XPERIA S ( SE ) Görüşleriniz...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BAARAKA

Üye
    Konu Sahibi
XPERIA S ( SE ) Görüşleriniz...!
Arkadaşlar herkese selam.

Ben 5800 dan pek hoşnut değilim shazam navigasyon görüntülü görüşme dışında vasat bir telefon ancak bu gün internette XPERIA S i gördüm ve uzun süreli nokia kullanıcısı olarak böyle hönk gibi kaldım bu nasıl tasarım harikası diye :)

Şimdi iyi bir paraya kıyıp bunun gibi bir telefon almak istiyorum ama SE konusunda biraz özürlüyüm pek kullanıp deneme fırsatım olmadı en son s700i miydi neydi öyle bir telefon kullanmıştım. ( Temizini bulsam belki onu bile edinebilirim )

Neyse konu şu siz SE nin son sürüm android akıllı telefon kullanıcılarından ricam bu telefonun özel , güzel ve pratik özelliklerini aklınızda varsa avantajlarını dezavantajlarını yazmanızı istiyorum.

Örneğin PS3 ile çalışabiliyormusunuz ya da excel office ile ilgili özellikleri var mı ya da shazam navigasyon gibi özellikleri barındırabilir mi ? Veya bunların alternatifi olabilecek kullanımda olan uygulamaları varmıdır ?

Bu konular hakkında bana bi yardımcı olsanız belki ilerde bende aranıza katılabilirm.

Ismayilov_Elcin

Ismayilov_Elcin

Üye
Çıkmamış olduğu için ayrıntılı incelenmeyib ama özelliklerine bakdığda tek eskiyi kart yeri olmaması bildiyim kadarıyla(yani dahili 32gb'la idare etmelisin) başka eskiği yok proğram dersn istediğin gibi çok proğram var (Documents To Go,AugSatNav)
Martın 15 geliyor 1650 tl olmalı

BAARAKA

Üye
    Konu Sahibi
Çıkmamasından ziyade SE nin son dönem andorid telefonlarını kullananların teknik servis mağaza yada ps3 pc gibi cihazlarla uyumlulukları konusunda bilgiye ihtiyacım var aslında.

Hem zaten 32 GB çok bile bana :)

1650 tl iyiymiş 1 ay sabredelim :)

Thx :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt