Xperia Neo V Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

ladrex84

ladrex84

Üye
arkadaşlar telefonla görüşme yaparken yanlışlıkla kapatıyorum ara sıra. yanlışlıkla çağrıyı bitir'e basıyorum bunu engellemenin yolu var mı? kaydırma ile kapatma gibi birşeyler
konuşmaya başladıktan sonra ortadaki menü çubuguna bas çağrı arka planda devam eder konuşmanın bitiminde yukarıdan durum çubugunu ac görüşmeyi seç ve konuşmayı kapat...

free1987

free1987

Üye
konuşmaya başladıktan sonra ortadaki menü çubuguna bas çağrı arka planda devam eder konuşmanın bitiminde yukarıdan durum çubugunu ac görüşmeyi seç ve konuşmayı kapat...

cevabın için teşekkürler. ama sağ taraftaki tuş kilidide aynı işi yapıyor bence. ama ben kaydırarak (slide) falan kapansın istiyorum. var mı öyle bir program.

mystiery_

mystiery_

Üye
bu telefonu almayı düşünüyorum 5800da 4000e yakın mesaj var yeni gelen bir mesajı okudum diyene kadar en az 2-3dk geçiyor çok sinir bozucu.Acaba Xperia Neo V'de bu sorun olurmu?

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda kaç bin tane mesaj olduğunu bilmiyorum çok fazla sms kullanan biriyim.Sayı olarak ne kadar olduğunu bilmiyorum ama en az 4bin vardır.Ve en ufak bi takılma yok.Mesaj geldiği anda açılıyor.

nowars1903

Üye
Arkadaşlar şarjım yetmediği için telefon almayı düşünüyorum başta nokia 603-700-701 den birini almayı planlamıştım ama neo v i görünce kafam karıştı biraz. Şarj yönünden nasıl? Wildfire kullanıyorum ve 1-1.5 gün gidiyor şarjı çok sıkıntı yaşıyorum. Bir de nokialardan birini de kullananlar karşılaştırabilir mi cevapları bekliyorum...

mer32

mer32

Üye
selam arkadaşlar bende 3 gün oldu neo v alalı benim bir sorunun var hafıza kartına nasıl girebiliyoruz ben bir türlü bulamadım. Birde pes2012 ve nfs den bir oyun yüklemek istiyorum ama free yok galiba. Son bir şey 2gb msd var ama yarıdan çoğu kullanılıyor birşeyde yüklemedim. Arka planda bir dünya prog. Çalışıyor kapatıyorum bir ara yine aynı prog. Çalışıyor simdiden teşekkürler.

darbeci_001

darbeci_001

Üye
selam arkadaşlar bende 3 gün oldu neo v alalı benim bir sorunun var hafıza kartına nasıl girebiliyoruz ben bir türlü bulamadım. Birde pes2012 ve nfs den bir oyun yüklemek istiyorum ama free yok galiba. Son bir şey 2gb msd var ama yarıdan çoğu kullanılıyor birşeyde yüklemedim. Arka planda bir dünya prog. Çalışıyor kapatıyorum bir ara yine aynı prog. Çalışıyor simdiden teşekkürler.

öncelikle hayırlı olsun. çok doğru bir seçim yapmışsın :))... şarj konusunda ilk zamanlar sıkıntı yasayabılırsın batarya anca alısır :)) 8.sayfada bır vıdeo var ordanda bakabılırsın sarj uzatmaya :D

markete gir ''file manager'' yaz bu dosya yöneticisi programı. kendı orjınalınde dosya yönetıcısı yok..
ve yine marketten ''advanced task killer'' yaz bunuda ındır buda arka planda gereksız olan programları kapatır.zaten kurduktan sonra üstte androıd sımgesı cıkar ordan gırersın yesil olan okey işareti olanlar acıktır. onları kapatırsın....

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
7 24 3g acık .d face messenger vaar 10 saat falan sarı gidior inernette andida batarya var "1800 mah . nasıl olur sizce

ts.61

ts.61

Üye
telefn hoşuma gtti gerek özellikleri (bu başlıkta okuduklarm) gerekse fiyatı tam bana göre sormak istedğm 2 soru var,
İşlemci, ram ve hafıza özelliklerini yazabilrmsinz
T20de bir uygulama dikkatimi çekti sigara sarıp çekilyo açılırmı sorma amacım t20 gbi sensörler gelişmiş bir cihazmı
Mobildn yazdığm içn internetten öğrenmek zor olur

Superfan

Superfan

Üye
512mb Ram
Adreno 205 Grafik işlemcisi
1GHz Scorpion işlemci
5 megapixel camera-Autofocus-akıllı zoom(2.1x)-Normal 16x zoom yada 8x zoom du unuttum
320MB dahili hafıza + 32 GB'ya kadar MicroSD kart desteği.

Paraya değer.

ts.61

ts.61

Üye
512mb Ram
Adreno 205 Grafik işlemcisi
1GHz Scorpion işlemci
5 megapixel camera-Autofocus-akıllı zoom(2.1x)-Normal 16x zoom yada 8x zoom du unuttum
320MB dahili hafıza + 32 GB'ya kadar MicroSD kart desteği.

Paraya değer.

Teşekkürler,

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
telefn hoşuma gtti gerek özellikleri (bu başlıkta okuduklarm) gerekse fiyatı tam bana göre sormak istedğm 2 soru var,
İşlemci, ram ve hafıza özelliklerini yazabilrmsinz
T20de bir uygulama dikkatimi çekti sigara sarıp çekilyo açılırmı sorma amacım t20 gbi sensörler gelişmiş bir cihazmı
Mobildn yazdığm içn internetten öğrenmek zor olur

İlk soruna zaten arkadaş cevap vermiş.Diğer soruna ise şöyle cevap vereyim, bahsettiğin uygulama nasıl bişey bilmiyorum ama t20'de yapabildiğin her şeyi 2 kat daha zorlaştır bu telefonda yaparsın.O kadar net söylüyorum

darbeci_001

darbeci_001

Üye
go launcher ex programı ve temasının adı fizzy birdy tavsieye ederim :)

go kilitleyici bunuda tavsiye dederim :) gerci yukarıdakı temayı falan degıstrebılıyorsunuz magazan. aynı sekılde kılıtleyıcıyıde değiştirebiliyorsunuz.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bunu açıkça söylüyorum:
bence şu an parasının hakkını tam olarak veren bir tel.
bu fiyata bundan iyisini bulmak çok zor.
nasip olursa ben de almayı düşünüyorum. f/p olarak on numara bir cihaz :oke:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Beyler neo v ıle 1080 p lık vıdeoda kasma yapıyor bunu önerecek program yokmu acabaya

djcanteen

Üye
go launcher ex programı ve temasının adı fizzy birdy tavsieye ederim :)

go kilitleyici bunuda tavsiye dederim :) gerci yukarıdakı temayı falan degıstrebılıyorsunuz magazan. aynı sekılde kılıtleyıcıyıde değiştirebiliyorsunuz.

keşke paralı olduğunu da yazsaydın bu temanın :D

darbeci_001

darbeci_001

Üye
djcanteen
; asagıdakı siteden ücretsiz ındırebılırsın.download now mavi olana tıkla.yenı acılan pencere sağdakı turuncu olan download now u tıkla. ...markette ücretli bircok şeyi netten ücretsiz bulabılırsın. :))
link vermek yasakmı bilmiyorum ama yazdım buraya

MeisterX

Üye
yandex shell 3d de güzel launcerdır

__xXx__

__xXx__

Üye
ıcs 4.0 geldi teli guncelliyorum konu açıp görüşlerimi bildireceğim

darbeci_001

darbeci_001

Üye
aynen arkadaslar 4,0,3 geldi ben güncelledim ve telefon baya bi hızlandı :D