Telefon Tavsiyesi xperia neo w mi yoksa galaxy w mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mangdasıre

Üye
    Konu Sahibi
xperia neo w mi yoksa galaxy w mi?
oyun ve ses kalitesi önemli.ayrıca sanırım neo v ye daha çok destek var gibi.yani gönlüm neo v den yana ama sizinde görüşlerinizi alayım.yarıyıl tatilinde bakacağım için 1 ay daha süre var.bütçem 500 ile 800 tl arasındadır.başka tavsiyeleri alabilirim.eğer tavsiyeniz daha pahalı olursa 50-100 tl kadar daha bütçemin üzerine çıkabilirim.yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

mertcb

mertcb

Üye
Galaxy W, 1.4 işlemciyle daha iyidir ama Xperia Neo V'de hdmi çıkışı, DLNA gibi özellikler var. Kamerada da sanırım Sony kalitesiyle öne geçiyor. Ben de bu ikilemde kaldım şuan. Neo V-725 TL, Galaxy W-840 TL. Sanırım aradaki 100 liraya değmez gibi.Ama karar sana kalmış.İki cihaz da iyidir pişman olmazsın :good:

61semih

61semih

Üye
aradakı fıyat farkı bariz ama özellıklerde cok barız bır sey yok ıslemcısı dısında bencede neo v

1555

1555

Üye
bende ikisi arasında kaldım telefonların mantığımı kullanarak galaxy w almayı düşünüyorum. bence f/p olarak neo v den daha bi telefon. [:'(] gelelim nedenlerine [uzun araştırmalarıma dayanarak söylüyorum]:
öncelikle belirtmeliyim ki ikiside alındığında kullanıcıyı asla pişman etmeyecek cihazlar.
-W'de işlmci hızı daha yüksek. ve bu büyük ölçüde avantaj sağlıyor. Ics sürümü geldiğinde ve gameloft un oyunlarını oynadığınızda bu farkı rahatlıkla hissedeceksiniz.Tamam overlockla 1.8e çıkarılabilyor neo v nin hızı ama pil süresi baya bi azalır bu işlemi yaparsanız. [ıcs sürümü hakkında resmi bi açıklama gelmedi ama samsungun ıCS'yi getireceğine eminim yoksa anlaşma bozulmuş olur bildiğim kadarıyla yani eninde sonunda gelecek ıCS W'ye]
- Bu işlemci hızı sayesinde W mkv uzantılı yüksek çözünürlük kapasiteli filmleri oynatabiliyor fakat NEeo V oynatamıyor.
-W'de flash 11 güncellemesi var nette flash video izlerken hiç bir takılma olmuyor. Ama Neo V yüksek kaliteli flash videolarda takılmalara ve atlamalar oluyor.
-Neo V de resim çekiğiniz resimler çok iyi fakat resim geçişleri arasında takılmalar donmalar olabiliyor.
-W'nin 1-2 sn gibi reset atma problemi varmış bir kaç kişide duydum ama çoğu kişide olmadığını söylüyor. Bununda kolayı var bi kaç program yükleyip remi temizlerseniz bu sorun ortadan kalkar.
-Ses kalitesi bakımından neo v daha iyi sonuçta sony ericson yani :)
-Kamerası 5mp tatmin edici düzeyde daha yakından makro çekimler yapabiliyorsunuz. yani odagı daha kısa uzaklıkta çalışabiliyor. 720p video kaliteside gayet tatmin edici
-W nin ekranı WVGA LCD gayet tatmin eedici düzeyde. Ama sony ericson kullanıcalara daha gercekci bi ekran sunuyor. Renkler daha gerçekçi fotolara bakarken elinizde gercek fotoğraf tutuyormus hissi verebilir :)
-Neo V sadece tasarım yönüyle secilebilir düzeyde suan itibariyle. Xperia neo almak isterseniz fotoğraf çekimi kalitesi bakımından daha iyi bir seçim yapmış olursunuz.
-Arayüze gelince bu kullanıcıdan kullanıcıya değişir ama ben pekte onemsemiyorum bu konuyu. ama hangisi daha güsel derseniz sony ericsonun arayüzlerini daha başarılı buluyorum.
-Gps konusundada W' baya hızlı bi akılllı telefon.
-İnternete bağlantı konunda Neo V tatmin edici düzeyde ama W'nin bağlantı hızı Neo V'nin 2 katı onun ne kadar tatmin edici olduğunu siz düşünün artık.[:D]
yani bence en aklıllı tercih suan için galaxy w gibi duruyor. BEn samsungun servisine ve hizmetine sonuna kadar güveniyorum.

yakup_281

yakup_281

Üye
İşlemci hızıyla mkv video oynatmanın alakasını anlamadım eğer tel o formatı destekliyor oynatır bence

1555

1555

Üye
İşlemci hızıyla mkv video oynatmanın alakasını anlamadım eğer tel o formatı destekliyor oynatır bence

Tamam haklı olabilirsin ama şöyle düşün 720p yi oynatabilen bir cihaz 1080p çözünürlükteki videoyu takılarak oynatabilir yani akıcı bie şekilde oynatamayabilir uzantıları aynı olsa bile. Buda işlemci hızından kaynaklanır. Mkv uzantılı video dosyalarıda yüksek çözünürlüklü olduğu için işlemci hızına ihtiyaç vardır. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Lenneth

Üye
Neo V derim, overclock ile 1.4 ghz e cikar. HDMI ve USB Otg ozelligi olan bir cihaz . W den iyi.

tempestshine

tempestshine

Üye
neo w daha iyi

sadrazam66

Üye
süphesiz neo v

alcasar

Üye
Xperia Neo V kesinlikle yavaş değil çok hızlı. MKV oynatmada sorun olur diyen arkadaşa tavsitem bs player kursun hızı görsün. Plazma tv için olan hd videoları bile oynattı :)) Nokia nın X6 akıllı telefonunu bırakıp xperia alan biri olarak ses kalitesinde bir numaralı telefon nokia diyebilirim. ama symbian beni deil ettiği için nokia yı satmak zorunda kaldım ve gördümki android çok hızlı ve bir sürü uygulama var çok memnunum. xperia neo v kamerası gün ışığında iyi. ama gece çok iyi diyemem menüden ayar gerekiyo. nokia n9 almayı düşünürken bunu aldım ve memnunum. n9 şuan hiçbi uygulama desteği olmayan bir sistem kullanıyomuş ki nokia bence saçmalamaya başladı.

Emre0028

Üye
Ben de bu konuda kararsızdım, fakat neo v gerçekten çok başarılı . Galaxy w sağlamlık konusunda da iyi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...