very thanks - - - Eklendi - - - hey :rica:
KayraBey Üye Konu Sahibi CONNECTED7' Alıntı: very thanks - - - Eklendi - - - hey Genişletmek için tıkla ...
KayraBey Üye Konu Sahibi rzgr_06' Alıntı: pekı nasıl yukluycez Genişletmek için tıkla ... Telefonunuza uygun olan dosyayı indirip yukleyeceksiniz bu kadar
rzgr_06' Alıntı: pekı nasıl yukluycez Genişletmek için tıkla ... Telefonunuza uygun olan dosyayı indirip yukleyeceksiniz bu kadar
KayraBey Üye Konu Sahibi arthur90' Alıntı: neo v ics 4.0.4 de hava durumu vidgetinde yer ismi çıkmıyor yazamıyorum bölgeyi Genişletmek için tıkla ... Belki ICS'de ufak tefek sorunlar çıkarabilir.Sonuçta orijinal gibi olmaz.Ama bu sorun bende çıkmadı.Gayet güzel çalışıyordu widget.
arthur90' Alıntı: neo v ics 4.0.4 de hava durumu vidgetinde yer ismi çıkmıyor yazamıyorum bölgeyi Genişletmek için tıkla ... Belki ICS'de ufak tefek sorunlar çıkarabilir.Sonuçta orijinal gibi olmaz.Ama bu sorun bende çıkmadı.Gayet güzel çalışıyordu widget.
join_23 Üye hacı eline sağlık, bunun için root falan mı istiyo, yoksa telin ekran çözünürlüğünü mü yanlış biliyorum ben yükleyemedim de..
hacı eline sağlık, bunun için root falan mı istiyo, yoksa telin ekran çözünürlüğünü mü yanlış biliyorum ben yükleyemedim de..
KayraBey Üye Konu Sahibi join_23' Alıntı: hacı eline sağlık, bunun için root falan mı istiyo, yoksa telin ekran çözünürlüğünü mü yanlış biliyorum ben yükleyemedim de.. Genişletmek için tıkla ... Root önemli değil ekran çözünürlüğü önemlidir
join_23' Alıntı: hacı eline sağlık, bunun için root falan mı istiyo, yoksa telin ekran çözünürlüğünü mü yanlış biliyorum ben yükleyemedim de.. Genişletmek için tıkla ... Root önemli değil ekran çözünürlüğü önemlidir
KayraBey Üye Konu Sahibi eelcuk' Alıntı: Offf Mükemmel bir launchere benziyor go launcherden bıkmıştım zaten Genişletmek için tıkla ... Uzun süre kullandım.Gerçekten Xperia bir telefonum varmış gibi hissettirdi
eelcuk' Alıntı: Offf Mükemmel bir launchere benziyor go launcherden bıkmıştım zaten Genişletmek için tıkla ... Uzun süre kullandım.Gerçekten Xperia bir telefonum varmış gibi hissettirdi
KayraBey Üye Konu Sahibi osmancan199' Alıntı: eyvallah kardeşim Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullanın... Keyifli forumlar...
osmancan199' Alıntı: eyvallah kardeşim Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullanın... Keyifli forumlar...
sametcakal Üye Xuygulama yüklenemedi Adı aynı olan, farklı imzaya sahip mevcut bir paket zaten yüklü. Kuramıyorum .))
Xuygulama yüklenemedi Adı aynı olan, farklı imzaya sahip mevcut bir paket zaten yüklü. Kuramıyorum .))
sametcakal Üye sametcakal' Alıntı: Xuygulama yüklenemedi Adı aynı olan, farklı imzaya sahip mevcut bir paket zaten yüklü. Kuramıyorum .)) Genişletmek için tıkla ... Root mu gerek li acaba ??
sametcakal' Alıntı: Xuygulama yüklenemedi Adı aynı olan, farklı imzaya sahip mevcut bir paket zaten yüklü. Kuramıyorum .)) Genişletmek için tıkla ... Root mu gerek li acaba ??