Xperia neo v optimize edilmiş sistem ile birlikte(diğer seçeneklere göre çok daha ekonomik)

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Xperia neo v optimize edilmiş sistem ile birlikte(diğer seçeneklere göre çok daha ekonomik)
Arkadaşlar forumun bilinen üyelerindenim zaten sizlerde biliyorsunuz, telefonlara yaptığım ince ayarlarlada bilinmekteyim. ince ayarlarımı göstermek için çektiğim videolardaki cihazda bu cihazdır. Babam bana başka bir telefon getirmiş yurt dışından, bu yüzden de istemeyerek de olsa telefonumu satacağım.
Almak isteyenler ilanımı inceleyebilirler:
İlanımdaki açıklama:


Cihaz çok güzel bir üründür arkadaşlar, satma nedenim babamın bana yurt dışından gelirken başka bir telefon almış olmasıdır, yoksa en az iki sene daha değiştirmeye niyetim yoktu. Tuşlarda biraz yıpranma olmuştur ama bunun sizi rahatsız etmeyeceğine eminim. Cihaza yaptığım hızlandırmalar ve çekirdek düzenlemeleri sayesinde galaxy note ve galaxy s2 ile hemen hemen aynı performansı göstermektedir. Cihazın arayüzünü inanılmaz akıcı hale getirdim ki bunu kullandıktan sonra sizde farkedeceksiniz.
Xperia z'deki walkman ve clearbass özelliğini cihaza ekledim, müzik dinlemek çok daha keyifli. Güncel oyunların hepsini açabilmektedir. (Dungeon Hunter 4, Modern Combat 4, Need For Speed Most Wanted vb...) Bu fiyata dandik telefon almak yerine bunu tercih etmenizi öneririm, örneğin bir galaxy s3 mini'ye 850 Tl vermek yerine bu cihaza 400 Tl vermenizi daha mantıklı buluyorum. Çünkü kamerası, hızı gibi özellikleri zaten galaxy s3 mini gibi cihazlarla aynı. İsteyen olursa cihaz içi kullanım videosunu da göndereceğim ki hızı sizler de görün. Şarj süreside yaptığım ince ayarlar sayesinde bir gün boyunca sizi rahatıkla götürecektir. (Oyun oynamak/ İnternette gezinmek dahil.) Cihaz normalde 1 ghz işlemci ile çalışıyor ama ben overclock yaptığım için resimlerde de gördüğünüz üzere isterseniz 2 ghz'ye kadar arttırılabiliyor, bu da demek oluyor ki oyun oynamak, internette gezinmek gibi işlerde cihaz yağ gibi çalışıyor. Cihazın rami 370 mb'dir ama size günlük kullanımda 240 mb civarı boşta bir ram kalıyor. Cihazın rami her ne kadar 370 mb olsada örneğin oyun oynuyorsunuz ve ev tuşuna basıp ana menüye döndünüz, oyun 110 mb kadar bir ram harcıyor ama siz ram kullanımına baktığınızda hala 230-240 mb civarı boşta ram olduğunu göreceksiniz (yine yaptığım ince ayarlar sayesinde mümkün oluyor bu, bir bakıma ios'dakiyle aynı tekniği kullandırıyorum cihaza.) Ekranda en ufak bir çizik bile yoktur, aldığım günden beri ekran koruyucusuyla kullanılmıştır. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
 


erdix.x

erdix.x

Üye
Nokia N900 32 GB takas düşünürmüsün
 
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef, şu an telefona ihtiyacım olmadığı için satıyorum zaten :)
 
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
05303042145 Benimle iletişime geçermisin Telefon ile ilgilenyorum . .
 
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Akşam babam geldiğinde ulaşacağım.
 
Bytutsak

Bytutsak

Üye
Kards bna ulasirmsn sewdm telfnu bi goruselm 05071269167
 
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim telefondan konusmuyorum sadece gittigidiyordan satiyorum son 1 gunu kaldi alicaksaniz kacirmayin
 


Üst Alt