Xperia Neo Mu Lg Optimus Black Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Xperia Neo Mu Lg Optimus Black Mi ?

• Lg Optimus Black

Kullanılan: 15 38.5%
  • Xperia Neo

Kullanılan: 24 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    39

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo İle İnternetten Online Olarak Kasmadan Film,Dizi İzleyebilirmiyim?Travian Tarzı Browser Oyunlar Oynayabilirmiyim? Facebook ta oYun Oynayıp Chat Yapabilirmiyim ? İsteklerimi Yapabiliyorsa Alıcam Neo Yu :D

r.sinan

r.sinan

Üye
kesinlikle neo ben çok memnunum kasma sorunu yok sadece ana ekranda çok widget kullanırsan kasıyor o da doğal

Masha

Masha

Üye
Bunların hepsini Optimus Black'te de yapabilirsin. 700 NIT LCD ekranından en parlak bir smartphone gösterin bana. Ağırlık konusunda daha hafif ve kalınlık konusunda daha hafif. Bir video buldum oradan bakabilirsin. Fiyat bakımından aynı ikiside 999 Lira.

asdas6

Üye
Lg Optimus Black , Android işletim sistemi kullandığı için uygulamalar konusunda ücretsiz android marketten indirebiliyorsun. Bu pek eksiklik değil. Sadece Optimus Black'te değil. Android işletim sistemli bir çok smartphone'larda Radyo yok. İphone'da bile yok.

Xperia Neo'da kendiliğinden radyo var ve Optimus Black'tan en büyük özelliği Turkcell rom ile gelmiyor

Masha

Masha

Üye
Xperia Neo'da kendiliğinden radyo var ve Optimus Black'tan en büyük özelliği Turkcell rom ile gelmiyor
Optimus Black'in Türkiye'ye gelmesini Türkcell sağlıyor ,anlayacağın ondan gerek duyuyordur. 200 Mhz farkı olduğu için telefonu yerden yere vurmanın anlamı yok. 700 Nit Ekran parlaklığı Xperia'da varmı acaba??
Sonuç olarak biz bu aradaki farkı anlayamayız. Sony Ericsson parça desteğini tam veremiyor, Servis açısından da tam destek veremiyor diye forumlarda duydum.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
LG Optimus Black :oke:

• Beğen
Tepkiler: Masha
JazzLe

JazzLe

Üye
Ben optimus black kullanıyorum ama fazla optimus black kullanan olmasın diye Neo almanı öneririm :) Hem Neo daha iyi bir telefondur optimus da iyi ama Neo kadar olamaz. :PP

buket2

buket2

Üye
sony ericsson'a asla para vermem tabiki de lg optimus black! hem fiyatı uygun hem de kalitesi bin basar

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Özellik Bakımında Hangisi Daha İyi Lg Optimus Black Deyip Geçmeyelim + Ve - Leri Nelerdir?

----------Eklendi @ 15:10:28 ---------- Yazıldı @ 15:01:30 ----------

Optimus Black Alıcam Galiba Neo Nun Tek +sı Kamerası Gözüküyor Başka da Birşey Yok

harun22

harun22

Üye
Neo optimus blackten iyidir her yönden ama bence o kadar parayı gözden cıkardıktan sonra Galaxy S Plus falan al.

Masha

Masha

Üye
Özellik Bakımında Hangisi Daha İyi Lg Optimus Black Deyip Geçmeyelim + Ve - Leri Nelerdir?

----------Eklendi @ 15:10:28 ---------- Yazıldı @ 15:01:30 ----------

Optimus Black Alıcam Galiba Neo Nun Tek +sı Kamerası Gözüküyor Başka da Birşey Yok
Dediğim gibi almak için uygun bir smartphone . Ben Optimus Black'i almadan önce maxicep'e sordum. Biri bana dediki bu telefon iyi. 700 Nİt LCD ekran parlaklığı hiç bir telefonda yok. İlk 2 MP ön kamera bunda ve fiyatı gayet uygun. Almaya karar verirsen eğer beyazını al derim parmak izi belli olmuyor muş. Kesinlikle doğru bi karar. :oke:

technoshark

technoshark

Üye
kesinlikle optimus black derim ben, uygulama açısından zensin aynı zamanda nova ekran kalitesine sahip .fiyatıda uygun. tavsiyem ve kararım blackten yana.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Anroid İkiside Zaten Uygalama zengiliği farkı olacağını sanmıyorum

harun22

harun22

Üye
Anroid İkiside Zaten Uygalama zengiliği farkı olacağını sanmıyorum

optimus black : 2.2
neo : 2.3 sürümü ama farkı var . Diğeri güncellencekmiş ama ne zaman olur bilinmez.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
harun22

harun22

Üye
Yanisi bence Neo al her türlü iyidir blackten bence. Kamerası en büyük etkenlerden.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Neo tartısmaya gerek yok.
Optimus'un uygulama bollgundan bahsedenler sanırım neo'nun da android oldugunu unutuyor.
Ayrıca Neo'da S.E'un kendi özel marketide var.

technoshark

technoshark

Üye
LG optimus black'in güncellemesi ekim ilk haftası diye söyleniliyor. vede bir çok rom mevcut aynı zamanda.. ne zaman geleceği belli değil gibisinden birşey söz konusu değil.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Neo tartısmaya gerek yok.
Optimus'un uygulama bollgundan bahsedenler sanırım neo'nun da android oldugunu unutuyor.
Ayrıca Neo'da S.E'un kendi özel marketide var.
Ne oLarak Neo 2.3 oLduğu İçin mi Bunun İçinse Optimus Black ede Gelecek

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ne oLarak Neo 2.3 oLduğu İçin mi Bunun İçinse Optimus Black ede Gelecek

2.3 ile alakası yok o marketin.S.E'un kendi gelistirdigi uygulamalar var orda.
Ayrıca tartısma konusu 2.2 ve 2.3 sınırlı kalmasın.
Neo grafik islemci,kamera ve ekran çözünürlügü olarak üstün.
Özellikle neo 2.3 kullanıyor ve adreno 205 grafik islemcisi var bu performansı çok çok etkiler.
Ben bu ikisi arasında kalmazdım bile.Arkadas anlamadıgı için yardımcı olmaya çalısalım.
Optimus'un alınacak bi tarafı yok neo'ya oranla.
Zaten optimus diyenlerde kullananlardan baskaları degil.

Üst Alt