vivianas
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam ben xperia z kullanıcısıyım şimdi g2 ile xperia zyi karşılaştırırsan donanım olarak tabiki g2yi seçmelisin ama bir sony kullanıcısı olarak sonye her zaman güveniyorum.Güncellemelerde çok iyiler ve başarılılar.Son gelen güncellemede kamerayı çok iyileştirdiler.Bilmiyorum lgde güncellemeler nasıldır ama telefonu alıcaksan donanımdan sonra markanın verdiği güncellemeyede bakıcaksın.Xperia z nin ekranı Dragontrail Glass G2 den daha iyi.Boyut olarak daha az yer kaplıyor ve daha ince.Daha fazla piksel yoğunluğu var.Ama G2 yeni bir telefon olduğu için bana göre tek fazlalığı 2200 ghz hızındaki işlemcisi.Kamerasını,ses kalitesini..vs vs gibi özellikleri g2de bilmem ama ben xperia zde mumnunum.
G2 z den daha iyiS4 Pro/1080p ile Snap800/1080p arasında ciddi fark var. Youtubeda bir iki gameplay videosu izleyin "with fps meter" diye aratın anlarsınız zaten...
Geçen gün Z1'i aldım baktım, biraz inceledim işte, artık orada ne derece incelenirse zaten önemli olan kasaya dokunmak diğer özelliklerini biliyoruz. Z'ye göre biraz daha ovalleştirmişler, telefon incecik, ayrıca taş gibi. İki vurdum camınaama Z de Z1de 5" olmasına rağman Z1 epey büyümüş... İyice büyük duruyor, note3den pek farkı yok açıkcası...
Bu arada z1'in fiyatının kolay kolay düşeceğini sanmıyorum :/ Yakında nexus 5 duyurulur, biraz daha sonra da satışa sunulur, hepsinden ucuz olur, aynı donanım olur, tabi kamerası Z1 gibi olamaz ama güncellemesi de hepsinden iyi olur... En azından Nexus 5'i görmeden aceleyle gidip birini alma.
G2 z den daha iyi
S4 Pro/1080p ile Snap800/1080p arasında ciddi fark var. Youtubeda bir iki gameplay videosu izleyin "with fps meter" diye aratın anlarsınız zaten...
Geçen gün Z1'i aldım baktım, biraz inceledim işte, artık orada ne derece incelenirse zaten önemli olan kasaya dokunmak diğer özelliklerini biliyoruz. Z'ye göre biraz daha ovalleştirmişler, telefon incecik, ayrıca taş gibi. İki vurdum camınaama Z de Z1de 5" olmasına rağman Z1 epey büyümüş... İyice büyük duruyor, note3den pek farkı yok açıkcası...
Bu arada z1'in fiyatının kolay kolay düşeceğini sanmıyorum :/ Yakında nexus 5 duyurulur, biraz daha sonra da satışa sunulur, hepsinden ucuz olur, aynı donanım olur, tabi kamerası Z1 gibi olamaz ama güncellemesi de hepsinden iyi olur... En azından Nexus 5'i görmeden aceleyle gidip birini alma.
Ozaman Nexus 5'i beklicez teşekkurler peki nezaman piyasaya çikar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?