320x480 galaxy ace olan indirme sayfası açmıyor Tekrar deneyin...
KayraBey Üye Konu Sahibi calypso16' Alıntı: 320x480 galaxy ace olan indirme sayfası açmıyor Genişletmek için tıkla ... Tekrar deneyin...
calypso16' Alıntı: 320x480 galaxy ace olan indirme sayfası açmıyor Genişletmek için tıkla ... Tekrar deneyin...
KayraBey Üye Konu Sahibi KELGER' Alıntı: mail widgeti olan varmı? ( gmail değil tüm mailler için sense deki gibi.) Genişletmek için tıkla ... Bu konuda yok ama istediğin widget için bir arkadaş konu açmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
KELGER' Alıntı: mail widgeti olan varmı? ( gmail değil tüm mailler için sense deki gibi.) Genişletmek için tıkla ... Bu konuda yok ama istediğin widget için bir arkadaş konu açmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
KayraBey Üye Konu Sahibi ninjaa' Alıntı: Teşekkürler dostum, deneyelim bakalım Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullanın.
KayraBey Üye Konu Sahibi halittosun' Alıntı: Dostum Galaxy Tab p1010 7inç için Hangisini yüklemem Gerekli Bir Yardım Ediver Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum ki.Tablet için yok galiba.
halittosun' Alıntı: Dostum Galaxy Tab p1010 7inç için Hangisini yüklemem Gerekli Bir Yardım Ediver Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum ki.Tablet için yok galiba.
KayraBey Üye Konu Sahibi calypso16' Alıntı: s2 için hangisi bilmediğimden Genişletmek için tıkla ... Bu olabilir. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
calypso16' Alıntı: s2 için hangisi bilmediğimden Genişletmek için tıkla ... Bu olabilir. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KayraBey Üye Konu Sahibi Sertug1991' Alıntı: Bu launcherin hava durumu widgeti süper ya keşke diğer launcherlerde de çalışsa Genişletmek için tıkla ... Al bendende o kadar kardeş.Benimde çok hoşuma gidiyor.
Sertug1991' Alıntı: Bu launcherin hava durumu widgeti süper ya keşke diğer launcherlerde de çalışsa Genişletmek için tıkla ... Al bendende o kadar kardeş.Benimde çok hoşuma gidiyor.
paşam15 Üye kayra bey öncelikle uygulama icin tşk ederim galakxy wonder yükledim fakat uygulamayı bulamıyorum yardım edermisiniz
kayra bey öncelikle uygulama icin tşk ederim galakxy wonder yükledim fakat uygulamayı bulamıyorum yardım edermisiniz