Xperia Sola Şarjdaki Dokunmatik Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Sola Şarjdaki Dokunmatik Sorunu
Bu telefonda anlayamadığım birşey var. Cihazın dokunmatiği normal kullanımda çok iyi ancak şarja takınca birşeyler oluyor. Çok saçmalama yapmıyor ancak multitouch yapmak imkansız hale geliyor. Şarj cihazı orjinal, yani şarj cihazından olacağını sanmıyorum. Ki usb ile pcye bağlayınca yine aynı hata baş gösteriyor. Bu durumdan sıkıldım ve tecrübeli androidlilere danışayım dedim. Yazılımla bir alakası olabilir diye konuyu buraya açtım. Yardımlarınızı bekliyorum.

KuzuKokoreç

KuzuKokoreç

Üye
Ben de sola kullanıcısıyım ama böyle bir hatayla hiç karşılaşmadım. Belki elektriklenme floating touch'ı etkiliyordur. Çeşitli prizlerde ve farklı bir USB kablosuyla deneyin bakalım sonuç ne olacak. Versiyon ne ICS'ye geçtiniz mi?

thenejat

thenejat

Üye
Evet arkadaşım bende sola kullanıcısıyım 4 ay oldu yaklaşık bu anlattığın sorunun aynısını yaşadım dikkate almadım bi süre sonra sadece şarjda değil sürekli aynı sorun ile karşılaşıyordum.eKran kilidini bile açamıyodum.servisine vermeye karar verdim 1 hafta sonra geri vrdiler. Caligrate yapıldı.evet o sorundan kurtuldum ama sonradan farkettimki ekranın sol alt ve sağ üst taraflarında dokunmatik algılamama sorunu vardı.tekrar servisine verdim tam 27 gün sonra bana geri dönüş yapıldı.front değişti cust yapıldı ( ekranı komple değişmişler ufak tefek çizikler vardı iyi oldu :))2 Hafta oldu nerdeyse sorunsuz 10 numara çalışıyo. Bana sorarsan, bu sorunu gözardı edemiyorsan servise ver. Kurallar;
#4 kez aynı nedenden servise verilirse telefonun iadesi alınır
#Kesinlikle 20 iş günü ( 28 gün) geri d

- - - Eklendi - - -

Geri dönüş yapılır

dagnomels

dagnomels

Üye
Aynı sorun bende de var ama bazen oluyor bir ara telefona virüs girdi sanırım ondan oluyorduç formatladım herşeyi sildim sonra Sony PC Companiondan telefon onarımı yaptım biraz daha sorun azaldı ama şarja takınca ufakta olsa böyle bir sorun var dur bakalım uzun süre devam ederse napim garantiye mi yollim yoksa başka yöntemi yok mu bunun? Garantiye verenler memnunlar mı?

YILMAZBY

YILMAZBY

Üye
Galaxy S2 de bu sorun bende Samsung dışında şarj cihazı kullanınca oluyordu. Bir keresinde blackberry şarj aletini kullandım aynı dediğin gibi oldu.

dagnomels

dagnomels

Üye
Telefonu yeni aldım şarj aleti falan orjinal büyük olasılık Telefondan ya da yazılımdan kaynaklanan bir sorun ama telefon son sürüme güncellenmiş durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt