Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia S Home Launcher v2.2.A.0.14 [Widget + Wallpaper]
hocam bu neo v içinde geçerlimi?ics güncellemesi yaptım kasma yapıyor.başka bir forumda xperia s home yükleyin düzeliyor yazmış ama ben bunu yükleyemedim.hata veriyor
hocam bu neo v içinde geçerlimi?ics güncellemesi yaptım kasma yapıyor.başka bir forumda xperia s home yükleyin düzeliyor yazmış ama ben bunu yükleyemedim.hata veriyor
kayrabey kardeşim bn yüklemek için tıkladığımda uygulama yüklenmedi hatası alıyorum
KayraBey
Üye
Konu Sahibi
Gerekeni özelden açıkladım.
james.bond
Üye
ben widget olarak wifi-bluetooth açıp kapatabildigimiz widgeti ekledim ama onda ne zaman arka plan ısıgı ayarlamak istesem kapanmaya zorla diye bir sey cıkıyor acaba çözümü var mıdır?
KayraBey
Üye
Konu Sahibi
O sorun bende de olmuştu.O widgeti kullanmadığın zaman sistemde sorun olmuyor.Uygulama ile alakalı yeni bir şey çıkarsa buraya ekleyeceğim.
james.bond
Üye
bende sarj durumuna gore ekranı ayarlarım hep tamda işime yarar diyodum olmadı ama cidden kullanıslı tesekkurler