Xperia U Unoffical Jb (v6)

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Xperia U Unoffical Jb (v6)
Merhaba arkadaşlar xperia u için bi rom buldum hoşuma gitti
rom xperia p ve xperia Go'dan derlenmiş
v4 versiyonunu kullandım tam oturmamıştı sistem ön kamera led bar Bug ları vardı donmalar hatsafadaydı ama bunları v6 ile düzeltmişler tam bugsuz bir rom arayüzüde güzel 4.1.2 JB camera olarakda aşağıda verdiğim linkten indirebilirsiniz xperia z deki HDR modu var güneşe karşı çekimlerde mükemmel çekiyor denedim video çekimleride iyi bence isterseniz kullanabilirsiniz ayrıca status bar linkide vericek cwm den kurabilirsiniz geçelim ROM'a
link bu xda da buldum
burda camera mod 4.7.2 olanı XU için uygundur
buda notification bar ben slider mod olanı kullanıyorum gerçekten güzel

umarım rom arayanlara yararım olmuştur herkese kolay gelsin

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
üstadim icsdeki gibi kasma yapiyor mu ? biliyorsun ics cok kasma yapiyor.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
üstadim icsdeki gibi kasma yapiyor mu ? biliyorsun ics cok kasma yapiyor.
şöyle diyim bende yok ama tabi dead trigger gibi oyunlar (3D-simülasyon) 2.3.7 veya 4.0.4 deki gibi oynanmıyor çünkü RAM doluyor oyun oynanmıyor ama ufak oyunlar zaten bu telefon için ideal gidipte gta vice city yüklersen hafızanda yer kalmaz + kasar(bu ROM da) ara geçişlerde var kasma(oyunlarda) onun dışında bi kasma yok kamera için kendi kamera uygulaması pek kullanışlı değil benim verdğimi yüklersin ram ayarlarda 97 110 görünüyor (boş miktar) zaten bu telefonda normal 512 ram var 389 telefonda var 100 boş var e tabi kasmalar haliyle oluyor ics deki kadar olmasada :spr bu işi biliyorsan yükle gitsin arayüz yeter (ramden tasarruf istiyorsan sana rom bulabilirim ama 2.3 olcak :) )

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
üstadim bana 2.3.7 rom bulabilirmisin bu sekilde yani farkli arayüz seklinde olcak veya offical rom bul 2.3.7 hani .183 degilde .189 olsun mesela derleme sürümü olmadi portlanmis 2.3.7 bulani rica ediyorum :) bir de hic yapmadim daha önce nasil yapildgni sölersen veya yardmci olursan süper olur ;)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
eğer stock yani turkcell in dağıttıgı 2.3.7 istiyorsan bende var ama sen farklı bi rom olsun istiyorsan yardımcı olurum sen stock mu istiyosun custommu ?

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
valla stockda olur custom da olur sorun degil ama CWm olayi olmazsa cok iyi olur henüz rotlamadim cihazi cunku :)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Mobildeyim yardmci olucam pcde olunca ;-)

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
ustam flashtool ile yeni sürüm varsa ayni sekilde kurabilirim ama illa 2.3.7de root olayi bootloader kilidi acip kurmak gerekirse ona yardimci araniyor :) ama ics degil 2.3.7de olsun istiyorum o daha stabil cünkü :)

Invoke

Invoke

Üye
ustam flashtool ile yeni sürüm varsa ayni sekilde kurabilirim ama illa 2.3.7de root olayi bootloader kilidi acip kurmak gerekirse ona yardimci araniyor :) ama ics degil 2.3.7de olsun istiyorum o daha stabil cünkü :)

Yeni sürüm en son ics var diye biliyorum. U'ya jb geldi mi? E icsde istemiyorsun, o zaman flashtoolluk bir işin yok...
Bootloaderı açıp cwm yükleyip, custom rom kurman lazım. cm 10.2 ya da 10.1 falan vardır bence. Onlara yönel... 2.3 peh iyi bir sürüm değil, açıkcası çok dandik :D

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
hocam iyi degil belki ama portlanmis sekilde JB var 4.2.2 var ama ics kasiyor ya iste yine kasar diye korkuyorum o yüzden 2.3.7de varsa böle portlanmis daha iyi our diye düsünüyorum daha stabil cünkü 2.3.7

Invoke

Invoke

Üye
hocam iyi degil belki ama portlanmis sekilde JB var 4.2.2 var ama ics kasiyor ya iste yine kasar diye korkuyorum o yüzden 2.3.7de varsa böle portlanmis daha iyi our diye düsünüyorum daha stabil cünkü 2.3.7

İyidir, jb sürümleri, stock olmasa da olur... Ben de jb kullanıyorum 4.3 romu cm10.2 tabanlı...

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
peki icsde ki gibi kasma donma yapiyor mu icsde mesela telefon geliyor ben acana kadar kapaniyordu telefon. bazen yeniden kapatp acmak durumunda kaliyordum...

Invoke

Invoke

Üye
peki icsde ki gibi kasma donma yapiyor mu icsde mesela telefon geliyor ben acana kadar kapaniyordu telefon. bazen yeniden kapatp acmak durumunda kaliyordum...

U kullanmıyorum ben, ama benim telefon daha eski aslında 2011serisi (xperia ray)... Ona rağmen sorun yok, takır takır ya telefon :D
Yerinde olsam cm kurardım, kasmaz, donmaz iyi bir rom bulursun illaki.

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
peki nasil yapicam üstadim pek bir fikrim yok bu konuda hicde denemedim acickasi

Invoke

Invoke

Üye
peki nasil yapicam üstadim pek bir fikrim yok bu konuda hicde denemedim acickasi

Bootloaderı nasıl açacağın imzamdaki flashtool konusunda yazıyor. Nasıl kernel flashlayacağın vsde...
Ama yapman önce yapman gerekenler: Root yapıp, CWM yüklemek...
Sonra bootloader açıp romu kurmak...
Nasıl root yapacağını ya da cwm yükleyeceğini, senin cihazı kullanmadığımdan bilmiyorum. Araştırman lazım, doomlord yöntemi ile root yapılıyordur büyük ihtimalle. xdada araştır: Doomlord root xperia u =P

• Beğen
Tepkiler: mtrkmn61
mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
ingilazcam yok :) simdiden kafam karisti hocam aslinda ugrassam cok temiz sekilde yaparim da birazda ugrasmakda istemiyorum aslinda :)

Invoke

Invoke

Üye
ingilazcam yok :) simdiden kafam karisti hocam aslinda ugrassam cok temiz sekilde yaparim da birazda ugrasmakda istemiyorum aslinda :)

Benim de yok ingilizcem çok basit düzeyde... Sen bilirsin, uğraşmadan olmaz bu işler.

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
ustam ben genelde bu forumda takilirim burda sanirim anlatilanlari adim adim yaptigimizda oluyor degil mi

Invoke

Invoke

Üye
Orada anlatıldığı gibi root yapıp, sonra cwm yükleyebilirsin. Ama bak adam ne yazmış: Root(ICS için)... Yani önce flashtooldan stock ics flashlaman lazım, orada yazanı uygulayabilmen için.

Takipçi Satın Al

Üst Alt