kendim kullanıyorum en az yiyeni diyebilirim sony yaparken stabil ve gereksinimleri azaltıyorRamden ne kadar yiyo

aynen ama en son sürümü el ile uyumlu değil existenz ultra ion romundaki z1 walkmani daha iyi zaten en sevdiğim xperia serisi z1 ve z ultraValla yüklü değil şuan.
Dene bak sadece bir apk kuracaksın.
bide sp

ekranın sol yukarı tarafına basınca şarkılar bölümüne basıyorsun tabi telefonun ekran büyük olunca tek el ile biraz zor oluyorNasıl el ile uyumlu değil?

Deneyip sorun olup olmadığını yazarsan ona göre ilk mesajı düzenlerim. @YENİÇeri1362İkiniz de öyle deyince şuan tekrar yükledim. Sorun olmadı bende.
İstersenizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirin acaba siteye upload ederken sorun mu oldu ya da siteden indirirken mi sorun oluyor.Deneyip sorun olup olmadığını yazarsan ona göre ilk mesajı düzenlerim. @YENİÇeri1362
Kapanır

Yok uzman isi yaparsin sendeMeger root ne iyi bir seymis anlasam yaparim brick yaparim bi ise yaramaz uzman isi root isi
Neden kapanıyor?
Yani çalmaya devam eder bence
Bu arada .07 surumu var geçen gun s4 miniye sorunsuz yuklemistim![]()

Neden kapanıyor bilmiyorum, kapanıyor.
.07 ile farkı yok, ufak tefek düzenlemeler vardır.

Ben denemistim çalışıyor 4.2.28.3.A.0.7 eklendi, deneyip çalışıp çalışmadığını yazarsanız sevinirim.