Telefon Tavsiyesi galaxy w vs xperia neo v

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w vs xperia neo v

Galaxy W kanırta kanırta... :)

PriZm

PriZm

Üye
şakamı bu? Neo V nin gerçekte çok daha iyi olduğunu herkes biliyor.

• Beğen
Tepkiler: brqsalvo
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
sonuç ortada hocam :) bide bunun radyasyonu var kalınlığı var osu var şusu var........

PriZm

PriZm

Üye
sonuç ortada hocam :) bide bunun radyasyonu var kalınlığı var osu var şusu var........
Radyasyon konusu haricinde Neo V her türlü alır:oke:

üstelik karşılaştırmak için kullandığınız site resmen saçmalamış

Thin,Long Standby Time,Average Latency gibi ne kadar gereksiz özellik varsa karşılaştırmışlar.birde Kamera,işlemci,ekran,Otg,HDMI karşılaştırması yapsınlar bakalım ne oluyor.

- - - Eklendi - - -

Neo V Galaxy S ile denktir.Galaxy W ile değil.Galaxy W nin Led ekranı bile yok.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve brqsalvo
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
doğru galaxy wnin led ekranı yok.

internette neredeyse bütün sitelerde W üstün ama hiç Neo V kullanmadım belki daha iyidir bilmeden konuşmak yanlış olur

PriZm

PriZm

Üye
Ben ikisinide gördüm kullandım.1 ghz işlemcisi olmasına rağmen Neo V çok daha hızlı çalışıyordu.bir arkadaşıma da bu iki telefon arasında kalmıştı Neo V aldırttım.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama ben gece yatarken müzik dinlediğim için ve uyuya kaldığım için mutluyum telefon konusunda ne kadar az radyasyon yersem o kadar iyi :D

ozakin70

ozakin70

Üye
ben bi telefonda önce tipe bakarım beğenmezsem tipini isterse 8 çekirdekli olsun hatta beleş olsun ilgilenmem bile
sony e bakıyorum bi şık lık yok (burda neo v nin üstün olduğunu söylemiyorum) eğer NAWY nin dediği özelliklere bakılırsa ozaman S 'i bile geçiyor işin garip yanı eğer sadece ekrana kamera ya bakacak olursak git bi fotoğraf makinası al derim veya 808 i bekle:oke:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
samsung hep şık olmuştur zaten :D nokia 808de bi saçmalık var bence 41 mp nedir abi saçmalık

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
sonuca şaşırdım gerçekten.

PriZm

PriZm

Üye
ben bi telefonda önce tipe bakarım beğenmezsem tipini isterse 8 çekirdekli olsun hatta beleş olsun ilgilenmem bile
sony e bakıyorum bi şık lık yok (burda neo v nin üstün olduğunu söylemiyorum) eğer NAWY nin dediği özelliklere bakılırsa ozaman S 'i bile geçiyor işin garip yanı eğer sadece ekrana kamera ya bakacak olursak git bi fotoğraf makinası al derim veya 808 i bekle:oke:
Galaxy S custom romlar ile Neo V den kat kat daha iyi oluyor.

amcalu1

amcalu1

Üye
Neo v wonder dan iyi bir telefon kendinizi kandırmayın boşuna

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
nesiyle kardeşim ben sırf wonder kullanıyorum diye wonderı savunmam ama nette bakıyorum herkes neo v demiş ama nedenini söylememiş ekranından başka nesi üstün bu telefonun ?

PriZm

PriZm

Üye
nesiyle kardeşim ben sırf wonder kullanıyorum diye wonderı savunmam ama nette bakıyorum herkes neo v demiş ama nedenini söylememiş ekranından başka nesi üstün bu telefonun ?
HDMI
OTG
ICS
KAMERA

daha sayayımmı?
:oke:

• Beğen
Tepkiler: ulaskorkut07
SilentOne

SilentOne

Üye
bnde karşılaştırma yaprım neo v daha iyi geldi bana

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
hdmı ve otg geçici şeyler çarşıda fareyle ve lcd tvylemi dolaşçaksın ? asosyalsindir orasını bilemem.

ıcs gelmesi cdden güzel

kamerayıda bilmiyorum artık

PriZm

PriZm

Üye
hdmı ve otg geçici şeyler çarşıda fareyle ve lcd tvylemi dolaşçaksın ? asosyalsindir orasını bilemem.

ıcs gelmesi cdden güzel

kamerayıda bilmiyorum artık
Telefonla çektiğin fotoğrafları,Asphalt 6 ve benzeri hd oyunları 106 ekran televizyonda göstereceksin bunun asosyallikle ne alakası var? bana Galaxy W yi Neo V karşısında savunmaya çalışma lütfen.çünkü gerçekten komik olmaya başladı bu konu :D

otg geçici şey ha? güldürüyorsun beni :D

• Beğen
Tepkiler: brqsalvo ve ulaskorkut07
valent

valent

Üye
Ben neo kullanıyorum tabiki neo w diyorum 4.0.4 ile daha hızlı oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt