Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

estami

Üye
Kötü bu FW CPU mod'lumu öyleyse çok şarj yer şarj benim için çok önemli eğer cpu'suz ise akşam hemen yüklüycem..(şarj durumu nasıl)

Ellerine sağlık..

UniqueDemon

Üye
Hızını test etmek amaçlı kurdum gayet hızlı. Elinize sağlık. Yalnız şu omnia tarzı homescreenlere alerjim var o olmasaydı daha güzel olurdu sanki.

Bide bluespectrum home screenden tsunamiye geçtiğimde üst taraf(Top bar) boş(bembeyaz) görünüyor.

wolque

Üye
Şimdi baya bi forumları inceledim ve telefona burdaki işlemleri yapmaya karar verdim.

Fakat şu sorularım olucak.
Telefonu hacklemiş oluoruz herhangi bir şekilde orjinal haline döndürmemiz mümkün mü ?
Garantisi sanırım yok oluyor böyle bi durumda ?
Telefon açılmadığı zamanlarda yeşil tuş kımızı tuş foto çekme tuşu ve açma tuşuna bastığımızda reset atıyodu. bu işlem burda da geçerli olacak mı ?

Forumda yeniyim ve 5800 ı 2 hafta önce aldım. Teşekkürler.

21sacraments

21sacraments

Üye
teşekkürler paylaşım ve emeklerin için :oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kötü bu FW CPU mod'lumu öyleyse çok şarj yer şarj benim için çok önemli eğer cpu'suz ise akşam hemen yüklüycem..(şarj durumu nasıl)

Ellerine sağlık..
Kardeş Cpu Mod Kullanmadım.İlk sayfadada belirttim.Daha sonraki sayfalardada var.
Batarya süresi v51 orijinal yazılımla aynı diyebilirim.
Hızını test etmek amaçlı kurdum gayet hızlı. Elinize sağlık. Yalnız şu omnia tarzı homescreenlere alerjim var o olmasaydı daha güzel olurdu sanki.

Bide bluespectrum home screenden tsunamiye geçtiğimde üst taraf(Top bar) boş(bembeyaz) görünüyor.
ev ekranları arsında geçişlerde bu tip ufak sıkıntılar olabiliyor....
eğer istiyorsanız omniaev ekranı olmayan sürüm upload eebilirim?(diğerbütün programlar özellikler aynı :D )
Şimdi baya bi forumları inceledim ve telefona burdaki işlemleri yapmaya karar verdim.

Fakat şu sorularım olucak.
Telefonu hacklemiş oluoruz herhangi bir şekilde orjinal haline döndürmemiz mümkün mü ?
Garantisi sanırım yok oluyor böyle bi durumda ?
Telefon açılmadığı zamanlarda yeşil tuş kımızı tuş foto çekme tuşu ve açma tuşuna bastığımızda reset atıyodu. bu işlem burda da geçerli olacak mı ?

Forumda yeniyim ve 5800 ı 2 hafta önce aldım. Teşekkürler.
*hard reset kuralı her zaman geçerlidir.
*garantiye göndermeden önce veya canınız sıkılırsa sevmezseniz orijinal yazılıma çevirirsiniz.sıkıntı çıkmaz

wolque

Üye
error booting phone diyip kalıyor flashlama sırasında :?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
şu kamera sesinide kapatmasan çok süper olcakmış

--------------- Ekleme ---------------

yada nasıl açabilirim kamera sesini . yardımcı olursan sevinirim. yani firmware i editleyerek =?

--------------- Ekleme ---------------

Bi hata daha buldum. kendi tarayıcısından facebook un masaüstü versiyonuna girince tarayıcı kilitleniyor kalıyor sayfa tamamen yükleniyor. ama hiç bir işlem yapılamıyor. en azından bende öyle diğer arkadaşları bilemiyorum.

emreilhans

emreilhans

Üye
teşekkürler dostum

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Yaa sadece bendemi bu sorun yoksa genel bi sorunmu anlamadım gitti. bundan önce Fatih arkadaşımın FW ini yüklemiştim. sırf orjinal tarayıcıda javayı kapatmayınca bazı sitelere girmiyordu. Mesela Facebook un masaüstü versiyonuna girince sayfa tam yükleniyor donuyor kalıyordu. dedim Xpeed i deneyeyim bundada aynısı oldu. acaba dedim bluespecturm HS denmi kaynaklanıyor diye. fakat Xbasic i yükledim aynı şey ondada oluyor anlamadım gitti.

