Telefon Tavsiyesi Xperia x10 mini pro mu yoksa N97 mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dangerock

Üye
    Konu Sahibi
Xperia x10 mini pro mu yoksa N97 mini mi?
Selamlar.. Kafam çok karışık ve sizlerden yardım istiyorum..

Öncelikle benim için en önemli husus internet. Şuan vodafonenin cep net paketine üyeyim. Sınırsız nete girebiliyorum ancak gprs ile bağlanıyor. Alacağım telefon nette hızlı olmalı ve youtube,facebook vs. gibi her türlü videoyu açabilmeli.

Diğer önemli hususlar işlemcisi ve işletim sistemi.. Şuan symbian v3 kullanıyorum. Her programı bulabiliyorum ama sertifika olayı beni çok uğraştırıyor. Diğer işletim sistemleri hakkında pek bilgim yok.

Ve kamera tabiki.. Hd yada o kaliteye yakın video çekebilmeli.

İstediğim özellikler bunlar. Fiyat aralığım ise en fazla 1000-1100 TL. Ama telefon çok hoşuma giderse bi 1200-1300'e kadar çıkabilirim. Benim aklımda bu 2 telefon var ama her türlü öneriyi düşünebilirim. Şimdiden teşekkürler.

secoooooooooo

secoooooooooo

Üye
şahsen ben kullanıyorum sony tercih ediyorum

dangerock

Üye
    Konu Sahibi
şahsen ben kullanıyorum sony tercih ediyorum

Öncelikle cevabın için teşekkürler.. Sony-Ericsson'u tavsiye etmişsin ama biraz daha açıklayıcı olsaydın keşke. Neye, hangi özelliklerine göre tavsiye ediyorsun?

dangerock

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda önerisi olan yok mu acaba?

Yusuf_EMRE

Üye
XPERIAdan şaşma dostum Hertürlü özellik mevcut Karizması yeter Bende almayı düşünüyorum Hatta şimdiden profilimde bile yazıyor:)

dangerock

Üye
    Konu Sahibi
YusufEMRE™;2530249' Alıntı:
XPERIAdan şaşma dostum Hertürlü özellik mevcut Karizması yeter Bende almayı düşünüyorum Hatta şimdiden profilimde bile yazıyor:)

Cevabın için teşekkürler.. Bildiğim kadarıyla Xperia'da multitouch (nasıl yazıldığını tam bilmiyorum) özelliği yok. Gerçi N97'de de yok ama bu aralar Samsung 8500 Wave ile de ilgileniyorum ve bunda var. Peki bu multitouch denen özellik tam olarak nedir? Nete girdiğimde bana nasıl bir fayda sağlar?

emregs54

Üye
Xperia x10 mini fiyat nedir arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt