadan gönder temizlesinler telefonu yoksa boomKapat telefonu bence fön makinesi filanda tutma sakın

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
    Konu Sahibi
Bunu ne kadara yaparlarŞimdi şarjı bitiyor zaten açmam 1 saat felan

sakaryam54500

Üye
Valla bi bilgim yok ama pek birşey tutmaz tabi gec olmassa tabi bide tuzlu suyun mahvedemicegi bişi yok hatta tel tuzlu suya girdiginde tatlı suyla yıkayın diye bir yerde okumuştum ama tuzlu su cidden mahveder

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
    Konu Sahibi
Valla şu şarj bi bitsin yıkayacağım çeşmede sonrada kapakları açarak bekletcem

sakaryam54500

Üye
Aynen öyle yap pirinçin içine filan atın diyolar telefonu ama sen bilirsin suyu fazla basınçlı tutmaPirinç oksitlenmeyi atıyormuş öyle biliyorum

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
    Konu Sahibi
Evdekiler olmasa pirinçe atacam

sakaryam54500

Üye
Kardeşim pirinç içindeki nemi alır bak telefonu acık tutugun her dakika zarar her saniye hatta

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
    Konu Sahibi
Ve en kötü haber şimdi geldi babam haftaya Z2 gelecek bunu bana ver sana Z2 vereyim dedi :( korkuyom görecek diye

sakaryam54500

Üye
En son git telefoncuya yaptır ama garanti dışı kalır babanda telefoonu suya sokmucana göre sıkıntı yok

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Irak'tan almıştım ben garantisi yok bunu ne kadara yaptırırım ben ekranda değişcekKardeş bu tuşlar dün gece düzelmedi gene durmuş bunlar

sakaryam54500

Üye
Ekran niye degişcek??

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
    Konu Sahibi
ekranada su kaçmıştı sağ alt tarafta siyah doygunluğu gitti ama bugun öğleden sonra o siyah renk geri gelmeye başladı ekran iptal oldu bi çok yere sordum telefonu açamayız temizleyemeyiz dediler sony teknik servisi buldum telefon servisi için evimden çok uzak adresi verdiler ve ses kısma tuşu bozuldu gerisi sağlam şuan

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim su tuzluysa yapacağın tek bişey vardı. Direk telefonu su dolu kabın içine atıp en yakın servisin ya da telefoncunun yolunu tutacaktın. Tuz anında zarar veriyor parçalara. Adamlar zaten bas bas bağırıyorlar tuzlu suya asla sokmayın diye. Yani sok çıkar yapsan bile hoparlör kısmındaki deliklerde su kalcağından kuruduğunda tuz ortaya çıkar ve o delikler kapanır ses çıkışını engeller. Halen götürmediysen hemen götür servise hiç beklemeBu arada telefonun garantisi yok filan deme. Hiç bahanesi olmaz bunun yarın öbürgün tüm telefonu sarar bu tuş çalışmaması. İlk önce temizlet sonra bittiğinde telefonu al dene çalışmazsa tamir ettir tek tek parçaları söyleyerek. Ne kadar tutacağını orda söylerler sana

Üst Alt