Telefon flash manyağı oldu. varmı yardımcı olabilecek bi arkadaş.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kod:
[B]UPDATE#7:[/B]
I see that none of the modders is interested. I need some help people. Please contribute in the project
[U]There is a way[/U]:
Omnia HS causes the Browser bug because of the Flash Player files of Omnia in it (in the pack by PNHT)
Those files are actually necessary as it has necessary info to run Flash as a homescreen which our Flash do not have
If we seperate our files and OmniaHS files.. it would be possible to fix Omnia Bug
>Make OmniaHS read those flash files and make our OS read its original files
>So the names must be different
I am changing the dependencies of OmniaHS files, but the process is slow as I am not getting any help from anyone in this regard
If you have some time, please PM me
devamını okumak isterseniz:

upakuldan alıntıdır.
kısaca söylemek gerekirse:
omnia ev ekranını eklemek için samsungun flash player dosyaları kullanılmaktadır.
omnia nın flash desteği sadece ev ekranı içindir.web sitelerine destek wermemektedir.
5800 ün flash desteği ise web sitelerinedir.
toparlamak gerekirse:
ya omnia ev ekranlı cfw kullanacaksın.web sitelerinde realplayer da sıkıntı yaşayacaksın
ya da omnia ev ekransız cfw kullanacaksın web sitelerinde(nokianın kendi browserı)
sıkıntı yaşamayacaksın...
"GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR" misali

henes_42

henes_42

Üye
Yaa sadece bendemi bu sorun yoksa genel bi sorunmu anlamadım gitti. bundan önce Fatih arkadaşımın FW ini yüklemiştim. sırf orjinal tarayıcıda javayı kapatmayınca bazı sitelere girmiyordu. Mesela Facebook un masaüstü versiyonuna girince sayfa tam yükleniyor donuyor kalıyordu. dedim Xpeed i deneyeyim bundada aynısı oldu. acaba dedim bluespecturm HS denmi kaynaklanıyor diye. fakat Xbasic i yükledim aynı şey ondada oluyor anlamadım gitti.

Telefon flash manyağı oldu. varmı yardımcı olabilecek bi arkadaş.
ÖNEMLİ!!!!!!!!!!
Samsung Ev Ekranı ekli FW lerde flash bazlı sitelerde web browser otomatik kapanmaktadır.
Bunun ÇÖZÜMÜ İSE
Web Browser>AYARLAR>SAYFA>İÇERİĞİ YÜKLE
kısmından "Görüntüler(Flash Olmyn)"
seçtiğiniz zaman bu sıkıntı ortadan kalkmatadır.
(alıntıdır kotukoylu arkadaştan)

ancak yine hata devam ederse tavsiyem opera yüklemeniz, zira bende de maxicep açmamıştı, opera yükledim ve hiçbir sorun kalmadı.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Kod:
[B]UPDATE#7:[/B]
I see that none of the modders is interested. I need some help people. Please contribute in the project
[U]There is a way[/U]:
Omnia HS causes the Browser bug because of the Flash Player files of Omnia in it (in the pack by PNHT)
Those files are actually necessary as it has necessary info to run Flash as a homescreen which our Flash do not have
If we seperate our files and OmniaHS files.. it would be possible to fix Omnia Bug
>Make OmniaHS read those flash files and make our OS read its original files
>So the names must be different
I am changing the dependencies of OmniaHS files, but the process is slow as I am not getting any help from anyone in this regard
If you have some time, please PM me
devamını okumak isterseniz:

upakuldan alıntıdır.
kısaca söylemek gerekirse:
omnia ev ekranını eklemek için samsungun flash player dosyaları kullanılmaktadır.
omnia nın flash desteği sadece ev ekranı içindir.web sitelerine destek wermemektedir.
5800 ün flash desteği ise web sitelerinedir.
toparlamak gerekirse:
ya omnia ev ekranlı cfw kullanacaksın.web sitelerinde realplayer da sıkıntı yaşayacaksın
ya da omnia ev ekransız cfw kullanacaksın web sitelerinde(nokianın kendi browserı)
sıkıntı yaşamayacaksın...
"GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR" misali

Arkadaşım o zaman sana zahmet olacak senin cfw yi çok beğendim 70 mb a kadar ram boşalıyor. fakat işte tek sorunum bu ben SPB MobileShell kullanıyorum HomeScreen lerin hiç birisi olmasın umrumda değil. fakat browserim düzgün olsun. birde kamera sesini açarda o CFW yi uplarsan sana öyle bir dua ederimki şu mübarek ramazan günü :) ihya olursun Allahın izniyle :D

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım o zaman sana zahmet olacak senin cfw yi çok beğendim 70 mb a kadar ram boşalıyor. fakat işte tek sorunum bu ben SPB MobileShell kullanıyorum HomeScreen lerin hiç birisi olmasın umrumda değil. fakat browserim düzgün olsun. birde kamera sesini açarda o CFW yi uplarsan sana öyle bir dua ederimki şu mübarek ramazan günü :) ihya olursun Allahın izniyle :D
hazır desem :D 1 saate kadar uplayabilirim.ufak tefekdüzenlemeler yapıyorum :D
beni de rahatsız ediyor gerçekten web browser sıkıntısı

eerdogan85

eerdogan85

Üye

UniqueDemon

Üye
ev ekranları arsında geçişlerde bu tip ufak sıkıntılar olabiliyor....
eğer istiyorsanız omniaev ekranı olmayan sürüm upload eebilirim?(diğerbütün programlar özellikler aynı :D )

Gerek kalmadı kardeş, yeni gadget.swf buldum onu ekledim şimdi alerjimden kurtulmuş gibiyim buda bi hata çıkarmazsa :D Cpu Mod yok iken gayet hızlı bide cpu mod olsa nasıl olcak bakalım :D

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Kotukoylu kardesim .zaten senin fw yüklü değil malesef . eğer uğraştıracaksa olmasada olur .

Takipçi Satın Al

Üst Alt