ustam bende T-mobile ICS var. zaten Sony pc.Comp.dan onar dediginde direk icsye dönüyor telefon...
Kilidi acmasak olmaz mi? yani garantiden cikarmak istemiyorum. tabi tek bir clik ile garantiye giriyor ama ya bir anda bozulup acilmazsa iste o zaman güme giderim![]()

hocam sen bu verdigim linklerden hangisi kurardin ? hangisi daha stabil calisiyor az cok ingilizcen var anlayabilirsin hangsi daha hizli calisiyor...
Bana tavsiyen nedir
birde verdigim bu romlari yükledigm de garanti disi kalmiyor degil mi sonucta kilit acilmiyor
peki ilkini yüklesek kilidi acmamiza gerek var mi ? yani ilkini yüklersem garantiden cikiyor mu yine ?
2. linkin diger linkten farki ne peki ?
sen yerimde olsan ne yaparsin peki ?
telefonu alali 1 yildan fazla oldu 9-10aylik garantisi fln kalmistir.
hmm güzel de BUNUN kernel ini ben göremedim belki rar içindedir neyse güzel hatta dur bende kurayımKuralım o halde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
su linkte ki GB nasıl ?
güncellemesni bile yapmiyom
ilk saf haliyle root yetkisiyle de ortadan da kalrmayi planliyorum. dene bakalim kasma fln varmi ics mi gb mi bi bak bakalim da bildir bana numarami sana PM ile atiyorum dönüs yap bana hoca abicim pm attım bakarsın sınavlara çalışıyorum bi yandan onun için fazla ilgilenemiyorumhocam numaranizi PM atin pcye gectigim zaman sizi ariyim. TeamWeaver ile baglanip yapin.. önce siz kurun bakalim kasma fln varmi. yok face kullanmiyorumgüncellemesni bile yapmiyom
ilk saf haliyle root yetkisiyle de ortadan da kalrmayi planliyorum. dene bakalim kasma fln varmi ics mi gb mi bi bak bakalim da bildir bana numarami sana PM ile atiyorum dönüs yap bana hoca
![]()
k.bakma