doqukans2
Üye
Xperia U Unoffical Jb (v6)
Merhaba arkadaşlar xperia u için bi rom buldum hoşuma gitti
rom xperia p ve xperia Go'dan derlenmiş
v4 versiyonunu kullandım tam oturmamıştı sistem ön kamera led bar Bug ları vardı donmalar hatsafadaydı ama bunları v6 ile düzeltmişler tam bugsuz bir rom arayüzüde güzel 4.1.2 JB camera olarakda aşağıda verdiğim linkten indirebilirsiniz xperia z deki HDR modu var güneşe karşı çekimlerde mükemmel çekiyor denedim video çekimleride iyi bence isterseniz kullanabilirsiniz ayrıca status bar linkide vericek cwm den kurabilirsiniz geçelim ROM'a
burda
buda
umarım rom arayanlara yararım olmuştur herkese kolay gelsin
rom xperia p ve xperia Go'dan derlenmiş
v4 versiyonunu kullandım tam oturmamıştı sistem ön kamera led bar Bug ları vardı donmalar hatsafadaydı ama bunları v6 ile düzeltmişler tam bugsuz bir rom arayüzüde güzel 4.1.2 JB camera olarakda aşağıda verdiğim linkten indirebilirsiniz xperia z deki HDR modu var güneşe karşı çekimlerde mükemmel çekiyor denedim video çekimleride iyi bence isterseniz kullanabilirsiniz ayrıca status bar linkide vericek cwm den kurabilirsiniz geçelim ROM'a
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
link bu xda da buldum burda
camera mod 4.7.2 olanı XU için uygundur buda
notification bar ben slider mod olanı kullanıyorum gerçekten güzel umarım rom arayanlara yararım olmuştur herkese kolay gelsin
bu işi biliyorsan yükle gitsin arayüz yeter (ramden tasarruf istiyorsan sana rom bulabilirim ama 2.3 olcak
)