Radyasyon konusu haricinde Neo V her türlü alırsonuç ortada hocambide bunun radyasyonu var kalınlığı var osu var şusu var........

Galaxy S custom romlar ile Neo V den kat kat daha iyi oluyor.ben bi telefonda önce tipe bakarım beğenmezsem tipini isterse 8 çekirdekli olsun hatta beleş olsun ilgilenmem bile
sony e bakıyorum bi şık lık yok (burda neo v nin üstün olduğunu söylemiyorum) eğer NAWY nin dediği özelliklere bakılırsa ozaman S 'i bile geçiyor işin garip yanı eğer sadece ekrana kamera ya bakacak olursak git bi fotoğraf makinası al derim veya 808 i bekle![]()
HDMInesiyle kardeşim ben sırf wonder kullanıyorum diye wonderı savunmam ama nette bakıyorum herkes neo v demiş ama nedenini söylememiş ekranından başka nesi üstün bu telefonun ?

Kesinlikle ama kesinlikle Neo V Galaxy Wonderdan daha iyidir.Size katılıyorum.
HDMI
OTG
ICS
KAMERA
daha sayayımmı?![]()

Telefonla çektiğin fotoğrafları,Asphalt 6 ve benzeri hd oyunları 106 ekran televizyonda göstereceksin bunun asosyallikle ne alakası var? bana Galaxy W yi Neo V karşısında savunmaya çalışma lütfen.çünkü gerçekten komik olmaya başladı bu konuhdmı ve otg geçici şeyler çarşıda fareyle ve lcd tvylemi dolaşçaksın ? asosyalsindir orasını bilemem.
ıcs gelmesi cdden güzel
kamerayıda bilmiyorum artık

Ben neo kullanıyorum tabiki neo w diyorum 4.0.4 ile daha hızlı oldu