Telefon Tavsiyesi galaxy w vs xperia neo v

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi

Telefonla çektiğin fotoğrafları,Asphalt 6 ve benzeri hd oyunları 106 ekran televizyonda göstereceksin bunun asosyallikle ne alakası var? bana Galaxy W yi Neo V karşısında savunmaya çalışma lütfen.çünkü gerçekten komik olmaya başladı bu konu :D

otg geçici şey ha? güldürüyorsun beni :D

evet ya telefonla birlikte fare ve klayve taşıyoruz hepimiz :)

PriZm

PriZm

Üye
çok akıllı arkadaşım benim istersen git otg yi araştır bakalım başka ne işlere yarıyormuş he?
buda bu konuya attığım son mesajım anlamayanlarla polemiğe girmekten bıktım artık.

enes-1907

enes-1907

Üye
senin bildiğin otg sadece klavye mouse dan mı ibaret sence flash belleğin içindekileri telefonda görmek ve açmak iyi bir özellik değil mi?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
senin bildiğin otg sadece klavye mouse dan mı ibaret sence flash belleğin içindekileri telefonda görmek ve açmak iyi bir özellik değil mi?

doğru o konuda haklısınız baya bende çok isterim flash belleğin içine film atıp telefonda izlemek ama olmuyor işte :) artık kabul ediyorum daha iyi bir telefon neo v.
telefonum hediye olduğu için fazla üzülmüyorum :D

valent

valent

Üye
Anladığını iyi biliyorum v demek istediğimide sen iyi biliyorsun v v v tabiki neo v :oke:

bkyz

Üye
arkadaşlar birşey sorcam bende wonder var yorumları okudum genel kanı neo v daha iyi gibi wonderi elimden çıkarıp neo v alsam mi diye düşünüyorum tavsiye eder mişiniz ve de neo v nin hangi özellikleri wonderdan daha iyi mesela
performans
dokunmatik
ekrani
android ve başka hangi ozelllikleri daha iyi

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Gozum kapali one v derim wonder kullanmis biri olarak

bkyz

Üye
para geçerse elime neo v ye gecicem i zman anlaşıldı

- - - Eklendi - - -

Gozum kapali one v derim wonder kullanmis biri olarak

neo v kullandım mi peki wonder in kamerası çok iyi idi aynı performansı neo v de alabilirmiyim

nike497

Üye
arkadaşlar birşey sorcam bende wonder var yorumları okudum genel kanı neo v daha iyi gibi wonderi elimden çıkarıp neo v alsam mi diye düşünüyorum tavsiye eder mişiniz ve de neo v nin hangi özellikleri wonderdan daha iyi mesela
performans
dokunmatik
ekrani
android ve başka hangi ozelllikleri daha iyi

Neo V Wonderdan daha iyi katiliyorum. Ama aralarinda performans bakimindan cok az bir fark var. Yani wonder'in varsa Neo V'ye de gecilmez, gozle gorulur acik bir fark goremezsin gectiginde

O-Xan

O-Xan

Üye
ben bi telefonda önce tipe bakarım beğenmezsem tipini isterse 8 çekirdekli olsun hatta beleş olsun ilgilenmem bile
sony e bakıyorum bi şık lık yok (burda neo v nin üstün olduğunu söylemiyorum) eğer NAWY nin dediği özelliklere bakılırsa ozaman S 'i bile geçiyor işin garip yanı eğer sadece ekrana kamera ya bakacak olursak git bi fotoğraf makinası al derim veya 808 i bekle:oke:
Sen şimdi Neo V'nin tipini beğenmiyor musun ? O zaman bütün telefonları at bi kenara.

napolno

Üye
Bence Wonder . İlk neo v aldım ama o sıkıntılıyodı. Kullanılmıyordu şarj hemen gidiyordu ve oyunlarda kasıyordu. Arkadasım ban Wonderi önerdi şu anda 1 aydır wonder kullanıyorum nova 3 te bile kasmıyor . Yani W gt-i8150

oguzhan635

Üye
Bende bu telefonlar arasında kaldım.. Aslında üç telefon samsung galaxy w, galaxy ace plus,neo arasında kaldım

Arkadaşlar dayanıklılık açısından uzun süre kullanılması açısından hangısı daha sağlam sizce

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Adam 2010 dan beri 3 tane mesaj yazmış foruma gelmiş burda neo sarjı az gidiyo oyunlarda kasıyor demiş , ustelik neo da kullandım demiş. Şaşıyorum arkadaşlar yani neo v den bahsedşyoruz surda ve samsungun en özensiz yaptıgı telefondan lutfen. Neo v daha iyi.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Bende bu telefonlar arasında kaldım.. Aslında üç telefon samsung galaxy w, galaxy ace plus,neo arasında kaldım

Arkadaşlar dayanıklılık açısından uzun süre kullanılması açısından hangısı daha sağlam sizce
neo v kalın olduğundan belki daha dayanıklıdır bi fikrim yok ancak ben galaxy wmi 3-4 kere düşürdüm henüz bi problem/çizik yok

oguzhan635

Üye
neo v kalın olduğundan belki daha dayanıklıdır bi fikrim yok ancak ben galaxy wmi 3-4 kere düşürdüm henüz bi problem/çizik yok

Kardeşim bugun alıcamda telefon ben çok kararsızım ben kardeş.. Telefonun sıkıntıları neler söyler misin bana birde sen ne kadar süredir kullanıyorsun karşılaştıgın problemler neler

bahsettiğimiz telefon bu dimi bi yardımcı olu ver

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
mesaj attım

enterneoll

enterneoll

Üye
Bence Wonder . İlk neo v aldım ama o sıkıntılıyodı. Kullanılmıyordu şarj hemen gidiyordu ve oyunlarda kasıyordu. Arkadasım ban Wonderi önerdi şu anda 1 aydır wonder kullanıyorum nova 3 te bile kasmıyor . Yani W gt-i8150

Sanırım aynı nova 3 ten bahsetmiyoruz şu galaxy s2'de bile bazen takılma sorunu olan nova 3 sende çalışıyor :D lütfen 1 video çek bizim için

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım aynı nova 3 ten bahsetmiyoruz şu galaxy s2'de bile bazen takılma sorunu olan nova 3 sende çalışıyor :D lütfen 1 video çek bizim için
o arkadaşı kimse çözemedi forumda sadece 3 mesjı var beklmeme boşuna :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo V daha üstün..Burada öznel olmayın Neo V de yüksek f/p değeri ve aynı zamanda oyunlarda yüksek fps değerine ulaşılıyor.Wonder gerisinde Neo V nin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt