Xperia S Home Launcher v2.2.A.0.14 [Widget + Wallpaper]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kayra bey öncelikle uygulama icin tşk ederim galakxy wonder yükledim fakat uygulamayı bulamıyorum yardım edermisiniz

Ortadaki Menü tuşuna basın.Açılan pencereden Xperia olanı seçin.

ibaydogdu

Üye
Tsk

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
very thanks

- - - Eklendi - - -

hey

bytiesto

Üye
hocam bu neo v içinde geçerlimi?ics güncellemesi yaptım kasma yapıyor.başka bir forumda xperia s home yükleyin düzeliyor yazmış ama ben bunu yükleyemedim.hata veriyor

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu neo v içinde geçerlimi?ics güncellemesi yaptım kasma yapıyor.başka bir forumda xperia s home yükleyin düzeliyor yazmış ama ben bunu yükleyemedim.hata veriyor

Ustam bu launcher.Orijinal rom değil yani.Siz Xperia S orijinal rom arıyorsunuz anladığım kadarıyla...

legolas29

legolas29

Üye
Saolasın ama widgetleri rar'a çekersen daha ii olur :yuru

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
:tşk:

enes-1907

enes-1907

Üye
kayrabey kardeşim bn yüklemek için tıkladığımda uygulama yüklenmedi hatası alıyorum

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Gerekeni özelden açıkladım.

james.bond

james.bond

Üye
ben widget olarak wifi-bluetooth açıp kapatabildigimiz widgeti ekledim ama onda ne zaman arka plan ısıgı ayarlamak istesem kapanmaya zorla diye bir sey cıkıyor acaba çözümü var mıdır?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
O sorun bende de olmuştu.O widgeti kullanmadığın zaman sistemde sorun olmuyor.Uygulama ile alakalı yeni bir şey çıkarsa buraya ekleyeceğim.

james.bond

james.bond

Üye
bende sarj durumuna gore ekranı ayarlarım hep tamda işime yarar diyodum olmadı ama cidden kullanıslı tesekkurler

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Teşekkürler süper bir launcher

Euphoria-

Üye
:tşk:

Üst Alt