Xperia U Unoffical Jb (v6)

Sponsorlu Bağlantılar

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
ustam bende T-mobile ICS var. zaten Sony pc.Comp.dan onar dediginde direk icsye dönüyor telefon...

Kilidi acmasak olmaz mi? yani garantiden cikarmak istemiyorum. tabi tek bir clik ile garantiye giriyor ama ya bir anda bozulup acilmazsa iste o zaman güme giderim :)

Invoke

Invoke

Üye
ustam bende T-mobile ICS var. zaten Sony pc.Comp.dan onar dediginde direk icsye dönüyor telefon...

Kilidi acmasak olmaz mi? yani garantiden cikarmak istemiyorum. tabi tek bir clik ile garantiye giriyor ama ya bir anda bozulup acilmazsa iste o zaman güme giderim :)

Öyle bir şey olacağını sanmam. Flashtool kullanmak için kilidi açmana gerek yok. Tabi ki flashtool'a da gerek yok, pc comp.dan icsye dönebilirsin. Ama ıcs döndün, sonra root yaptın, sonra cwm yükledin, sonra custom romu kurmak için bootloaderı açman gerek.

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
Custom romu kurmak icinde cwm yapmam gerekiyor yoksa normal bir staock icin direk flashlayarak yapilabiliyor ama JB tarzi icin
ben aslinda sunu kurmak istiyorum icimde kaldi :)
bundan daha hizli stabil calisan rom varsa senin önerdigin onu da paylas

Invoke

Invoke

Üye
Önce root yapıp, cwmni yükle bir kere bu her seferinde şart.
Bu attığın linkt stock based rom, yani bootloaderı açmadan kilitli haliyle romu kurabilirsin, tabi yine cwmden kuracaksın.

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
hocam sen bu verdigim linklerden hangisi kurardin ? hangisi daha stabil calisiyor az cok ingilizcen var anlayabilirsin hangsi daha hizli calisiyor...

Bana tavsiyen nedir

birde verdigim bu romlari yükledigm de garanti disi kalmiyor degil mi sonucta kilit acilmiyor

Invoke

Invoke

Üye
hocam sen bu verdigim linklerden hangisi kurardin ? hangisi daha stabil calisiyor az cok ingilizcen var anlayabilirsin hangsi daha hizli calisiyor...

Bana tavsiyen nedir

birde verdigim bu romlari yükledigm de garanti disi kalmiyor degil mi sonucta kilit acilmiyor

İkincisinde kilidi açman gerek.İngilizce ile anlaşılacak bir şey değil ki bu. Deneyip bakman lazım ama alttakinin daha iyi olduğunu düşünüyorum ben.

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
peki ilkini yüklesek kilidi acmamiza gerek var mi ? yani ilkini yüklersem garantiden cikiyor mu yine ?

2. linkin diger linkten farki ne peki ?

Invoke

Invoke

Üye
peki ilkini yüklesek kilidi acmamiza gerek var mi ? yani ilkini yüklersem garantiden cikiyor mu yine ?

2. linkin diger linkten farki ne peki ?

1.link stock tabanlı bu yüzden bootloader kapalıyken kurabilirsin.
2.link cm tabanlı bu yüzden bootloaderı açman lazım.

Garanti olayı biraz garip açıkcası, tam bilemiyorum ama garantiden çıkacağını düşünmüyorum. Çıkacaksa da çıksın (dedim ben kendi adıma), telefonu dandik dundik kullanmaktansa xdanın nimetlerinden faydalanmak lazım =P

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
sen yerimde olsan ne yaparsin peki ?

Invoke

Invoke

Üye
sen yerimde olsan ne yaparsin peki ?

Hacı ben zaten bootloaderı açalı çok oldu, yeni cihaz alsam şimdi ona da direk girişirim ama senin yerinde değilim. =P
Kendi bileceğin iş ama işte her şey önünde, adımları uygulayacaksın, biraz araştıracaksın, bir sorun olmaz, yanlış yapmadıkça, yanlış yapsan bile ufak olayların ufak hataları, geri dönüşü olur. Hardbrick kolay kolay olmuyor, yine de kendi bileceğin iş... =P

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
Haci, kelimeler klavyeden cok güzel basilip yaziliyor :) telefonu alali 1 yildan fazla oldu 9-10aylik garantisi fln kalmistir.

Babamda telefon vardi birden kapandi daha acilmadi bende de böle bisey olursa mecbur garantiye yollicam o zmnda anlasilcak garanti disi kaldigi ücret fln cikartcaklar pederde bize afra tafra yapcak :)

Invoke

Invoke

Üye
Anladım, onun için diyorum "kendi bileceğin iş" diye. :D

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
Valla üstadim, kalduk arada emi :)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Haklisin ben cogu ozellik icin gectim 4 1 e cubku wifi killer ve kamera programlari en guzel bu sisteme verildi bence denemelisin

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
cogu özellik derken mesela hangi özellikler

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Wifi killer mesela 4.0 da calsmadi normalde 4.+ bi uygulama ama bilemem o calisti 4.1 daha stabil arayuz bakimindan tikir tikir calisiyor kamera iso degeri 1600 e cikabiliyor ve 50 ye bunedense normal secenklerde yok ama kendi yapiyor foto ozelliklerinde var 5o
Iso ile kumlama yk gibi :-D 1600 de baya var ama gece guzel oluyor ve bazi programlar sikinti yapiyordu 4.o da ozellikleri azdi programlarin 4.1 e daha cok ozellik veriyorlar bu acidan daha aklima gelmiyor ama bisiy daha vardi unuttum :-)

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
Kuralım o halde ;)

su linkte ki GB nasıl ?

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Kuralım o halde ;)

su linkte ki GB nasıl ?
hmm güzel de BUNUN kernel ini ben göremedim belki rar içindedir neyse güzel hatta dur bende kurayım :)
bide sen telefonda facebook kullanıyormusun ? ben messenger face falan hiç kullanamıyorum ram doluyor başlıyor kasmaya 41 MB ram yiyor kapalı iken be insafsız 41 MB oyunlar yemiyor ne yapıyon arka planda 41 mb lık

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
hocam numaranizi PM atin pcye gectigim zaman sizi ariyim. TeamWeaver ile baglanip yapin.. önce siz kurun bakalim kasma fln varmi. yok face kullanmiyorum :) güncellemesni bile yapmiyom :D ilk saf haliyle root yetkisiyle de ortadan da kalrmayi planliyorum. dene bakalim kasma fln varmi ics mi gb mi bi bak bakalim da bildir bana numarami sana PM ile atiyorum dönüs yap bana hoca ;)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
hocam numaranizi PM atin pcye gectigim zaman sizi ariyim. TeamWeaver ile baglanip yapin.. önce siz kurun bakalim kasma fln varmi. yok face kullanmiyorum :) güncellemesni bile yapmiyom :D ilk saf haliyle root yetkisiyle de ortadan da kalrmayi planliyorum. dene bakalim kasma fln varmi ics mi gb mi bi bak bakalim da bildir bana numarami sana PM ile atiyorum dönüs yap bana hoca ;)
abicim pm attım bakarsın sınavlara çalışıyorum bi yandan onun için fazla ilgilenemiyorum :) k.bakma

Üst Alt