bende ikisi arasında kaldım telefonların mantığımı kullanarak galaxy w almayı düşünüyorum. bence f/p olarak neo v den daha bi telefon. [

] gelelim nedenlerine [uzun araştırmalarıma dayanarak söylüyorum]:
öncelikle belirtmeliyim ki ikiside alındığında kullanıcıyı asla pişman etmeyecek cihazlar.
-W'de işlmci hızı daha yüksek. ve bu büyük ölçüde avantaj sağlıyor. Ics sürümü geldiğinde ve gameloft un oyunlarını oynadığınızda bu farkı rahatlıkla hissedeceksiniz.Tamam overlockla 1.8e çıkarılabilyor neo v nin hızı ama pil süresi baya bi azalır bu işlemi yaparsanız. [ıcs sürümü hakkında resmi bi açıklama gelmedi ama samsungun ıCS'yi getireceğine eminim yoksa anlaşma bozulmuş olur bildiğim kadarıyla yani eninde sonunda gelecek ıCS W'ye]
- Bu işlemci hızı sayesinde W mkv uzantılı yüksek çözünürlük kapasiteli filmleri oynatabiliyor fakat NEeo V oynatamıyor.
-W'de flash 11 güncellemesi var nette flash video izlerken hiç bir takılma olmuyor. Ama Neo V yüksek kaliteli flash videolarda takılmalara ve atlamalar oluyor.
-Neo V de resim çekiğiniz resimler çok iyi fakat resim geçişleri arasında takılmalar donmalar olabiliyor.
-W'nin 1-2 sn gibi reset atma problemi varmış bir kaç kişide duydum ama çoğu kişide olmadığını söylüyor. Bununda kolayı var bi kaç program yükleyip remi temizlerseniz bu sorun ortadan kalkar.
-Ses kalitesi bakımından neo v daha iyi sonuçta sony ericson yani

-Kamerası 5mp tatmin edici düzeyde daha yakından makro çekimler yapabiliyorsunuz. yani odagı daha kısa uzaklıkta çalışabiliyor. 720p video kaliteside gayet tatmin edici
-W nin ekranı WVGA LCD gayet tatmin eedici düzeyde. Ama sony ericson kullanıcalara daha gercekci bi ekran sunuyor. Renkler daha gerçekçi fotolara bakarken elinizde gercek fotoğraf tutuyormus hissi verebilir

-Neo V sadece tasarım yönüyle secilebilir düzeyde suan itibariyle. Xperia neo almak isterseniz fotoğraf çekimi kalitesi bakımından daha iyi bir seçim yapmış olursunuz.
-Arayüze gelince bu kullanıcıdan kullanıcıya değişir ama ben pekte onemsemiyorum bu konuyu. ama hangisi daha güsel derseniz sony ericsonun arayüzlerini daha başarılı buluyorum.
-Gps konusundada W' baya hızlı bi akılllı telefon.
-İnternete bağlantı konunda Neo V tatmin edici düzeyde ama W'nin bağlantı hızı Neo V'nin 2 katı onun ne kadar tatmin edici olduğunu siz düşünün artık.[

]
yani bence en aklıllı tercih suan için galaxy w gibi duruyor. BEn samsungun servisine ve hizmetine sonuna kadar güveniyorum.