Oyun telefonu aranıyor!! Xperia Arc S kullananlar özellikle buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bravezzz

Üye
    Konu Sahibi
Oyun telefonu aranıyor!! Xperia Arc S kullananlar özellikle buraya...
Arkadaşlar benim eski Galaxy Ace'yi değiştirmenin vakti geldi :D Yeni telefon almak istiyorum ama olabildiğince ucuz olmalı. Özellikle oyun konusunda sorun çıkartmayan ve önümüzdeki yıllarda da sorun çıkartmayacak bir telefon istiyorum. Artık Samsung'dan soğudum. Galaxy s2de bile yaşanan o kendiliğinden uygulama kapanmaları ve menüde gezerken kasılmalar çok sinir bozucu. Aslında aklımda s2 vardı ancak hem fiyatı yüksek hem de işte samsung :D
Neyse gelelim sadede... Aklımda Arc S var. Evet biliyorum şimdi bana işte yok ekran kartı adreno 205 yok eski falan diyeceksiniz. Ama Sony'nin oyun telefonu olan Xperia Play'de bile 1 ghz işlemci ve Adreno 205 varken oyunlarda kasma yaşanmıyor...
Sizce Arc S alsam önümüzdeki zamanlarda oyun konusunda ve performans konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Ve bir arkadaştan duyduğuma göre Arc S oyunların grafiklerini kendisi kasmadan oynatabileceği düzeye düşürüyormuş. Bunu bana biri açıklayabilir mi??

R.A.M

R.A.M

Üye
android 4.0 ile kasıyor diyorlar ramdan dolayı 2.3 ile stabil, 4.1'de gelmeyecekmiş galiba sen en iyisi ace 2 al oyun konusunda sıkıntı olmaz

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ace 2 ya da neo v :good:

bravezzz

Üye
    Konu Sahibi
android 4.0 ile kasıyor diyorlar ramdan dolayı 2.3 ile stabil, 4.1'de gelmeyecekmiş galiba sen en iyisi ace 2 al oyun konusunda sıkıntı olmaz
dediğim gibi samsungdan biraz soğudum. Xperia arc s'in de tasarımı mükemmel. İçimde sony ericssonlara karşı bir sempati var nedense...

- - - Eklendi - - -

ace 2 ya da neo v :good:
Xperia Arc S, Neo V'den daha iyi değil mi?? GPU ve CPU çeşidi aynı ve arc s 1.4 ghz

amcalu1

amcalu1

Üye
Tasarımı falan güzelde oyun telefonu olmaz ondan

bravezzz

Üye
    Konu Sahibi
Ama dediğim gibi özellikleri Xperia play ile aynı. Yani benim için apk bulmak da kolay olabilir. Tek sorun ise çıkacak oyunlarda sorun yaşatır mı?? Ama yine de Xperia Arc S alma diyorsanız rahat oyun oynayabileceğim başka bir telefon önerebilir misiniz???

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s2 al bence kardeşim,yada 1300 e çıkarım dersen git s3 al.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ama dediğim gibi özellikleri Xperia play ile aynı. Yani benim için apk bulmak da kolay olabilir. Tek sorun ise çıkacak oyunlarda sorun yaşatır mı?? Ama yine de Xperia Arc S alma diyorsanız rahat oyun oynayabileceğim başka bir telefon önerebilir misiniz???

direk Xperia Play almayı düşündün mü peki? Ya da ikinci el iPhone 4S

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
hem arc s le oyun oynayamazsın aşırı ısınıyor 15 dk oynarsın en fazla sonra kebap yaparsın üstünde :D

• Beğen
Tepkiler: droidçi
droidçi

droidçi

Üye
oyunlar xperia playe optimize edliyordu önceden şimdide öyle mi bilmiyorum

15097

15097

Üye
ace 2 yada sgs2

bravezzz

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Play hiç düşünmedim çünkü Türkiye pazarında yok diye biliyorum. Samsung galaxy ace 2'nin oyun videolarını izledim onda da aşırı kasmalar oluyor;

15097

15097

Üye
ayrıca xperia play'in sar değeri de çok yüksek. :(

bravezzz

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 çok pahalı geliyor malum lise öğrencisiyiz :D Daha uygun fiyatlı böyle 1000 tlnin altında bir telefon yok mudur rahat oyun oynayabileceğim?

badmus

badmus

Üye
Galaxy S2 çok pahalı geliyor malum lise öğrencisiyiz :D Daha uygun fiyatlı böyle 1000 tlnin altında bir telefon yok mudur rahat oyun oynayabileceğim?

Samsun galaxy s3 mini diyebilirim sana. Daha turkiyeye gelmedi ama kasım ayı içinde gelecek ve fiyati 1000 :tl: civarı olacak

bravezzz

Üye
    Konu Sahibi
Aslında neo v oyun konusunda çok iyi bir telefon youtube videolarında bunu rahatça görebiliyorsunuz. Ama onun da sar değeri çok yüksek.

15097

15097

Üye
galaxy ace'in sar değeri de 0.85.Neo V'nin ki 1.10.Yinede çok yüksek dersen sen bilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt