Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia neo/neo v sifir kasma(oyunlar dahil)+boşta 250mb ram garantisi!(istek fazla olursa)
Sponsorlu Bağlantılar
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
O zaman ben şimdi yazı olarak ekliyorum olmazsa videolu anlatırım.
ua28
Üye
anlat patronus sen ben çünkü rom dediğin şeyi kernel fln yazmışsn ben hiç bişey anlamadım bi el atarsan sana zahmet
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
Anlatımı ekledim arkadaşlar videoluyada gerek kalmadı bence iyi anlattığımı düşünüyorum
kurd-0
Üye
şu yazını az büyüt okumak için canımız çıkıyor
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
ctrl+tekerlek yap
ua28
Üye
aga sen superuser yada su demişsin bunlar ne keşke daha detaylı anlatsaydın çok zorlanıyorum ben anlamak konusunda
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
bekle özelden mesaj atıcam.
ua28
Üye
patronus sağolsun adeta şov yaptı şimdi kullanıyorum telefonu bakalım daha oyun denemedim deneyince tekrar mesaj atarım
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim güle güle kullan, bazı gereksiz sistem uygulamalarınıda silmeyi unutma tam verim için zaten yakında bir rom paylaşacağım sizin bir şey yapmanıza gerek kalmayacak boşta 260 mb ram le gezersiniz
ben herşeyin büyümesinin istemiyorum sadece senin yazın çok küçük
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
tamam kardeşim bir dahaki sefere büyük yazarim.
as111
Üye
hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler...Ya bu kerneli yüklemek için boatlader i kırmak gerekiyor mu fastboot mode a almak için yapılan adımlarda unlock boatlader diye birşey geliyor kodu filan istiyor yardımcı olursanız sevinirim....
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
hocam kodu get bootloader diyerek alabilirsiniz. imei numaranız zaten flashtoolda yazıyor bu imei i sonynin sayfasına yapıştırıp bootloader kodunu alıyoruz. bu koduda flashtoola yapıştırıp bootloader ı kırıyoruz
as111
Üye
tamam hocam yaptım da tam verim alamadım gta da falan kasiyor acaba extra birşey mi yapmam lazım tam verim.almak için ?
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
Evet overclock yapmalısınız gereksiz gördüğünüz sistem uygulamalarınıda silebilirsiniz (Bilmediklerinizi silmemenizi öneririm.) Onun dışında bende hiç bir kasma yaratmıyordu gta.
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni sürümünü ekleyeceğim en kısa zamanda
yakupb03
Üye
bende Xperia s var 4.0.4 yüklü bunun 1.5 de çalışıyor en fazla kaç'a kadar destekler bu telefon anakart'i yakmak istemiyorum